Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kantoorinrichting Kennisplein CNV vakmensen

Project info

Kantoorinrichting Kennisplein CNV vakmensen in Utrecht

Vanuit hoofdkantoor van het CNV in Utrecht kregen we de vraag of we eens wilden kijken naar de kantoorinrichting van een grote ruimte op de 1e etage. Deze ruimte was in gebruik als bibliotheek en er stond een grote eikenhouten vergadertafel met vergaderstoelen. Verder stonden voor het raam een aantal losse computerwerkplekken. 

De ruimte moest een nieuwe bestemming krijgen. Het moest wat meer van deze tijd zijn met verschillende mogelijkheden tot informeel overleg. Daarnaast moet er geconcentreerd gewerkt kunnen worden in stiltewerkplekken. We kregen de opdracht mee om zo veel mogelijk te hergebruiken.

KANTOORAKOESTIEK VERBETERING BIJ LUMILEDS IN AKEN
LUMILEDS

 We hebben uiteindelijk een aantal zitjes en coupewerkplekken gerealiseerd. Van de bestaande computerwerkplekken hebben we de bladen vervangen en hebben we er hoogwaardige akoestische gestoffeerde panelen omheen gezet die nu dienst doen als stiltewerkplekken. Al met al hebben we de ruimte zonder grote ingrepen aangepakt en de ruimte voldoet nu weer aan de wensen van deze tijd.

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]

Meer projecten

009
Kantoorinrichting bij Footlocker
Kantoorinrichting bij Kompas in Haarlem 10
Kantoorinrichting bij Kompas Publishing
CNV akoestisch wandpaneel
Verbouwing en herinrichting bij CNV Connectief