Schilderwerk kantoor

Schilderwerk maakt uw kantoorrenovatie of nieuwe kantoor helemaal af!

Voor het laten schilderen of laten spuiten van de muren en plafonds in een nieuwe kantoorruimte of bestaand kantoor bent u bij ons aan het juiste adres. Ook de werkzaamheden omtrent het repareren en egaliseren van de muren van uw bedrijfsruimte kunt u aan ons uitbesteden. De Kantoorinrichter is met onze uitgebreide ervaring de uitgelezen partner voor het uitbesteden van alle typen werkzaamheden bij u op kantoor.

Schilderwerk voor bestaand kantoor of nieuwe kantoorruimte

Heeft u schilderwerk voor uw kantoor? De Kantoorinrichter heeft de afgelopen jaren vele duizenden vierkante meters aan schilderwerk voor kantoren uitgevoerd. Vaak doen we dergelijk schilderwerk in combinatie met andere werkzaamheden maar het komt ook geregeld voor dat we grote schilderklussen aannemen.

We voorzien u graag van passend advies over de uit te voeren schilderklus. Maak gebruik van onze uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van schilderwerk en kantoorinrichting om de volledige planning en uitvoer van uw verbouwing, renovatie, verhuizing of herinrichting tot een succes te maken. We geven u graag een goed beeld over de uiteindelijke kosten en andere onduidelijkheden rondom de werkzaamheden.

U kunt bij ons terecht voor advies en uitvoer van al uw vraagstukken omtrent schilderen op kantoor. De juiste kleur verf kiezen, advies over kosten, regelingen en schildersbedrijven. We staan voor u klaar om alles omtrent kantoorinrichting en bijbehorend schilderwerk voor u uit handen te nemen en te ontzorgen.

Persoonlijk kennismaken?

Onze medewerkers staan u graag te woord. Klik hieronder om direct contact op te nemen.

Schilderen als onderdeel van een kantoorrenovatie of verbouwing?

Indien u op zoek bent naar een schilder als onderdeel van een complete renovatie, verbouwing of herinrichting van uw kantoor, dan kan het wellicht verstandig zijn voor de gehele omvang van het project een projectmanager in te schakelen. Aangezien bij een klus zoals het renoveren of verbouwen van uw kantoor vaak een ingewikkelde planning komt kijken, is het inhuren van een projectmanager het overwegen waard. Er is vaak sprake van een afhankelijke planning, waarbij de volgende stap pas genomen kan worden als andere werkzaamheden zijn voltooid.

Een ervaren projectmanager kan moeiteloos schakelen tussen aannemers, schilders, leveranciers, architecten en eventuele andere betrokkenen zoals de gemeente of de eigenaar van het gebouw. Door het overzicht dat de projectmanager zo kan verkrijgen, kunnen werkzaamheden waar mogelijk tegelijkertijd worden uitgevoerd. Voor het overige geldt dat het project zo moet worden ingericht dat er geen tijd verloren gaat. U wilt bijvoorbeeld niet dat de schilder op de stoep staat om verf aan te brengen op de wanden terwijl het stucwerk nog gedeeltelijk gedaan moet worden.

Wilt u meer weten over de voordelen van het werken met een ervaren projectmanager van de Kantoorinrichter? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek! We vertellen u graag meer over onze manier van werken en de mogelijkheden die wij zien voor het realiseren van uw wensen.

Ervaringen van onze klanten

Lotte
Lees verder
Het was een zeer goede keuze om in zee te gaan met de Kantoorinrichter. Fijne partij waarbij de lijnen heel kort zijn en er snel geschakeld kan worden. Mede dankzij de Kantoorinrichter was het project een succes!
Freya
Lees verder
Fijne vakmensen! Denken mee, dragen goede oplossingen aan en flexibel tijdens de uitvoering.
Ruud
Lees verder
De kantoorinrichter stelt zich zeer flexibel op, elke vraag krijgt een antwoord en indien mogelijk een invulling. Goed adviezen over inrichting en materialen bij nieuwe projecten. Leuke deskundige mensen die ook weten wat communicatie betekent. Topbedrijf.
Madelon
Lees verder
Zeer persoonlijk en professioneel advies, we kijken nu al uit naar de uitvoering!
Brent Verschuuren
Lees verder
Goed advies, flexibel en het resultaat is top. Aanrader voor iedere kantoorinrichting van klein tot groot.
L. de Natris
Lees verder
Korte lijnen, doen wat wordt beloofd, goede service
Danny Vong
Lees verder
Goede en snelle service. De zit-sta werkplek werkt naar volle tevredenheid!
John Hoenderkamp
Lees verder
De kantoorinrichter is flexibel en de monteurs denken mee in oplossingen!
Hans Hoogveld
Lees verder
Wij hebben ons kantoor, Evenementen Coördinatie Lelystad volledig laten herinrichten. Zeer tevreden, uitstekende service, heldere communicatie. Een aanrader
Previous
Next

Waarom de Kantoorinrichter?

Eigen tekenstudio

Met onze eigen tekenstudio leggen we u binnen korte tijd kwalitatieve 2d en 3d tekeningen voor. Zo komt de inrichting van uw kantoor direct tot leven. 

Korte lijnen

Met een toegewijde contactpersoon houden we de lijnen kort en worden al uw vragen snel beantwoord. Zo houden we het proces gestroomlijnd en zorgeloos

Snelle doorlooptijd

Een herinrichting of verbouwing heeft gevolgen voor uw bedrijf. Door goede planning en sterke relaties met leveranciers minimaliseren wij die gevolgen.   

Alle kennis onder één dak

Ons team is thuis in alle aspecten aangaande kantoorinrichtingen, van kleine opfrisbeurt tot grote renovatie. Met al uw vragen kunt u bij ons terecht.

Neem direct contact op

Bedankt voor uw interesse. Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn.

Vul het formulier in of bel voor meer informatie: 040 286 1441. Je kunt ons ook mailen: [email protected].

"*" geeft vereiste velden aan

Over ons

Ons team bestaat uit 8 enthousiaste mensen, die graag met elkaar maar vooral met onze klanten samenwerken. Door de korte lijnen zijn we erg flexibel en door het plezier wat we samen hebben, kunnen we ook vol energie aan de slag met de vragen van onze klanten.

4.4/5
4.4/5.0
Google logo

Onze projecten

IMG_20190430_111828_708
Kantoorontwerp en Kantoorinrichting Signet

Kantoorverhuizing en Kantoorinrichting bij Signet in Eindhoven Signet zorgt voor zakelijke telefonie, zakelijk internet en netwerkoplossingen. De eerste gesprekken met Signet vonden plaats in...

Kantoorinrichting DSV Schiphol - De Kantoorinrichter
Kantoorinrichting bij DSV

Kantoorinrichting bij DSV Amsterdam (Schiphol) Door de herontwikkelingsplannen van Schiphol moest het huidige pand gesloopt gaan worden. Na een oriëntatie is besloten een pand...

Blog & nieuws

vergader-tafel-stazit-wit
Een vergaderruimte inrichten doet u zo
Als het gaat om de inrichting van een vergaderruimte, wordt er vaak gekozen voor een traditionele inrichting. Zoals een vierkante vergadertafel met daaromheen een...
10.07.2017
markant_dynamisch_werken1
Waarom jouw kantoor niet zonder zit-sta werkplek kan
Voordelen van zit-sta werkplek. Je bent sneller bij het koffiezetapparaat, je krijgt meer complimenten over je nieuwe broek en het is beter voor je...
13.07.2018
Mobiele-flexruimte
2 onmisbare zaken voor een prettige en efficiënte werkplek
De gemiddelde mens brengt een groot deel van zijn tijd door op de werkplek. Soms is deze omgeving niet bepaald inspiratievol of efficiënt ingericht....
30.11.2017

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]