Werkplekken

BENT U OP ZOEK NAAR EEN GESCHIKTE, ERGONOMISCHE WERKPLEK?

De denkwijze omtrent werkplekken is de laatste jaren enorm getransformeerd. Van het traditionele kantoor ging men naar de kantoortuin en het flexwerken. Al deze veranderingen zorgen voor andere eisen die aan de werkplek gesteld worden.

Wat hebben we gezien in de ontwikkeling van de “oude” werkplek naar de moderne ergonomische werkplek?

 • Van hoogte instelbaar, naar verstelbaar met een zwengel of elektrische hoogteverstelling. De laatste jaren worden door ons 80% stazit werkplekken verkocht. In projecten ligt dit percentage boven de 90%!
 • Andere, kleinere bladformaten, tegenwoordig veelal 160*80 cm
 • Flexibiliteit in de inzet van meubilair door uniformiteit
 • Opkomst van de duobench, 2-persoons werkplek afzonderlijk in hoogte te verstellen
 • Meer oog voor vormgeving passend binnen MVO
 • Meer eisen aan kwaliteit en duurzaamheid

DE ERGONOMISCHE WERKPLEK IS MULTIFUNCTIONEEL

We gebruiken de moderne ergonomische werkplek veelal voor flexwerken, maar ook voor informeel overleg is de ergonomische werkplek zeer geschikt.

De Kantoorinrichter beschikt over een groot assortiment ergonomisch verantwoorde werkplekken, in alle denkbare stijlen en passend in elk budget.

 • Eigentijdse zit sta bureaus
 • Moderne wangenbureaus
 • 4 poot modellen
 • T poot modellen
 • Duo benches

In overleg met één van onze adviseurs bepalen wij gezamenlijk wat de beste werkplek voor uw organisatie is. Als het standaard niet bestaat, dan maken wij die voor u. Uiteraard willen wij dit projectmatig uitrollen. De Kantoorinrichter helpt u graag met het zoeken van een meubellijn die het beste bij uw organisatie past.

WAT IS HET JUISTE WERKPLEK MEUBILAIR?

Er zijn zoveel mogelijkheden op gebied van werkplekmeubilair, dat u wellicht zelf niet meer weet waar u op kunt zoeken?

De Kantoorinrichter kan u hierbij goed helpen, adviseren en ondersteunen.

Om de juiste keus te maken op het gebied van werkplekmeubilair is het van groot belang wat de wens van de klant is!

De Kantoorinrichter heeft een uitgebreid assortiment werkplekmeubilair. Het maakt niet uit of u één of meerdere stuks wilt kopen, een basis kleur wilt of groen, paars of geel. Van een gebruiksvriendelijke werkplek tot zeer luxe of zelfs design meubilair.

Bij de Kantoorinrichter vindt u een breed scala aan modellen, materialen en een tal van verschillende kleuren. Daarnaast voldoen werkplekmeubilair aan verschillende normeringen en volgens de laatste ARBO normen en waarden.

WANNEER NIEUWE WERKPLEK MEUBELEN KOPEN?

Werkplekmeubilair koopt de gemiddelde Nederlander een keer in de tien jaar. Dus het zou heel logisch zijn als u zich afvraagt hoe u een goede keuze kunt maken. Waar u op moet letten en wat een werkplek is voor uw mate van gebruik en lichaamspostuur. Hoe kiest u een geschikte bureaustoel als u voor meerdere mensen een keuze moet maken?

EERST WERKPLEKMEUBILAIR UITPROBEREN OF TESTEN?

Wilt u eerst een tijdje proberen voordat u koopt? Dat kan ook! Wij bieden u graag een GRATIS proefplaatsing aan. Informeer naar onze voorwaarden.

Naast het leveren en adviseren in werkplekmeubilair faciliteren wij in het inrichten van verschillende ruimtes en organisaties. Zo voorzien wij uw kantoorruimte, onderwijsinstelling, zorgonderneming, maar ook complete projectinrichting, oplossingen voor een lounge plek en Het Nieuwe Werken.

De Kantoorinrichter biedt kantoormeubelen aan van bekende merken zoals Herman Miller, Voortman, Zuiver, Wini, Smit Visual, HAY, Casala, Donkersloot, Arper, Brunner, Sedus, Klöber, Markant, Offect, Artifort, Muuto en nog vele andere merken.

ADVIES NODIG OF DIRECT WERKPLEK MEUBELS KOPEN?

De Kantoorinrichter kan u op verschillende manieren bedienen in het maken van een beslissing. Allereerst bieden wij u hier de mogelijkheid om via een vrijblijvend adviesgesprek het juiste kantoormeubilair te vinden. Een tweede optie is om zelf uw zoekcriteria aan te geven en inspiratie op te doen via onze website. Daarnaast hebben wij een kleine showroom om u, onder het genot van een kopje koffie, persoonlijk advies te geven en de mogelijkheden te bespreken. Persoonlijk advies nodig? Bel 040 286 1441 en we komen graag bij u langs.

Galerij

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]

Onze projecten

Kantoorinrichting en complete kantoorverbouwing bij CWS
Kantoorinrichting en complete kantoorverbouwing bij CWS

Kantoorinrichting en complete kantoorverbouwing bij CWS in Den Bosch Via Jolanda Vogels Interieurontwerp kregen we een aanvraag voor een complete kantoorverbouwing met een gedeeltelijke...

Kantoorinrichting bij van Kaam & Partners
Kantoorinrichting bij van Kaam & Partners

Kantoorinrichting bij van Kaam & Partners in Baarle Nassau Voor het nieuwe kantoor van Kaam en Partners hebben we een voorstel gemaakt voor de...