De Kantoorinrichter::040 286 1441::Winde 13::5667AX Geldrop

Innovatieve kantoorinrichting

Innovatieve kantoorinrichting

De ontwikkelingen staan niet stil. Ook niet op het gebied van ergonomische en innovatieve kantoorinrichtingen. De innovatieve kantoorinrichter kan u er alles over vertellen en u zeker van dienst zijn met het leveren van meubilair. Ook wanneer u het bedrijf helemaal opnieuw wilt inrichten, kunt u gebruik maken van onze diensten. Van a tot z zijn wij uw ideale partner. Bij het kantoor van de toekomst komt heel wat kijken. Denk bijvoorbeeld aan mobiele units, zit sta werkplekken enz. Of wat denkt u van touchscreens?

De innovatieve kantoorinrichter helpt u met CleverTouch Touchscreens

CleverTouch touchscreens horen zeker bij een innovatieve kantoorinrichting. Op deze manier maakt u de presentaties interactief en aantrekkelijk. Een flipover is definitief verleden tijd als u kiest voor kantoorinrichting innovatief. Ook allerlei andere presentatiemiddelen heeft u niet meer nodig als u kiest voor het touchscreen. Dit interactieve scherm is breed inzetbaar en kan op ieder gewenst moment dienst doen. U hoeft niet veel voorbereidingen te treffen. De enige handeling die nodig is, is het inschakelen van het scherm. Daarna kan de vergadering of de presentatie direct beginnen.

Neem contact op voor meer informatie over kantoorinrichting innovatief

Heeft u interesse in een nieuwe manier van vergaderen? Wilt u eerst iets meer weten over het touchscreen? Pakt u de kantoorinrichting grondig aan? De Kantoorinrichter is u graag van dienst. Op onze website leest u meer informatie. U kunt zich ook inschrijven voor onze nieuwsbrief. Zo blijft u meteen op de hoogte van alle innovatieve ontwikkelingen. Voor direct contact kunt u ons bellen. Het telefoonnummer vindt u op onze website. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen of het formulier op de site in te vullen. Wij garanderen een snelle reactie van onze zijde. Korte lijntjes zijn voor ons erg belangrijk. Ons team van 6 enthousiaste mensen staat graag voor u klaar.

Meer over ons

3D sfeerimpressie mogelijk

De kantoorinrichter heeft een eigen ontwerpafdeling en maakt aanvullend gebruik van de diensten van een aantal gerenommeerde externe interieurarchitecten. Onze interieurarchitecten kunnen samen met u een compleet inrichtingsconcept maken, maar u kunt hun hulp ook inroepen voor een kleur- en/of materiaaladvies. De interieurarchitect zal voor u een presentatie maken in 3D, op basis waarvan u verder kunt om plannen verder te ontwikkelen.
Maak een afspraak Laat u terugbellen Offerte aanvragen
Copyright 2019 De Kantoorinrichter