040 286 1441[email protected]Loo 16A, Bergeijk

Moderne Kantoorinrichting

Vergeet Google met de glijbanen en skiliften en zitzakken. Negeer voor het gemak ook even Microsoft met de hypermoderne vergaderplekken die iedereen mag gebruiken. (Yep, ook mensen die er niet werken of helemaal geen klant zijn). Ieder bedrijf wil graag een moderne kantoorinrichting en dat kun je al vrij eenvoudig regelen. In dit artikel geven we je wat tips en inspiratie om vooruit te komen met je kantoorinrichting. Zonder omgevallen boten. Of scooters omgetoverd tot kruk.

Hoe meer daglicht, hoe beter

Licht maakt iedereen gelukkig en productief. Dat mag dus niet ontbreken in je kantoorinrichting. Een modern kantoor heeft veel hoge en grote ramen. Daglicht zorgt niet alleen voor betere werkprestaties, maar geeft een kantoor ook een moderne look. Ken je die uitspraak: ‘Zo romantisch als een tl-buis?’ Die is er niet voor niets. Ook goede verlichting is belangrijk bij een moderne kantoorinrichting. Hierbij geldt: hoe unieker hoe beter. Van ronde en bolle vormen tot strakke en rechte vormen. Kies sfeer- en werkverlichting die zowel mooi als efficiënt is!

Hoe transparanter, hoe beter

Donkere, hokkerige kantoren zijn passé. Een kantoor hoort een plek te zijn waar je inspiratie opdoet en waar je met mensen in contact komt. Waarom zouden we onze kantoorruimtes, vergaderruimtes en andere ruimtes nog afschermen met dichte wanden? Openheid is een musthave in jouw nieuwe moderne kantoorinrichting. Maar hoe creëer je een ruimte die zowel open als afgeschermd is? Simpel: met glas. Glazen deuren, glazen wanden. Dit bevordert ook nog eens de hoeveelheid daglicht in jouw kantoor. Win-win!

Hoe flexibeler, hoe beter

De flexibele werkplekken zijn niet meer weg te denken uit de moderne bedrijfscultuur. En hiermee dus ook niet uit jouw moderne kantoorinrichting. Flexibele werkplekken zijn werkplekken waar iedereen met zijn of haar laptop neerstrijkt. Vaste plekken en bureau’s zijn hiermee dus verleden tijd. Wees creatief met de plekken en probeer de indeling zo vrij mogelijk op te zetten. Probeer wel gezellige hoekjes en afgeschermde plekken in te richten voor overleg, telefoontjes en ontspanning.

Hoe duurzamer, hoe beter

Stiekem zijn we allemaal duurzaamheids-freakies geworden. We eten graag biologisch, we scheiden ons afval en we kopen duurzame kleding. Een moderne kantoorinrichting kan dan ook niet achterblijven op het gebied van duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Kies daarom bijvoorbeeld voor duurzaam kantoormeubilair. Maar ook energiezuinige elektronica mag niet ontbreken in jouw hypermoderne kantoorinrichting. Als kers op de taart maak je jouw inrichting af met groen. Groen, groen en nog eens groen. Planten op kantoor zorgen voor meer zuurstof in de ruimte. Ze zuiveren de lucht en zorgen voor een ontspannen gevoel. Kan geen zitzak tegenop.

Ondatel / Matera / Manca Studio / photo © Pierangelo Laterza

Hoe ontspannender, hoe beter

Creativiteit hoort als vanzelf te stromen op kantoor. Maar een inspiratieloze en oncomfortabele omgeving maken dat wel wat lastiger. Creëer daarom interactieve ruimtes met verschillende zit- en ontspan mogelijkheden. Creëer bijvoorbeeld een leuke zithoek, met een echte comfortabele woonkamer stoel. Of plaats een tafelvoetbal- of tafeltennis tafel in de ruimte. Hoe ontspannender, hoe beter! Gratis tip: overleg daarover met je medewerkers. Wat vinden zij leuk om te doen? Zo weet je zeker dat de nieuwe aanwinsten ook echt worden gebruikt.

Meer weten over een moderne kantoorinrichting? De kantoorinrichter helpt je graag. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.Neem contact op

Willekeurige projecten

3D ontwerp 2e etage met glaswanden ICBC