De Kantoorinrichter::040 286 1441::Winde 13::5667AX Geldrop

Het interieur van een kantoor: wat mag niet ontbreken?

Het interieur van een kantoor: wat mag niet ontbreken?

Staat u op het punt om uw kantoor (opnieuw) in te richten? Dan zijn er een aantal zaken waar u rekening mee moet houden. U kunt hierbij denken aan onmisbare items voor het interieur van uw kantoor zoals afgestemde bureaus. Ook geschikte lichtbronnen mogen niet ontbreken. In dit artikel zijn, om u op weg te helpen met het inrichten van het kantoor, verschillende onmisbare onderdelen voor het interieur opgenomen.

Geschikt licht

Goede verlichting is essentieel voor een werkplek. Ook is het belangrijk dat de hoeveelheid licht aangepast kan worden. Bij het uitkiezen van het juiste licht voor uw kantoor, is het belangrijk om te letten op vervelende schaduwen. De schaduwen kunnen namelijk uw ogen irriteren wanneer u aan het werk bent.

Ergonomische stoelen

Om gezondheidsproblemen zoals rugpijn of nekpijn te voorkomen is het belangrijk om geschikte stoelen te kiezen. Een ergonomische stoel kunt u makkelijk instellen waardoor u een gezonde en actieve zithouding aanneemt.

Afgestemde bureaus

Ook afgestemde bureaus helpen bij het creëren van een goede werkhouding. Vooral wanneer u vaak achter de computer werkt ,is het belangrijk dat u het bureau kunt afstellen aan de hand van bijvoorbeeld uw lengte.

Opbergruimte

Door voor voldoende opbergruimte te zorgen op kantoor, kunt u de ruimte overzichtelijk houden. Zo kunnen papieren en mappen die niet gebruikt worden netjes opgeborgen worden.

Functionele accessoires

Functionele accessoires zoals zijtafels en prullenbakken zijn niet alleen een must voor een kantoor maar zijn ook een middel om sfeer mee aan te brengen aan het interieur. Zo kunt u ervoor kiezen om alle accessoires in dezelfde kleur(en) aan te schaffen, bijvoorbeeld in de kleuren die passen binnen de huisstijl van uw bedrijf.

Een relaxruimte

Door een relaxruimte in te richten voor u en uw collega’s worden de pauzes net iets leuker. Een zithoek met een comfortabele bank maakt al een groot verschil. Heeft u voldoende plaats voor een relaxruimte? Dan kunt u in deze ruimte ook een televisie, een tijdschriftenwand en een koelkast plaatsen.

De juiste kleuren

Kleuren hebben effect op ons werkgedrag. Wij geven u daarom graag de tip om drukke kleuren zoals oranje en rood te vermijden in het interieur van uw kantoor. Rustgevende kleuren zoals groen en blauw zijn daarentegen wel geschikt. Met het kiezen voor witte muren zit u altijd goed.

Voor meer informatie neem gerust contact met ons op via info@dekantoorinrichter.com, bel naar 040-286 1441 of vul het contactformulier in, wij helpen u graag verder!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Contact via social media?

Maak een afspraak Laat u terugbellen Offerte aanvragen
Copyright 2019 De Kantoorinrichter