Interieurarchitectuur

PROJECTINRICHTING OP CONCEPTMATIGE WIJZE, GROOT EN KLEIN: ROEPT U GERUST DE HULP IN VAN ONZE ONTWERPAFDELING!

De Kantoorinrichter heeft een eigen ontwerpafdeling en maakt aanvullend gebruik van de diensten van een aantal gerenommeerde externe interieurarchitecten.

WAT IS HET VOORDEEL VAN INTERIEURARCHITECTUUR DOOR DE KANTOORINRICHTER?​

  • Onze externe interieurarchitecten zijn afhankelijk van de kwaliteit die ze leveren.
  • Hierdoor zijn ze altijd optimaal gemotiveerd om u het beste aan te bieden.

In ons werk proberen wij een zo goed mogelijke vertaling te maken van uw wensen en eisen. Hiervoor zullen wij veel vragen stellen. Uiteindelijk gaat het om een kloppend totaalplaatje. Alle gebruikte elementen moeten passend en complementair aan elkaar zijn. Wij gaan voor een optimaal resultaat.

Persoonlijk kennismaken?

Onze medewerkers staan u graag te woord. Klik hieronder om een meeting te boeken.

PRESENTATIE IN 2D EN/OF 3D​

Onze interieurarchitect komt graag bij u langs om de ruimte te bekijken en de wensen te bespreken. Eventueel kan de eerste intake ook telefonisch worden gehouden. Na het inventariseren van uw wensen, maken we een plan op maat. Dit plan presenteren we met een 2D of 3D visualisatie aan u. Vervolgens gaan we voor u aan de slag. Wij kunnen de complete opbouw, renovatie of verbouwing op ons nemen indien gewenst. Wij zorgen er voor dat alles van A tot Z geregeld wordt. Doordat wij het gehele project voor onze rekening nemen, zijn we in staat om snel en vakkundig te werken.

DE KANTOORINRICHTER VERZORGD OOK DE INTERIEURARCHITECTUUR VAN UW KANTOOR​

Bij het inrichten van een kantoor komt een stuk meer kijken dan veel mensen denken. Van de opstelling tot aan het meubilair en de akoestiek: elk detail moet kloppen. Daarnaast moet het interieur niet alleen fraai zijn maar ook werkbaar. U wilt uw werknemers immers wil een fijne werkomgeving bieden. Bij De Kantoorinrichter nemen we de interieurarchitectuur kantoor graag voor u uit handen. Wij hebben een ruime ervaring met het inrichten van kantoren voor verschillende soorten bedrijven. Onze werkwijze is snel, efficiënt en klantgericht. We luisteren goed naar u en uw wensen en denken actief met u mee.

onze interieurarchitect komt graag langs

Hier de voordelen van akoestische kantoorwanden op een rij:

  • Sterk absorberend vermogen van het geluid.
  • Door een kleine aanpassing is er meer privacy en rust op een afdeling.
  • Arbeidsproductiviteit gaat omhoog.
  • Makkelijk te plaatsen en te verplaatsen.
  • Combineren met kleur en materialen.
  • Flexibel.
  • Gemaakt van milieuvriendelijke en duurzame materialen.

Wilt u weten of akoestische wanden iets zijn voor bij u op kantoor of vraagt u zich af of uw kantoorwanden akoestisch genoeg zijn?

MEER INFORMATIE?

Wilt u meer informatie over kantoor interieurarchitectuur? Lees dan verder op onze website. Hier vindt u veel praktische informatie over onze diensten, team en werkwijze. Daarnaast kunt u online foto’s bekijken van projecten die wij reeds hebben uitgevoerd.

Voor verdere informatie neemt u gerust contact op met De Kantoorinrichter. T 040- 2861441 of email [email protected] voor een informatief gesprek.

De Kantoorinrichter: ook voor uw interieurarchitectuur!

Waarom de Kantoorinrichter?

Eigen tekenstudio

Met onze eigen tekenstudio leggen we u binnen korte tijd kwalitatieve 2d en 3d tekeningen voor. Zo komt de inrichting van uw kantoor direct tot leven. 

Korte lijnen

Met een toegewijde contactpersoon houden we de lijnen kort en worden al uw vragen snel beantwoord. Zo houden we het proces gestroomlijnd en zorgeloos

Snelle doorlooptijd

Een herinrichting of verbouwing heeft gevolgen voor uw bedrijf. Door goede planning en sterke relaties met leveranciers minimaliseren wij die gevolgen.   

Alle kennis onder één dak

Ons team is thuis in alle aspecten aangaande kantoorinrichtingen, van kleine opfrisbeurt tot grote renovatie. Met al uw vragen kunt u bij ons terecht.

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]

Over ons

Ons team bestaat uit 8 enthousiaste mensen, die graag met elkaar maar vooral met onze klanten samenwerken. Door de korte lijnen zijn we erg flexibel en door het plezier wat we samen hebben, kunnen we ook vol energie aan de slag met de vragen van onze klanten.

4.4/5
4.4/5.0
Google logo

Onze projecten

MCvA-20190719-0018_HR
Kantoorinrichting bij DSV

Kantoorinrichting bij DSV Amsterdam (Schiphol) Door de herontwikkelingsplannen van Schiphol moest het huidige pand gesloopt gaan worden. Na een oriëntatie is besloten een pand...

IMG_20190430_111828_708
Kantoorontwerp en Kantoorinrichting Signet

Kantoorverhuizing en Kantoorinrichting bij Signet in Eindhoven Signet zorgt voor zakelijke telefonie, zakelijk internet en netwerkoplossingen. De eerste gesprekken met Signet vonden plaats in...

Blog & nieuws

oplusa-yelp55haw-2712-Rev-1600x906
Gebruik van kleur op kantoor en de werking van diverse kleuren
Hoe jouw werknemers productiever zijn door het gebruik van kleur Veel kantoren zien er nagenoeg hetzelfde uit; zwart, grijs en wit. Zonde! Een beetje...
15.01.2020
glaswand-op-kantoor
4 voorbeelden van glazen wanden in een kantoor
Tegenwoordig maken steeds meer mensen gebruik van flexwerkplekken. Dit zijn minimalistisch ingerichte, dynamische werkruimtes zonder vaste bureaus, waar je gemakkelijk even kunt neerstrijken om...
16.02.2016
76161ce04ff5542fee8f8700c746c89b
Kantine inrichten, hoe pak je dat aan?
Achter je bureau een paar boterhammen naar binnen proppen of even snel lunchen in de rumoerige, ongezellige kantine. Vind je het jammer dat je...
03.07.2019