De Kantoorinrichter::040 286 1441::Winde 13::5667AX Geldrop

Kantine inrichting bij Schindler liften en roltrappen in Den Haag

Kantine inrichting

Sinds een jaar of 10 doen we zaken met Schindler. Vanuit het hoofdkantoor in Brussel werden de eerste contacten gelegd voor een verbouwing in Den Haag. Nadat we deze opdracht afgehandeld hadden, hebben we diverse opdrachten in Nederland maar ook België uitgevoerd.

Herinrichting en uitbreiding bedrijfskantine in den Haag.

Deze keer kregen we een aanvraag vanuit Den Haag. Door groei van deze vestiging moest de kantine een update gaan krijgen. Doel was om de kantine gezelliger, uitnodigender en multifunctioneler te maken.
Belangrijke wens daarbij was het toevoegen van meer sfeer. Door een tekort aan spreekruimtes binnen het bedrijf wil de klant hiervoor ook gedeeltelijk gebruik gaan maken van de kantine.

Meerdere functionaliteiten in één ruimte dus. Dit alles rekening houdend met een beperkt budget.

In de eerste fase hebben we een aantal moodboards gemaakt in verschillende sferen. Daarna is er gestart met 2D tekeningen om de nieuwe indeling te bepalen. Uiteindelijk is de definitieve 3D tekening goedgekeurd en kan er gestart worden met de uitvoering.

We voeren het bestaande meubilair af. Schilderen de muren en het lakwerk waardoor de ruimte er meteen frisser uitziet. Daarnaast zullen we treinbanken, verlichting, tafels en stoelen leveren zodat we een complete metamorfose krijgen.

Maak een afspraak Laat u terugbellen Offerte aanvragen
Copyright 2019 De Kantoorinrichter