040 286 1441info@dekantoorinrichter.comLoo 16A, Bergeijk

Kantoorontwerp en Kantoorinrichting Signet

Kantoormeubilair met donkere onderstellen passend bij de sfeer op strijp-T

Kantoorverhuizing en Kantoorinrichting bij Signet in Eindhoven

Signet zorgt voor zakelijke telefonie, zakelijk internet en netwerkoplossingen. De eerste gesprekken met Signet vonden plaats in Son op het Science Park. Op basis van de gesprekken hebben we plannen gemaakt voor de verbouwing en herinrichting. Die plannen hebben diverse malen aangepast zodat de ideale indeling ontstond. Uiteindelijk is besloten om het pand te verlaten en op zoek te gaan naar een ander pand. Het pand was relatief klein en de parkeerruimte rond het pand zeer beperkt.

 

Kantoorontwerp | Interieurarchitectuur Strijp T

Wij hebben voor Signet een aantal panden bekeken en gekeken wat de kosten voor de verbouwing zouden zijn. Op basis van deze input is er gekozen voor een pand op Strijp T.

In de ontwerpfase hebben we 2D en 3D ontwerpen gepresenteerd aan de klant. Uiteindelijk hebben we voor dit pand op de 4e etage de definitieve lay-out gemaakt die door derden is uitgevoerd. Wij hebben de werkplekken geleverd; Stazit werkplekken van Voortman Kantoormeubelen en refurbished bureaustoelen van Herman Miller. De combinatie tussen de volglaswanden en de donkergrijze metallic werkplekken en de betonvloer is passend bij de sfeer van Gebouw TQ. Om de ruimte akoestisch te verbeteren en werkbaar te maken hebben we akoestisch spuitwerk toegepast.

Hebben jullie ook een kantoorverhuizing? Moet jullie kantoor opnieuw ingericht worden?

Bel met De Kantoorinrichter voor een afspraak bij u op locatie.Heeft u interesse?

Neem Contact op
Terug naar het overzicht

Willekeurige projecten

Ook in deze ruimte een maatwerk paneel van Dock Four met o.a. afbeeldingen van Eindhoven
Footlocker Vianen kantoorinrichting