Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kantoorinrichting Hays volgens BREEAM-NL keurmerk

Project info

Het WTC is gebouwd conform BREEAM-NL. Voor ons was dit een leuke uitdaging om daar ook in de complete kantoorverbouwing en inrichting aan te voldoen.

Kantoorinrichting en een kantoorverbouwing tbv Hays in Utrecht

Na een aantal jaren groei in Amsterdam is er besloten om een kantoor in Utrecht te openen. Aan het Jaarbeursplein in Utrecht ligt het WTC. Het pand springt direct in het oog, niet alleen door het markante ontwerp vol glas maar ook door de directe toegang tot het NS station Utrecht Centraal. Vanuit het Centraal Station loopt men zo het WTC in. Dit is al meteen al een belangrijk speerpunt voor dit pand, wat in beheer van CBRE is gebouwd conform BREEAM NL eisen.

Het pand straalt professionaliteit uit op een hoog en internationaal niveau. Onze klant HAYS- Recruiting experts worldwide, past precies in dit profiel en heeft haar intrek genomen in het pand. HAYS is meer dan alleen een recruitment bureau, het levert ook Assessment & Development services, outsourced recruitment solutions, geeft carrière advies en meer. HAYS hecht veel waarde aan duurzame relaties en kiest daarom voor een pand wat past in die filosofie en voor een partner in de inrichting die hen ook al jaren ter zijde staat, De Kantoorinrichter.

BREEAM-NL KEURMERK
.
.

Het WTC is gebouwd conform BREEAM NL. en is al voorzien van systeemplafonds, koelplafond en vloergoten. De kantoorinrichting, kantoorverbouwing en maatwerkmeubilair, vloerafwerking etc. moet nog ingevuld worden.
Van HAYS hebben wij als vaste projectinrichter en in dit geval over-all projectmanager, de taak gekregen om dit proces in goede banen te leiden. Dat is best een uitdaging!

Als eerste wordt er uit de BREEAM een Greenlease gegenereerd, een deelgebied specifiek document met de pand gerelateerde verplichtingen. Deze zijn puur geënt op duurzaamheid. Het WTC in Utrecht is één van de meest prestigieuze BREEAM gebouwen in Nederland!

Na de ontwerpfase, die we samen met de klant doorlopen, volgt het samenbrengen van de prefered suppliers en het afstemmen van de planning tussen alle partijen. Dit is een zeer intensieve fase, omdat de BREEAM Greenlease niet alleen duurzaamheid bewaakt, maar ook de gezondheid van de huurders. Dit gebeurt o.a. door het voorschrijven van lichtreflectie waarden, het voldoen aan FSC keurmerk van gebruikte houtsoorten, het voldoen aan bepaalde ISO normeringen voor gebruikte vluchtige stoffen in stoffering en interieurbouwwerk en het makkelijk regelbaar en bedienbaar stellen van het gebouw gebonden klimaatbeheersysteem en de verlichting.

Na deze fase kan er gebouwd gaan worden en langzaam krijgt het ontwerp vorm…

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]

Meer projecten

Etage 2 kantoortuin 2
Kantoorontwerp voor Examen Advies Buro
Topcon - De Kantoorinrichter
Kantoorontwerp en kantoorinrichting bij Topcon
Vehco 13
Kantoorinrichting bij Vehco