De Kantoorinrichter::040 286 1441::Winde 13::5667AX Geldrop

Kantoormeubilair

De Kantoorinrichter; kantoormeubilair van 1 bureaustoel tot complete, budget of luxe kantoorinrichting!

  • Brede collectie op gebied van kantoormeubilair. U zoekt het maar kunt het niet op deze website vinden? Heeft u een interieurarchitect ingeschakeld maar kunt u het aangeboden meubilair niet vinden. Wij zoeken het of maken het voor u. Bel ons voor de oplossing!
  • Collectie passend binnen elk budget. Wij geven de laagste prijsgarantie. Voor u de zekerheid voor een scherpe prijs
  • Ergonomische producten: NPR bureaustoelen, werkplekken instelbaar/ verstelbaar met zwengel of elektrisch, stazit werkplekken etc
  • Vrijblijvende inventarisatie, tekening en offerte. Weet u dat wij uw toekomstige kantooromgeving kunnen laten zien met onze viritual reality bril (HTC Vive)?
  • Snelle service
  • Snelle doorlooptijden, veel kantoormeubilair uit voorraad leverbaar en snelle levering is vaak mogelijk.

Daarnaast hebben wij een ruim assortiment in akoestische oplossingen, kantoormeubilair, vergadermeubilair, kasten, scheidingswanden, raambekleding, bekabelingproducten en meer.
Graag leggen wij in een vrijblijvend persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn.

Bel voor meer informatie: T 040- 2861441 of mail ons via ons contactformulier door op deze link te klikken: info@dekantoorinrichter.com

Ook voor uw projecten in de zorg hebben wij een ruime collectie. Samen met u gaan wij op zoek naar de inrichting die bij u past. Dit kan een enkele werkplek zijn, maar ook het inzetten van een team deskundigen om middels een totaal inrichtingsconcept tot het gewenste eindresultaat te komen. U heeft de vraag. De Kantoorinrichter heeft het antwoord.

De Kantoorinrichter, van 1 stoel tot volledige projectinrichting!

Maak een afspraak Laat u terugbellen Offerte aanvragen
Copyright 2019 De Kantoorinrichter