Kantoorinrichting bij Thijs Logistiek

Project info

KANTOORINRICHTING BIJ THIJS LOGISTIEK IN WEERT

Thijs Logistiek is een full service partner voor distributie, transport en warehousing gevestigd aan de Witvennenveld  in Weert. Na jarenlang aan de havenweg gevestigd te zijn was het tijd om in een ruimer jasje te gaan zitten. Met plezier verzorgen 150 medewerkers het logistieke proces voor hun klanten.

Bij Thijs Logistiek in Weert hebben we eerder aan de Havenweg een kantoorinrichtingsproject uitgevoerd. Doelstelling was toen om Arbo vriendelijkere werkplekken aan te schaffen en de uitstraling van het kantoor te verbeteren.

Kantoormeubilair

Om deze reden heeft Thijs Logistiek stazit benches aangeschaft met akoestische kantoorwanden. Om de operatie niet te verstoren hebben we de levering en montage van de werkplekken in een aantal fases uitgevoerd. Daarbij hebben we ook de bestaande verouderde stoelen vervangen. 

Uiteindelijk hebben we deze werkplekken  verhuisd naar het nieuwe pand en hebben we op de bestaande werkplekken aangevuld. De vergadertafels (hoog en laag) zijn van Voortman uit de serie TABS en de vergaderstoelen en krukken van Artifort model Beso. Ook de wachtfauteuils zijn van Artifort.

Gaat u binnenkort ook verhuizen en heeft u hulp nodig? Bel dan met 040-2861441 voor een afspraak met één van onze adviseurs

 

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]

Meer projecten

Panalpina Amsterdam
Kantoorinrichting bij Panalpina in Amsterdam
20190227_140320
Kantoorinrichting bij Tritium Advies