040 286 1441[email protected]Loo 16A, Bergeijk

Zakelijk sta werkplek

Een flexibel kantoor met een zakelijk sta werkplek

De huidige kantoorinrichtingen lijken in niets meer op de klassieke kantoorinrichtingen van enkele decennia geleden. De kantoorinrichting evolueert mee met de behoeftes van die tijd. Zo is de trend de afgelopen jaren om het kantoor zo open mogelijk te organiseren. Ook duurzaamheid speelt een belangrijke rol bij de huidige kantoorinrichtingen. De inrichting van de individuele werkplekken is ook aan veranderingen hevig. Natuurlijk zijn er nog bureaus op kantoor aanwezig waar medewerkers aan zitten, maar steeds vaker zult u een zakelijk sta werkplek tegenkomen. Een sta werkplek past uitstekend in de huidige zienswijze van een flexibel kantoor en waar ook aandacht is voor de gezondheid van de medewerkers.

Waarom zakelijke sta werkplekken gebruiken?

Wanneer u op kantoor werkt, dan weet u ongetwijfeld dat u lange dagen zittend achter uw bureau maakt. Vaak ook nog in dezelfde houding. Wanneer u dit dag in, dag uit doet, dan zult u dit op termijn gaan merken en lichaamsklachten ontwikkelen. U kunt hierbij rug- en schouderklachten ontwikkelen, maar ook klachten als opgezette benen en voeten. Daarom wordt vaak ook aangeraden om regelmatig even te lopen. Tevens is zittend werk het recept om obesitas te ontwikkelen. Juist deze klachten kunt u voorkomen met zakelijke sta werkplekken. Staand werken houdt u in beweging, u ontwikkeld minder snel gezondheidsklachten en het is bewezen dat als u staande werkt, ook productiever bent. Een of meerdere zakelijke sta werkplekken creëren verdient daarom een aanbeveling in alle kantoren.

Laat uw sta werkplek zakelijk ontwerpen door De Kantoorinrichter

Lijken de voordelen van een sta werkplek in uw kantoor ook wel wat? Laat dan ook een sta werkplek zakelijk in uw kantoor plaatsen nog beter, meerdere sta werkplekken. Zo kunnen medewerkers kiezen of ze staand of zittend willen werken. Zo kan gemakkelijk gekozen worden om een dagdeel achter het bureau door te brengen en een ander dagdeel achter de sta werkplek. Laat De Kantoorinrichter langskomen om een fraaie bijpassende sta werkplek zakelijk te ontwerpen. De sta werkplek zal goed integreren met de aanwezige zit werkplekken en hiermee voorkomt u lichamelijk klachten bij uw werknemers.

Heeft u interesse?

Neem Contact op
Direct bestellen

Willekeurige projecten

Budget kantoorinrichting geleverd bij Ineen in Utrecht
Glaswanden met folie voor meer privacy