040 286 1441info@dekantoorinrichter.comWinde 13, Geldrop
Een afspraak maken Laat u terugbellen Offerte aanvragen

Kantoorinrichting, kantoorverbouwingen en akoestiek

Vergaderzaal inrichting

Bent u van plan om de vergaderzaal (opnieuw) in te richten?

De vergaderzaal inrichten neemt de Kantoorinrichter graag op zich, wij hebben hier al vele jaren ervaring mee. Als u kiest voor het uit handen geven van de inrichting van de vergaderzaal heeft u tijd over om dingen te doen waar u goed in bent. Sinds Het Nieuwe Werken (HNW) is de vergaderzaal niet enkel meer een ruimte om te vergaderen maar fungeert deze ruimte nog voor veel meer doeleinden. Vergaderzalen worden vaak ook gebruikt als extra werkplek(ken) of een ruimte waar mensen even kunnen wachten. De inrichting van de vergaderzaal wordt hiermee ook steeds belangrijker.

De vergaderzaal efficiënt inrichten

Samen met u kunnen we kijken om de vergaderzaal zo efficiënt mogelijk in te richten. Zo kunt u er aan denken om te kiezen voor klaptafels, zo bespaart u ruimte, tevens maakt u hiermee de ruimte flexibel. Voor een opgeruimde en nette vergaderzaal kunt u er ook voor kiezen om in de vergadertafel een inbouwunit te laten plaatsen, dit zijn ingebouwde stekkerdozen die weggewerkt worden in het blad van de vergadertafel, zo liggen er geen snoeren meer over de grond of over de tafel. Een inbouwunit is mogelijk met meerder configuraties. Dit is niet alleen efficiënt maar ook nog eens makkelijk voor het aansluiten van een laptop of het opladen van een telefoon.

Welke vergaderstoelen kiest u voor de inrichting van de vergaderzaal?

Niet alleen de keuze van de vorm en grootte van de vergadertafel is belangrijk maar welke stoelen past u toe? De vergaderzaal inrichting is pas compleet met de juiste vergaderstoel maar welke stoel past u toe? U zou er ook voor kunnen kiezen om staand te vergaderen of een combinatie van zitten en staan toe te passen in de vergaderzaal.

Er zijn verschillende vergaderstoelen welke u zou kunnen toepassen in de vergaderzaal, namelijk;

  • Sledestoel
  • 4-poot stoel
  • Verrijdbare stoel

Vergaderstoelen met een sledeframe hebben een lichte vering en een vergaderstoel met een 4-poot frame geeft gelijk een stabiele indruk en een verrijdbare stoel is flexibel inzetbaar en makkelijk te verplaatsen.

Indien u het belangrijk vind dat een stoel moet kunnen stapelen moet u dit wel meenemen in de keuze want hiermee beperkt u zich wel in het assortiment want niet alle (vergader-)stoelen zijn stapelbaar.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over een (nieuwe) inrichting van de vergaderzaal? Neem dan contact op met de Kantoorinrichter wij staan u graag te woord en helpen u graag verder: Bel met 040-2861441 of mail naar info@dekantoorinrichter.com Liever meteen een vergadertafel bestellen, klik dan hier!

Uit ons blog

Van kantoortuin naar thuiskantoor, hoe doe je dat?

De situatie rondom het huidige Corona virus zorgt ervoor dat veel mensen de komende tijd thuis werken. Voor vele een hele aanpassing natuurlijk. Hoe zorg je er nu voor dat je ook vanuit huis zo productief mogelijk blijft? Wij geven je een paar tips. Creëer een fijne werkplek Hoe verleidelijk het misschien ook is, probeer […]

Lees verder

Willekeurige projecten

Kantoormeubilair met donkere onderstellen passend bij de sfeer op strijp-T
Budget kantoorinrichting geleverd bij Ineen in Utrecht