040 286 1441info@dekantoorinrichter.comLoo 16A, Bergeijk

Een inspirerende kantoorinrichting: deze 4 ideeën brengen creativiteit en balans

De werkvloer, een plek waar dagelijks vele duizenden mensen in Nederland zich bevinden. Een plek waar u graag geïnspireerd raakt voor het uitvoeren van uw werkzaamheden. Een plek waar rust en creativiteit samen horen te komen en goed in balans zijn. Deze ideeën dragen bij aan een inspirerende en creatieve kantoorinrichting.

1. Orde in de chaos

Op een werkplek waar veel papier aan bod komt, is het moeilijk om orde en overzicht te houden over uw documenten en het kantoor netjes te houden. Gelukkig bestaan er meerdere opbergmogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld een kast neerzetten die naast het opbergen ook meteen functioneert als afscheiding van de ruimte. Handig voor wanneer u meerdere open kantoren binnen één grote ruimte wilt laten ontstaan. Alles wat u op kunt bergen, slingert in elk geval niet rond op het bureau.

GRID kast voor kantoor

2. Een kleurrijke akoestiek

De akoestiek van een werkplek is erg belangrijk. In eerste instantie zal u misschien niet stilstaan bij het belang van kantoorakoestiek, maar geluidsoverlast op de werkvloer zorgt voor veel frustraties. Om dit te voorkomen zijn er meerdere systemen ontworpen, waaronder bureauwanden, systeemplafonds, wandpanelen en designobjecten die de kantoorakoestiek van de ruimte optimaliseren. Deze systemen hebben niet alleen een praktische werking, maar zorgen ook meteen voor een leuke en creatieve toevoeging aan het interieur.

Tree geluiddempende akoestische panelen

3. Groen op de werkvloer

Een inspirerende werkplek draagt mee aan de productiviteit op de werkvloer. De aanwezigheid van planten op de werkvloer zorgt voor een goede luchtvochtigheid, het neemt vervuilende gassen zoals schoonmaakmiddelen op en door de zuurstoftoevoer zorgen planten voor minder stress. De werkvloer voorzien van planten doet de gezondheid van werknemers dus ten goede, wat weer een positieve uitwerking heeft op de productiviteit.

4. Lounge ruimte

Creëer op kantoor ook ruimtes waar werknemers even lekker tot rust kunnen komen in de pauze moment of waar klanten kunnen wachten op hun afspraak. Even iets anders dan achter een bureau zitten kan erg inspirerend werken voor de hersenen. Een gelegenheid creëren om mensen met elkaar in contact te brengen en te laten brainstormen, geeft een positieve werking op de arbeidsproductiviteit. De indeling van zo’n ruimte hoeft helemaal niet gecompliceerd te zijn. Een paar fijne stoelen of een bank, een leuk vloerkleed en wat schilderijen aan de muur kunnen al veel doen.

We wensen je veel succes bij het inrichten van je kantoor! Wil je hulp of advies bij de inrichting of heb je interesse in een van onze diensten? Neem contact met ons op via info@dekantoorinrichter.com, bel naar 040-286 1441 of vul het contactformulier in, wij helpen u graag verder!Neem contact op

Willekeurige projecten

make over kantine met treinbanken en boomstamtafel