040 286 1441[email protected]Loo 16A, Bergeijk

Advies kantoorinrichting

Advies kantoorinrichting

Wilt u advies over kantoorinrichting?

De Kantoorinrichter is uw adviesbureau voor kantoorinrichting. Samen gaan we opzoek naar de aanpak van zowel de fysieke, mentale en virtuele werkomgeving. Een aanpak die zal leiden tot meer succes binnen het bedrijf en die het werkplezier voor de medewerkers zal verhogen.

De aanpak van het herinrichten van het kantoor vraagt om aanpassingen binnen de organisatie, niet alleen van het bedrijf maar ook van de werknemers en de werkgever.

Kantoorinrichting advies voor het verdelen van een grote(re) ruimte

Het verdelen van grote ruimtes kan op verschillende manieren. Een ruimte verdelen kan door middel van scheidingswanden, scheidingswanden bieden vrijwel onbeperkte mogelijkheden en toepassingen. Het is een ideale manier om de ruimte te benutten, de akoestiek te verbeteren en geeft privacy binnen een open kantoortuin. Daarnaast is het ook mogelijk om de ruimte te vedelen door het plaatsen van demontabele kantoorunits. Deze zijn snel en eenvoudig te installeren waardoor deze flexibel inzetbaar zijn. Wilt u geen flexibele kantoorinrichting maar een passende en blijvende verdeling van het kantoor dan kunt u kiezen voor het plaatsen van (systeem-)wanden of wanden van glas.

De kantoorinrichter; uw adviesbureau voor kantoorinrichting!

Meubilair moet niet alleen ergonomisch en flexibel zijn tegenwoordig maar moet voor u en de organisatie ook de juiste look & feeling hebben. Al enige tijd geleden heeft het Nieuwe Werken zijn intrede gedaan. Als gevolg hiervan verdwijnen de individuele werkplekken en veranderen deze in multifunctionele werkruimtes die werkelijk elke vorm kunnen aannemen. Professionele ruimtes zijn niet meer gebonden aan personen, multifunctioneel qua gebruik, hightech ICT, appellerend aan gezond en maatschappelijk verantwoord werken en beïnvloed in grote mate de bedrijfsidentiteit en imago. ‘

De kantoorinrichter kan u hierover het juiste advies geven.

Kiezen voor kantoorinrichting advies van de Kantoorinrichter betekend dat u volledig ontzorgd zult worden.

Bel 040- 2861441 en maak direct een afspraak voor een gratis advies gesprek voor uw kantoorinrichting! Mailen kan ook, dit kan naar [email protected]

Heeft u interesse?

Neem Contact op

Willekeurige projecten

Blom Ecologie
projectinrichting in opdracht van Ahrend