Kantoorontwerp en kantoorinrichting bij Topcon

Project info

Kantoorontwerp en kantoorinrichting bij Topcon in zoetermeer

Topcon Positioning Systems is een Japanse aanbieder van producten die gebruikt worden bij weg en waterbouw, bosbouw. Zoals bijvoorbeeld precies kunnen graven op basis van GPS.

Topcon had in Capelle aan den IJssel een eigen pand waar 2 divisies gevestigd waren. Het pand vertoonde een aantal flinke gebreken waardoor men al enige jaren aan het kijken was naar een nieuwe bedrijfslocatie. Die is uiteindelijk gevonden  in Zoetermeer op het Siemenspark. 

De Kantoorinrichter heeft het indelingsplan voor Topcon gemaakt en tevens het programma van eisen gemaakt voor de afbouw van de wanden en systeemplafonds. Ook hebben wij de klant  geadviseerd over de aangeboden prijzen van de aannemer..
.
.

Onze studio heeft een ontwerp gemaakt dat aan de klant gepresenteerd is in 3d. In dat ontwerp zat ook het  legplan voor vloerbedekking en PVC (eiken visgraat) opgenomen, wat we uiteindelijk precies zo hebben gelegd. In de brede entree hebben wij een balie van Sedus geplaatst. Ook is er een grote lockerwand, pantry en garderobekast van onze interieurbouwer geleverd.

We hebben stazitwerkplekken van Voortman met akoestische tussenwanden geplaatst. Ook de akoestische schuifdeurkasten met geïntegreerde plantenbakken zijn van dit mooie Nederlandse merk. Voor de vergadertafels hebben we de Tabs serie geleverd en de bureaustoelen en vergaderstoelen zijn van Sedus. In de boardroom staat een grote TABS tafel met vergaderstoelen van Artifort: de Paco. Onze klant is zeer tevreden over het eindresultaat

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]

Meer projecten

Akoestische plafondpanelen
Kantoorinrichting bij Re-Aves
IMG_20180206_133512_555-800x800
Kantoorinrichting Kennisplein CNV vakmensen