Zoek
Sluit dit zoekvak.

Akoestische Plafondpanelen

AKOESTISCHE PLAFONDPANELEN TEGEN GELUIDSOVERLAST OP UW WERKPLEK

Last van een slechte akoestiek op uw kantoor? U bent niet de enige. Ongewenst geluid op de werkvloer kan de productiviteit van uw medewerkers aanzienlijk verminderen. Gelukkig zijn er verschillende manieren om de akoestiek te verbeteren, waaronder het plaatsen van akoestische plafondpanelen. Deze panelen zorgen voor een groot oppervlak van akoestisch materiaal, waardoor de akoestiek en de spraakverstaanbaarheid verbeteren.

Neem contact op met De Kantoorinrichter om uw plafond geluidsabsorberend te maken. Wij adviseren u graag over de beste akoestische oplossingen voor uw kantoor!

WAT IS EEN AKOESTISCH PLAFONDPANEEL EN HOE VERBETEREN ZE DE AKOESTIEK?

Akoestische plafondpanelen zijn een uitstekende manier om de akoestiek in een ruimte te verbeteren. Deze panelen worden aan het plafond bevestigd en zijn gemaakt van geluidsabsorberende materialen die galm verminderen en geluiden dempen. Omdat het plafond een groot oppervlak van de ruimte beslaat, is het zonde om deze niet te benutten.

Onze akoestische plafondpanelen zijn verkrijgbaar in diverse vormen, afmetingen, diktes en kleuren, zodat wij altijd een passende akoestische oplossing kunnen bieden voor uw kantoorruimte. Daarnaast kunnen de plafondpanelen gecombineerd worden met scheidingswanden om een geheel te creëren en geluidsoverlast optimaal te dempen.

  • Er is keus uit verschillende akoestische producten voor aan het plafond.
    Akoestische plafondeilanden
  • Akoestische plafondplaten
  • Akoestische baffles
  • Akoestische lampenkappen

Alle akoestische oplossingen voor aan het plafond kunnen gemakkelijk worden bevestigd. Uiteraard bevestigen wij de plafondpanelen voor u. De panelen kunnen op verschillende hoogtes worden gehangen of direct op het plafond gemonteerd worden, afhankelijk van de hoogte van het plafond en uw wensen. Het is echter aan te raden om te zorgen voor een luchtspouw tussen het akoestische plafondpaneel en het plafond.

Persoonlijk kennismaken?

Onze medewerkers staan u graag te woord. Klik hieronder om direct contact op te nemen.

ONOPVALLENDE EN OPVALLENDE AKOESTISCHE PLAFONDPANELEN

Het plafond bestaat uit het gehele vloeroppervlak van uw kantoor. Een goed idee om daar aan te denken als u de akoestiek wilt verbeteren.

Akoestische plafondpanelen zijn op maat te leveren en in diverse kleuren verkrijgbaar. Plafondpanelen kunnen naar wens gestoffeerd worden in elke gewenste stof en kleur.
Bovendien is er een breed scala aan designobjecten voor ophanging aan het plafond met een dempende werking. Denk hierbij aan bijvoorbeeld speciale akoestische lampenkappen!

Het plafond bestaat uit het gehele vloeroppervlak van uw kantoor. Een goed idee om daar aan te denken als u de akoestiek wilt verbeteren.

Akoestische plafondpanelen zijn op maat te leveren en in diverse kleuren verkrijgbaar. Plafondpanelen kunnen naar wens gestoffeerd worden in elke gewenste stof en kleur.
Bovendien is er een breed scala aan designobjecten voor ophanging aan het plafond met een dempende werking. Denk hierbij aan bijvoorbeeld speciale akoestische lampenkappen!

Verlichting bij akoestische plafondpanelen

U wilt niet dat de akoestische plafondplaten uw verlichting verstoren. Om dit te voorkomen bieden wij diverse oplossingen. Zo kunnen wij spots in de panelen installeren of de panelen om de verlichting heen bevestigen. Hierdoor wordt niet alleen de akoestiek in uw kantoor verbeterd, maar ook de verlichting optimaal benut.

GELUIDSABSORBERENDE PLAFONDPLATEN VOOR SYSTEEMPLAFONDS

Heeft u op kantoor een systeemplafond zonder akoestische plafondplaten en wilt u graag de akoestiek verbeteren? De Kantoorinrichter kan u helpen! Wij leveren en installeren akoestische plafondplaten die gemaakt zijn van geluidsabsorberend materiaal, waardoor de galm in uw kantoorruimte sterk wordt verminderd. Of u nu een groot of klein kantoor heeft, wij bieden platen in verschillende afmetingen, kleuren en diktes zodat we altijd de juiste oplossing voor uw specifieke situatie kunnen bieden.

AKOESTISCHE PANELEN VOOR U AAN HET PLAFOND BEVESTIGD

Bent u geïnteresseerd in een akoestisch plafond, maar bent u bang dat het te veel werk is en/of te veel kost? Geen zorgen! De Kantoorinrichter biedt akoestische oplossingen voor elk budget, en veel van onze producten zijn eenvoudig te monteren. Daarnaast nemen wij graag het werk voor u uit handen en stellen we vooraf een gedetailleerd plan op, zodat u precies weet wat er wanneer gaat gebeuren.

Bij De Kantoorinrichter kunt u uw akoestisch plan eventueel van tevoren in 3D bekijken, zodat u een realistische indruk krijgt van het eindresultaat. Het is ook gemakkelijk om eventuele aanpassingen te maken, zodat de akoestische oplossing perfect aansluit bij uw kantoorinrichting. Wilt u weten wat De Kantoorinrichter voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag bij het realiseren van de ideale akoestiek op uw kantoor.

Ervaringen van onze klanten

Lotte
Lees verder
Het was een zeer goede keuze om in zee te gaan met de Kantoorinrichter. Fijne partij waarbij de lijnen heel kort zijn en er snel geschakeld kan worden. Mede dankzij de Kantoorinrichter was het project een succes!
Freya
Lees verder
Fijne vakmensen! Denken mee, dragen goede oplossingen aan en flexibel tijdens de uitvoering.
Ruud
Lees verder
De kantoorinrichter stelt zich zeer flexibel op, elke vraag krijgt een antwoord en indien mogelijk een invulling. Goed adviezen over inrichting en materialen bij nieuwe projecten. Leuke deskundige mensen die ook weten wat communicatie betekent. Topbedrijf.
Madelon
Lees verder
Zeer persoonlijk en professioneel advies, we kijken nu al uit naar de uitvoering!
Brent Verschuuren
Lees verder
Goed advies, flexibel en het resultaat is top. Aanrader voor iedere kantoorinrichting van klein tot groot.
L. de Natris
Lees verder
Korte lijnen, doen wat wordt beloofd, goede service
Danny Vong
Lees verder
Goede en snelle service. De zit-sta werkplek werkt naar volle tevredenheid!
John Hoenderkamp
Lees verder
De kantoorinrichter is flexibel en de monteurs denken mee in oplossingen!
Hans Hoogveld
Lees verder
Wij hebben ons kantoor, Evenementen Coördinatie Lelystad volledig laten herinrichten. Zeer tevreden, uitstekende service, heldere communicatie. Een aanrader
Vorige
Volgende

Waarom de Kantoorinrichter?

Eigen tekenstudio

Met onze eigen tekenstudio leggen we u binnen korte tijd kwalitatieve 2d en 3d tekeningen voor. Zo komt de inrichting van uw kantoor direct tot leven. 

Korte lijnen

Met een toegewijde contactpersoon houden we de lijnen kort en worden al uw vragen snel beantwoord. Zo houden we het proces gestroomlijnd en zorgeloos

Snelle doorlooptijd

Een herinrichting of verbouwing heeft gevolgen voor uw bedrijf. Door goede planning en sterke relaties met leveranciers minimaliseren wij die gevolgen.   

Alle kennis onder één dak

Ons team is thuis in alle aspecten aangaande kantoorinrichtingen, van kleine opfrisbeurt tot grote renovatie. Met al uw vragen kunt u bij ons terecht.

Neem direct contact op

Bedankt voor uw interesse. Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn.

Vul het formulier in of bel voor meer informatie: 040 286 1441. Je kunt ons ook mailen: [email protected].

"*" geeft vereiste velden aan

Over ons

Ons team bestaat uit 6 enthousiaste mensen, die graag met elkaar maar vooral met onze klanten samenwerken. Door de korte lijnen zijn we erg flexibel en door het plezier wat we samen hebben, kunnen we ook vol energie aan de slag met de vragen van onze klanten.

4.4/5
4.4/5.0
Google logo

Onze projecten

009
Kantoorinrichting bij Footlocker
IMG-20220413-WA0004
Kantoorinrichting bij TTW
H2K 2
Kantoorinrichting bij H2K

Blog & nieuws

FF-akoestische-vrijstaande-wand
Een ergonomische werkplek creëren? Zo doet u dat!
Verbeter de gezondheid en tevredenheid van uw werknemers met ergonomisch kantoormeubilair | Praktische inzichten voor een ideale werkplek
14.08.2018
glaswand-op-kantoor
4 voorbeelden van glazen wanden in een kantoor
Glazen wanden | Creëer een open, ruimtelijke en stijlvolle werkomgeving met flexibele privacy-instellingen voor diverse werkzaamheden.
16.02.2016
kantoorinrichting-projectinrichting-1
5 x onmisbaar meubilair op kantoor
Ontdek de beste kantoormeubelen voor een productieve werkomgeving met onze vijf onmisbare tips | Transformeer uw kantoor vandaag nog!
21.07.2017

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]