Akoestische Wandpanelen

Bent u op zoek naar een fraaie oplossing voor uw akoestiek probleem?

Wat zijn de keuzes die u te wachten staan m.b.t. de akoestische wandpanelen?

  • Formaat
  • Budgetklasse
  • Effen of met print
  • Plaats bepaling (plafond/wand)

Onze akoestische wandpanelen zijn er in posterformaat maar kunnen ook wandbreed en wandhoog geleverd worden.
De wandpanelen kunnen geleverd worden met u door aangeleverde hoog resolutie foto of met een print uit een fotodatabase maar kunnen ook bekleed worden met een speciaal daarvoor bedoelde stof in 60 kleuren.

In dezelfde stijl hebben wij ook plafondbaffles (plafondpanelen die dempend werken) en bureauwanden.

Ons advies bij aanschaf van akoestisch dempende oplossingen:
Altijd om testrapport vragen en te streven naar een waarde zo dicht mogelijk bij 1 (hoogst haalbare).

Akoestische demping, wat is er nodig?

Om tot een goede akoestische demping te komen heeft u 2 zaken nodig: massa en absorberend vermogen. Onze akoestische wandpanelen hebben dat.
Onze panelen worden met afstandhouders op de muur gemonteerd. Hierdoor ontstaat een luchtspouw die zorgt voor extra demping.

Er zijn echter meer manieren om de kantoorakoestiek binnen uw organisatie te verbeteren. Bel ons voor een vrijblijvend advies en een bezoek bij u ter plekke. U heeft het probleem, De Kantoorinrichter de oplossing!

Wij hebben sinds kort een budgetoplossing. Zeer scherp geprijsde wand- en plafondpanelen.
Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn.

Bel voor meer informatie: T 040-2861441 of vul ons contactformulier in.

Akoestisch wandpaneel: de perfecte oplossing

Wilt u de akoestiek op uw kantoor verbeteren? Dan is een akoestisch wandpaneel dé perfecte oplossing. Een wandpaneel is praktisch, effectief en verkrijgbaar in allerlei uitvoeringen. Zo kiest u zelf het formaat, de kleur en het model. Kies bijvoorbeeld voor een wandpaneel met een mooie geprinte foto. Op deze manier lijkt het wandpaneel eerder een bijzonder kunstwerk dan een “functioneel meubelstuk”. Een andere optie is om te kiezen voor een subtiel paneel die nauwelijks opvalt in uw kantoor. Tip: De Kantoorinrichter is gespecialiseerd in het verbeteren van de akoestiek op uw kantoor. In ons assortiment vindt u tevens zeer subtiele akoestische plafondpanelen.

Wandpanelen akoestisch voor elke ruimte

Wandpanelen die akoestisch zijn, kunnen in principe in elke ruimte worden geplaatst. Bent u benieuwd welk formaat paneel u het beste kunt kiezen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven u graag een vrijblijvend advies. Daarnaast kunnen wij u adviseren over andere akoestische oplossingen op kantoor. Denk hierbij aan akoestische bureauwanden, akoestisch meubilair en akoestische designobjecten. Met een aantal kleine aanpassingen in uw interieur, kunt u het geluidsoverlast en de concentratieproblemen op kantoor effectief aanpakken. Het resultaat? Dat zijn blije medewerkers én facturen die eindelijk op tijd de deur uit gaan!

Budgetvriendelijk akoestisch wandpaneel kopen

Bij De Kantoorinrichter denken we graag actief met u mee. Heeft u een scherp budget? Geen probleem. Wij werken tevens met zeer budgetvriendelijke oplossingen. Als u vragen heeft of een vrijblijvend advies wilt, neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen eventueel direct een afspraak maken om bij u langs te komen op kantoor. Tijdens een bezichtiging vertellen we u meer over onze diensten en kunnen we de ruimte goed bekijken. Interesse? U bereikt ons via de e-mail, telefoon en het contactformulier. We hopen u gauw te mogen begroeten bij De Kantoorinrichter.

Galerij

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]

Onze projecten

Kantoorinrichting bij DSV
Kantoorinrichting bij DSV

Kantoorinrichting bij DSV Amsterdam (Schiphol) Door de herontwikkelingsplannen van Schiphol moest het huidige pand gesloopt gaan worden. Na een oriëntatie is besloten een pand...

Kantoorinrichting en kantoorverbouwing bij Interstream Barging
Kantoorinrichting en kantoorverbouwing bij Interstream Barging

Kantoorinrichting en kantoorverbouwing bij Interstream Barging in Sliedrecht We kregen een uitnodiging om te praten met Interstream Barging over de nieuwe kantoorinrichting. Een bedrijf...