040 286 1441[email protected]Loo 16A, Bergeijk
Een afspraak maken Laat u terugbellen Offerte aanvragen

Kantoorinrichting, kantoorverbouwingen en akoestiek

Circulaire kantoormeubelen

Circulaire kantoormeubelen hebben de toekomst

Heeft u ook al eens overwogen om te kiezen voor het circulaire kantoormeubilair? U ziet waarschijnlijk dat collega-bedrijven hier ook mee bezig zijn. Deze nieuwe trend is niet te ontlopen. We moeten iets doen om de klimaatverandering te stoppen. De Kantoorinrichter is blij met deze trend. Wel vinden we het belangrijk om dit niet te gebruiken als een soort marketing. Het belang van u en uw medewerkers blijft bij ons altijd voorop staan. Toch denken we graag mee als het gaat over kantoormeubelen circulair.

Bij circulaire kantoormeubilair krijgen stoelen een nieuw leven

Jaren en jaren was het de meest normale zaak van de wereld om regelmatig nieuwe bureaustoelen aan te schaffen. Nu circulaire kantoormeubelen steeds meer voor het voetlicht komen, is dit misschien minder vanzelfsprekend. Vindt u het nog ingewikkeld? Op een gegeven moment zijn er toch andere stoelen en bureaus nodig? De tafel wordt veel gebruikt in de pauzes en moet af en toe vervangen worden. Toch is het goed om hier kritisch over na te denken. Zou de tafel ook nog een paar jaar mee kunnen gaan als er een nieuw blad op komt? Stoelen is misschien een ander verhaal. Zeker als het personeel hier elke dag op zit. De gezondheid van uw medewerkers is belangrijk. Gaat het echter om stoelen die minder vaak gebruikt worden, dan zou een nieuwe stoffering misschien ook volstaan. Denk aan stoelen in een ontvangstruimte bijvoorbeeld.

Neem contact op met De Kantoorinrichter voor kantoormeubelen circulair

Wij kunnen u zeker van dienst zijn als het gaat om de trend van het circulaire kantoormeubilair. Hierbij houden we uiteraard uw belangen hoog in het vaandel. Wij werken zelf graag samen met bedrijven die op een serieuze manier met deze zaak bezig zijn. Heeft u een vraag over circulaire kantoormeubelen? Vul het formulier op onze site in en vermeld hier uw specifieke vraag. Wij komen hier dan zo snel mogelijk op terug. U mag ons ook altijd bellen of mailen. We denken graag met u mee. We hebben inmiddels veel ervaring op het gebied van circulaire kantoormeubelen.

Refurbished bureaustoelen rechtstreeks uit voorraad bestellen:  klik dan hier.

Uit ons blog

Een inspirerende kantoorinrichting: deze 4 ideeën brengen creativiteit en balans

De werkvloer, een plek waar dagelijks vele duizenden mensen in Nederland zich bevinden. Een plek waar u graag geïnspireerd raakt voor het uitvoeren van uw werkzaamheden. Een plek waar rust en creativiteit samen horen te komen en goed in balans zijn. Deze ideeën dragen bij aan een inspirerende en creatieve kantoorinrichting. 1. Orde in de […]

Lees verder

Willekeurige projecten

Budget kantoorinrichting geleverd bij Ineen in Utrecht
totaalinrichting projectstoffering tapijttegels
Vide dichtgemaakt met glaswanden bij Schindler
kantoorinrichting Utrecht