040 286 1441[email protected]Loo 16A, Bergeijk
Een afspraak maken Laat u terugbellen Offerte aanvragen

Kantoorinrichting, kantoorverbouwingen en akoestiek

Innovatieve kantoorinrichting

Innovatieve kantoorinrichting

De ontwikkelingen staan niet stil. Ook niet op het gebied van ergonomische en innovatieve kantoorinrichtingen. De innovatieve kantoorinrichter kan u er alles over vertellen en u zeker van dienst zijn met het leveren van meubilair. Ook wanneer u het bedrijf helemaal opnieuw wilt inrichten, kunt u gebruik maken van onze diensten. Van a tot z zijn wij uw ideale partner. Bij het kantoor van de toekomst komt heel wat kijken. Denk bijvoorbeeld aan mobiele units, zit sta werkplekken enz. Of wat denkt u van touchscreens?

De innovatieve kantoorinrichter helpt u met CleverTouch Touchscreens

CleverTouch touchscreens horen zeker bij een innovatieve kantoorinrichting. Op deze manier maakt u de presentaties interactief en aantrekkelijk. Een flipover is definitief verleden tijd als u kiest voor kantoorinrichting innovatief. Ook allerlei andere presentatiemiddelen heeft u niet meer nodig als u kiest voor het touchscreen. Dit interactieve scherm is breed inzetbaar en kan op ieder gewenst moment dienst doen. U hoeft niet veel voorbereidingen te treffen. De enige handeling die nodig is, is het inschakelen van het scherm. Daarna kan de vergadering of de presentatie direct beginnen.

Neem contact op voor meer informatie over kantoorinrichting innovatief

Heeft u interesse in een nieuwe manier van vergaderen? Wilt u eerst iets meer weten over het touchscreen? Pakt u de kantoorinrichting grondig aan? De Kantoorinrichter is u graag van dienst. Op onze website leest u meer informatie. U kunt zich ook inschrijven voor onze nieuwsbrief. Zo blijft u meteen op de hoogte van alle innovatieve ontwikkelingen. Voor direct contact kunt u ons bellen. Het telefoonnummer vindt u op onze website. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen of het formulier op de site in te vullen. Wij garanderen een snelle reactie van onze zijde. Korte lijntjes zijn voor ons erg belangrijk. Ons team van 6 enthousiaste mensen staat graag voor u klaar.

Uit ons blog

Een inspirerende kantoorinrichting: deze 4 ideeën brengen creativiteit en balans

De werkvloer, een plek waar dagelijks vele duizenden mensen in Nederland zich bevinden. Een plek waar u graag geïnspireerd raakt voor het uitvoeren van uw werkzaamheden. Een plek waar rust en creativiteit samen horen te komen en goed in balans zijn. Deze ideeën dragen bij aan een inspirerende en creatieve kantoorinrichting. 1. Orde in de […]

Lees verder

Willekeurige projecten

Akoestische bureauwanden tegen geluidsoverlast op kantoor