Zoek
Sluit dit zoekvak.

Flexibele kantoormeubelen

Flexibele kantoormeubelen voor een dynamische werkomgeving

Flexibiliteit is van groot belang voor de inrichting van het moderne kantoor. Met een flexibele kantoorinrichting zorgt u ervoor dat uw bedrijf zich snel en efficiënt kan aanpassen wanneer daar behoefte aan is. Bijvoorbeeld bij het veranderen van het aantal werknemers of een toename van het aantal collega’s dat gedeeltelijk thuis werkt. Met de flexibele kantoorinrichting van De Kantoorinrichter kiest u voor een inrichting van het kantoor die bij uw bedrijf past, ongeacht de situatie.

De voordelen van flexibele kantoormeubelen

Flexibele kantoormeubelen bieden tal van voordelen voor zowel uw bedrijf als uw medewerkers. Enkele belangrijke voordelen zijn:

Aanpasbaarheid
Door de werkplek flexibel in te richten kunnen kantoren en kantoorruimtes meebewegen met de veranderingen van bedrijven. Of u nu nieuwe werknemers in dienst neemt, een kantoor herinricht of de werkprocessen verandert, flexibele meubels maken het mogelijk om snel en eenvoudig aanpassingen te maken.

Productiviteit
Door werkplekken flexibel in te richten kunnen medewerkers hun werkomgeving aanpassen aan hun specifieke behoefte. Zo kan gemakkelijk geschakeld worden tussen werk dat concentratie vereist en bijvoorbeeld overleg met collega’s.

Ergonomie
Veel flexibele kantoormeubelen zijn ontworpen met ergonomie in het achterhoofd. Dit betekent dat ze comfort en ondersteuning bieden en het risico op werkgerelateerde klachten verminderen. Denk bijvoorbeeld aan een zit sta bureau dat medewerkers in staat stelt eenvoudig te schakelen tussen zittend en staand werken.

Kostenbesparing
Met een werkplek die flexibel is ingericht investeert u in een kantoor dat meebeweegt met de bewegingen van uw bedrijf. Zo bespaart u op de lange termijn kosten voor het vervangen van meubilair of het aanpassen van de indeling van de werkplek.

Flexibele kantoormeubelen van De Kantoorinrichter

De Kantoorinrichter biedt een uitgebreid assortiment aan flexibele kantoormeubelen, waaronder:

Zit Sta Bureaus
Zit sta bureaus zijn een uitstekende oplossing voor het bevorderen van een gezonde en ergonomische werkomgeving. Deze bureaus kunnen eenvoudig worden aangepast aan de individuele behoeften van uw medewerkers en zijn ideaal voor het creëren van flexibele werkplekken.

Duo Werkplekken
Duo werkplekken zijn speciaal ontworpen om twee medewerkers tegemoet te komen zonder dat dit ten koste gaat van de beschikbare ruimte. Deze meubelstukken geven een rustig beeld in een open kantoortuin, zijn ideaal voor het optimaliseren van de kantoorruimte en het bevorderen van samenwerking tussen collega’s.

Modulaire Werkplekken
Modulaire werkplekken bieden de mogelijkheid om uw kantoorinrichting eenvoudig aan te passen aan veranderende behoeften. Met een reeks aan configureerbare opties kunt u uw werkruimtes aanpassen aan de groei en veranderingen van uw bedrijf.

Flexibel Kantoormeubilair
Flexibel kantoormeubilair, zoals verstelbare bureaustoelen, verrijdbare ladeblokken, klaptafels en verplaatsbare scheidingswanden, zorgen voor extra flexibiliteit binnen uw kantooromgeving. Deze meubelstukken kunnen eenvoudig worden aangepast of verplaatst om aan de veranderende behoeften van uw organisatie te voldoen.

Hoe De Kantoorinrichter u kan helpen

De Kantoorinrichter is gespecialiseerd in het leveren van op maat gemaakte oplossingen voor uw kantoorinrichting. Onze specialisten kunnen u helpen bij het kiezen van de juiste flexibele kantoormeubelen die aansluiten bij de behoeften van uw bedrijf. We bieden een uitgebreid assortiment aan producten en diensten, waaronder:

  • Analyse van de huidige kantoorinrichting en identificatie van de behoeften van uw bedrijf
  • Aanbevelingen voor flexibele kantoormeubelen op basis van de specifieke eisen van uw organisatie
  • Installatie en montage van de gekozen meubelstukken
  • Onderhoud en nazorg om de optimale werking van uw flexibele kantoormeubelen te garanderen

Investeer in flexibele kantoormeubelen voor een dynamische werkomgeving

Investeer in flexibele kantoormeubelen van De Kantoorinrichter om uw kantoorinrichting te transformeren en de productiviteit te verhogen. Door te kiezen voor meubels die zich kunnen aanpassen aan de veranderende behoeften van uw bedrijf, zorgt u voor een dynamische en efficiënte werkplek waarbij openheid en overleg gemakkelijk gecombineerd wordt met geconcentreerd werken en een prettige akoestiek.
Neem contact op met De Kantoorinrichter om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen bij het realiseren van een flexibele kantoorinrichting met onze uitgebreide reeks kantoormeubelen.

Bekijk voor meer informatie

Hub-One-Work-akoestische-wekunit-voor-kantoor

Concentratie, overleg units & belcellen

Home Concentratie units voor rust en productiviteit op kantoor Een van de belangrijkste doelen van kantoorinrichting is een ruimte creëren waar uw medewerkers zo goed mogelijk

Waarom de Kantoorinrichter?

Eigen tekenstudio

Met onze eigen tekenstudio leggen we u binnen korte tijd kwalitatieve 2d en 3d tekeningen voor. Zo komt de inrichting van uw kantoor direct tot leven. 

Korte lijnen

Met een toegewijde contactpersoon houden we de lijnen kort en worden al uw vragen snel beantwoord. Zo houden we het proces gestroomlijnd en zorgeloos

Snelle doorlooptijd

Een herinrichting of verbouwing heeft gevolgen voor uw bedrijf. Door goede planning en sterke relaties met leveranciers minimaliseren wij die gevolgen.   

Alle kennis onder één dak

Ons team is thuis in alle aspecten aangaande kantoorinrichtingen, van kleine opfrisbeurt tot grote renovatie. Met al uw vragen kunt u bij ons terecht.

Ervaringen van onze klanten

Lotte
Lees verder
Het was een zeer goede keuze om in zee te gaan met de Kantoorinrichter. Fijne partij waarbij de lijnen heel kort zijn en er snel geschakeld kan worden. Mede dankzij de Kantoorinrichter was het project een succes!
Freya
Lees verder
Fijne vakmensen! Denken mee, dragen goede oplossingen aan en flexibel tijdens de uitvoering.
Ruud
Lees verder
De kantoorinrichter stelt zich zeer flexibel op, elke vraag krijgt een antwoord en indien mogelijk een invulling. Goed adviezen over inrichting en materialen bij nieuwe projecten. Leuke deskundige mensen die ook weten wat communicatie betekent. Topbedrijf.
Madelon
Lees verder
Zeer persoonlijk en professioneel advies, we kijken nu al uit naar de uitvoering!
Brent Verschuuren
Lees verder
Goed advies, flexibel en het resultaat is top. Aanrader voor iedere kantoorinrichting van klein tot groot.
L. de Natris
Lees verder
Korte lijnen, doen wat wordt beloofd, goede service
Danny Vong
Lees verder
Goede en snelle service. De zit-sta werkplek werkt naar volle tevredenheid!
John Hoenderkamp
Lees verder
De kantoorinrichter is flexibel en de monteurs denken mee in oplossingen!
Hans Hoogveld
Lees verder
Wij hebben ons kantoor, Evenementen Coördinatie Lelystad volledig laten herinrichten. Zeer tevreden, uitstekende service, heldere communicatie. Een aanrader
Vorige
Volgende

Neem direct contact op

Bedankt voor uw interesse. Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn.

Vul het formulier in of bel voor meer informatie: 040 286 1441. Je kunt ons ook mailen: [email protected].

"*" geeft vereiste velden aan

Over ons

Ons team bestaat uit 6 enthousiaste mensen, die graag met elkaar maar vooral met onze klanten samenwerken. Door de korte lijnen zijn we erg flexibel en door het plezier wat we samen hebben, kunnen we ook vol energie aan de slag met de vragen van onze klanten.

4.4/5
4.4/5.0
Google logo

Onze projecten

Kantoor Solmar
Kantoorverbouwing en kantoorinrichting bij Solmar
CWS 11
Kantoorinrichting en complete kantoorverbouwing bij CWS
IMG-20181022-WA0015-800x800
Kantoorakoestiek verbetering bij Lumileds

Blog & nieuws

vergader-tafel-stazit-wit
Een vergaderruimte inrichten doet u zo
Creatieve oplossingen om uw vergaderruimte beter in te richten | Ontdek hoe het doel van de vergadering bepalend is met de perfecte indeling.
10.07.2017
newcastle-limited-office-7
Het nieuwe werken, wat is dat?
Tips en inzichten voor een verbeterde inrichting en maximale productiviteit in uw bedrijf | Lees alles over de voordelen van het nieuwe werken.
10.02.2020
sta-zit-werken-dynamisch
Wat zijn de voordelen van een zit-sta werkplek?
Investeer in het welzijn van uw werknemers | Van gezondheidsvoordelen en verhoogde productiviteit tot ergonomische voordelen en flexibiliteit.
01.03.2017

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]