040 286 1441info@dekantoorinrichter.comWinde 13, Geldrop
Een afspraak maken Laat u terugbellen Offerte aanvragen

Kantoorinrichting, kantoorverbouwingen en akoestiek

Innovatieve kantoorinrichting

Innovatieve kantoorinrichting

De ontwikkelingen staan niet stil. Ook niet op het gebied van ergonomische en innovatieve kantoorinrichtingen. De innovatieve kantoorinrichter kan u er alles over vertellen en u zeker van dienst zijn met het leveren van meubilair. Ook wanneer u het bedrijf helemaal opnieuw wilt inrichten, kunt u gebruik maken van onze diensten. Van a tot z zijn wij uw ideale partner. Bij het kantoor van de toekomst komt heel wat kijken. Denk bijvoorbeeld aan mobiele units, zit sta werkplekken enz. Of wat denkt u van touchscreens?

De innovatieve kantoorinrichter helpt u met CleverTouch Touchscreens

CleverTouch touchscreens horen zeker bij een innovatieve kantoorinrichting. Op deze manier maakt u de presentaties interactief en aantrekkelijk. Een flipover is definitief verleden tijd als u kiest voor kantoorinrichting innovatief. Ook allerlei andere presentatiemiddelen heeft u niet meer nodig als u kiest voor het touchscreen. Dit interactieve scherm is breed inzetbaar en kan op ieder gewenst moment dienst doen. U hoeft niet veel voorbereidingen te treffen. De enige handeling die nodig is, is het inschakelen van het scherm. Daarna kan de vergadering of de presentatie direct beginnen.

Neem contact op voor meer informatie over kantoorinrichting innovatief

Heeft u interesse in een nieuwe manier van vergaderen? Wilt u eerst iets meer weten over het touchscreen? Pakt u de kantoorinrichting grondig aan? De Kantoorinrichter is u graag van dienst. Op onze website leest u meer informatie. U kunt zich ook inschrijven voor onze nieuwsbrief. Zo blijft u meteen op de hoogte van alle innovatieve ontwikkelingen. Voor direct contact kunt u ons bellen. Het telefoonnummer vindt u op onze website. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen of het formulier op de site in te vullen. Wij garanderen een snelle reactie van onze zijde. Korte lijntjes zijn voor ons erg belangrijk. Ons team van 6 enthousiaste mensen staat graag voor u klaar.

Uit ons blog

Moderne Kantoorinrichting

Vergeet Google met de glijbanen en skiliften en zitzakken. Negeer voor het gemak ook even Microsoft met de hypermoderne vergaderplekken die iedereen mag gebruiken. (Yep, ook mensen die er niet werken of helemaal geen klant zijn). Ieder bedrijf wil graag een moderne kantoorinrichting en dat kun je al vrij eenvoudig regelen. In dit artikel geven […]

Lees verder

Willekeurige projecten

Stoffering van bedrijfspand zet meteen de sfeer neer
Akoestische panelen aan plafond
3D ontwerp 2e etage met glaswanden ICBC