De Kantoorinrichter::040 286 1441::Winde 13::5667AX Geldrop

Circulaire kantoormeubelen

Circulaire kantoormeubelen hebben de toekomst

Heeft u ook al eens overwogen om te kiezen voor het circulaire kantoormeubilair? U ziet waarschijnlijk dat collega-bedrijven hier ook mee bezig zijn. Deze nieuwe trend is niet te ontlopen. We moeten iets doen om de klimaatverandering te stoppen. De Kantoorinrichter is blij met deze trend. Wel vinden we het belangrijk om dit niet te gebruiken als een soort marketing. Het belang van u en uw medewerkers blijft bij ons altijd voorop staan. Toch denken we graag mee als het gaat over kantoormeubelen circulair.

Bij circulaire kantoormeubilair krijgen stoelen een nieuw leven

Jaren en jaren was het de meest normale zaak van de wereld om regelmatig nieuwe bureaustoelen aan te schaffen. Nu circulaire kantoormeubelen steeds meer voor het voetlicht komen, is dit misschien minder vanzelfsprekend. Vindt u het nog ingewikkeld? Op een gegeven moment zijn er toch andere stoelen en bureaus nodig? De tafel wordt veel gebruikt in de pauzes en moet af en toe vervangen worden. Toch is het goed om hier kritisch over na te denken. Zou de tafel ook nog een paar jaar mee kunnen gaan als er een nieuw blad op komt? Stoelen is misschien een ander verhaal. Zeker als het personeel hier elke dag op zit. De gezondheid van uw medewerkers is belangrijk. Gaat het echter om stoelen die minder vaak gebruikt worden, dan zou een nieuwe stoffering misschien ook volstaan. Denk aan stoelen in een ontvangstruimte bijvoorbeeld.

Neem contact op met De Kantoorinrichter voor kantoormeubelen circulair

Wij kunnen u zeker van dienst zijn als het gaat om de trend van het circulaire kantoormeubilair. Hierbij houden we uiteraard uw belangen hoog in het vaandel. Wij werken zelf graag samen met bedrijven die op een serieuze manier met deze zaak bezig zijn. Heeft u een vraag over circulaire kantoormeubelen? Vul het formulier op onze site in en vermeld hier uw specifieke vraag. Wij komen hier dan zo snel mogelijk op terug. U mag ons ook altijd bellen of mailen. We denken graag met u mee. We hebben inmiddels veel ervaring op het gebied van circulaire kantoormeubelen.

Meer over ons

3D sfeerimpressie mogelijk

De kantoorinrichter heeft een eigen ontwerpafdeling en maakt aanvullend gebruik van de diensten van een aantal gerenommeerde externe interieurarchitecten. Onze interieurarchitecten kunnen samen met u een compleet inrichtingsconcept maken, maar u kunt hun hulp ook inroepen voor een kleur- en/of materiaaladvies. De interieurarchitect zal voor u een presentatie maken in 3D, op basis waarvan u verder kunt om plannen verder te ontwikkelen.
Maak een afspraak Laat u terugbellen Offerte aanvragen
Copyright 2019 De Kantoorinrichter