Zoek
Sluit dit zoekvak.

Complete kantoorinrichting bij DSV

Project info

COMPLETE KANTOORINRICHTING BIJ DSV IN EINDHOVEN​

In 2014 ging Panalpina verhuizen van 2 locaties op het Flight Forum naar een nieuw pand op de Jan Hilgersweg. De Kantoorinrichter heeft dat pand toen voorzien van 130 werkplekken. Het werden Voortman duobenches met wit onderstel en Toscaansnoten bladdecor. Nu het huurcontract afliep kregen we de vraag om een voorstel te maken voor een nieuwe inrichting voor een nieuwbouwpand op de Schakel in Eindhoven.

Ook hier hebben we duobenches geleverd van Voortman echter allemaal met een mogelijkheid om staand en zittend te werken. Het bladdecor is afgestemd op de deuren, namelijk donkernoten, en de onderstellen zijn antracietgrijs metallic. Vergadertafels zijn uit de serie TABS van Voortman en we hebben ze op een standaard vergaderhoogte en op stahoogte geleverd.

 

..
.

De kantoren zijn door ons voorzien van vloerbedekking en de kantine van PVC. Veel van de muren zijn door ons behangen met Vescom behang wat een zeer fraaie uitstraling geeft. In de grote vergaderkamer zijn er maatwerk wanden geleverd. De standaard stylepads collectie van Dockfour is aangevuld met panelen van hout en leer waardoor er een mooi, wandvullend, geheel ontstaat met een warme uitstraling.

Heeft u ook een nieuwbouwpand die ingericht moet worden. Bel De Kantoorinrichter voor een gedegen advies en een inspirerend plan. 040- 2861441

 

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]

Meer projecten

Vehco 13
Kantoorinrichting bij Vehco
Kantoor Solmar
Kantoorverbouwing en kantoorinrichting bij Solmar
Ocean Fish
Kantoorinrichting bij Ocean Fish