040 286 1441info@dekantoorinrichter.comLoo 16A, Bergeijk

Interieurarchitectuur

Projectinrichting op conceptmatige wijze, groot en klein: Roept u gerust de hulp in van onze ontwerpafdeling!

De Kantoorinrichter heeft een eigen ontwerpafdeling en maakt aanvullend gebruik van de diensten van een aantal gerenommeerde externe interieurarchitecten.

Wat is het voordeel van interieurarchitectuur door De Kantoorinrichter?

  • Wij tekenen in eigen huis en wij zorgen voor zeer korte doorlooptijden
  • Wij zorgen voor goed doordachte plannen die niet alleen fraai maar ook werkbaar zijn
  • Aanpassingen van tekeningen kunnen snel door ons doorgevoerd worden
  • Hierdoor zijn we in staat om complete projecten zeer snel te ontwikkelen en uit te voeren.

Wat is uw voordeel van externe interieurarchitecten via De Kantoorinrichter?

  • Onze externe interieurarchitecten zijn afhankelijk van de kwaliteit die ze leveren.
  • Hierdoor zijn ze altijd optimaal gemotiveerd om u het beste aan te bieden.

In ons werk proberen wij een zo goed mogelijke vertaling te maken van uw wensen en eisen. Hiervoor zullen wij veel vragen stellen. Uiteindelijk gaat het om een kloppend totaalplaatje. Alle gebruikte elementen moeten passend en complementair aan elkaar zijn. Wij gaan voor een optimaal resultaat.

Presentatie in 2D en / of 3D

Onze interieurarchitecten kunnen samen met u een compleet inrichtingsconcept maken. Desgewenst kunt u ook hun hulp ook inroepen voor een kleur- en/of materiaaladvies.
De interieurarchitect zal voor u een presentatie maken in 2D en 3D, op basis waarvan u verder kunt om plannen verder te ontwikkelen.

Voor verdere informatie neemt u gerust contact op met De Kantoorinrichter. T 040- 2861441 of email info@dekantoorinrichter.com voor een informatief gesprek.

De Kantoorinrichter: ook voor uw interieurarchitectuur!

De Kantoorinrichter verzorgen we interieurarchitectuur kantoor

Bij het inrichten van een kantoor komt een stuk meer kijken dan veel mensen denken. Van de opstelling tot aan het meubilair en de akoestiek: elk detail moet kloppen. Daarnaast moet het interieur niet alleen fraai zijn maar ook werkbaar. U wilt uw werknemers immers wil een fijne werkomgeving bieden. Bij De Kantoorinrichter nemen we de interieurarchitectuur kantoor graag voor u uit handen. Wij hebben een ruime ervaring met het inrichten van kantoren voor verschillende soorten bedrijven. Onze werkwijze is snel, efficiënt en klantgericht. We luisteren goed naar u en uw wensen en denken actief met u mee.

Onze interieurarchitect kantoor komt graag langs

Onze interieurarchitect kantoor komt graag bij u langs om de ruimte te bekijken en de wensen te bespreken. Eventueel kan de eerste intake ook telefonisch worden gehouden. Na het inventariseren van uw wensen, maken we een plan op maat. Dit plan presenteren we met een 2D of 3D visualisatie aan u. Vervolgens gaan we voor u aan de slag. Wij kunnen de complete opbouw, renovatie of verbouwing op ons nemen indien gewenst. Wij zorgen er voor dat alles van A tot Z geregeld wordt. Doordat wij het gehele project voor onze rekening nemen, zijn we in staat om snel en vakkundig te werken.

Meer informatie over kantoor interieurarchitectuur?

Wilt u meer informatie over kantoor interieurarchitectuur? Lees dan verder op onze website. Hier vindt u veel praktische informatie over onze diensten, team en werkwijze. Daarnaast kunt u online foto’s bekijken van projecten die wij reeds hebben uitgevoerd. Uiteraard kunt u ook direct contact met ons opnemen als u een vraag heeft of een afspraak wilt maken. Ons deskundige team staat u graag te woord. U bereikt De Kantoorinrichter via de telefoon, e-mail of het online contactformulier. Graag tot ziens.

Lees meer

Heeft u interesse?

Neem Contact op

Willekeurige projecten