040 286 1441[email protected]Loo 16A, Bergeijk

Akoestische Bureauwanden

Rust in uw kantoorinrichting!

Geluidshinder wordt gereduceerd doordat de toegepaste materialen absorberend werken, met name in het spraakgebied van 500- 2500 Hz. Het visuele aspect werkt mee aan de beleving van rust. Dat betekent zoveel mogelijk gelijk hoge wanden toepassen bij open space concepten.

Waar moet u op letten bij de aanschaf van akoestische bureauwanden?

  • Op de kantoorinrichtingsmarkt worden veel geluidsschermen verkocht die weinig akoestische werking hebben. Zonde, want u wilt waar voor u geld.
  • Vraagt u eens naar een testrapport en de dempingswaardes. De maximale dempingswaarde is 1, deze wilt u uiteraard zo dicht mogelijk benaderen
  • Wij weten dat onze partners, die serieus met akoestiek bezig zijn, hun producten akoestisch hebben laten testen. U kunt ons bellen voor een first of second opinion!

Geluidsschermen kunnen bevestigd worden met klem aan het werkblad, of losstaand op poten. Het laatste geeft een blijvend, rustig beeld doordat de wanden niet beïnvloed worden door de hoogte van het individueel in te stellen werkblad. Dit geldt ook voor akoestische wanden die op het frame van een duobench geplaatst worden.

Akoestische bureauwanden zijn leverbaar in een breed scala aan stofmogelijkheden, waaronder het moderne wolvilt. Zij geven uw bedrijfsidentiteit kleur en uitstraling. Ook kunnen wij voor uw bureauwanden gebruik maken van prints. Hierdoor kunt u de wanden voorzien van uw logo, uw marketingfoto’s of kunt u onze collectie foto’s toepassen. Met deze mogelijkheden worden de bureauwanden ook een designobject, een volwaardig item om rekening mee te houden in het interieurconcept!

Akoestische bureauwanden met de hoogst mogelijke akoestische werking

Wij verkopen  o.a. wanden met een dikte van 65 mm. Je hebt namelijk massa nodig om te dempen. Wat ook belangrijk is dat er een geluidsbreker in zit. Alleen absorberen is niet voldoende. We gebruiken in deze wanden overigens 2 akoestische platen met een demping van 0,9. Vervolgens 2 geluidsbrekers met een luchtspouw. Dit is de optimale opbouw van een akoestische bureauwand. Van deze wand hebben wij testgegevens van Adviesbureau Peutz.

Bent u nieuwsgierig naar de akoestische werking van de bureauwanden op uw werkplek en de mogelijkheden die het design uw kantoorruimte kan bieden? Wij kunnen voor u een ontwerp maken op onze interieurontwerp afdeling en u dit middels 3D visualisaties inzichtelijk maken.  Bel voor meer informatie: T 040- 2861441 of vul het contactformulier in.

 

Heeft u interesse?

Neem Contact op
Direct bestellen

Willekeurige projecten

Budget kantoorinrichting geleverd bij Ineen in Utrecht
Akoestische panelen aan plafond
make over kantine met treinbanken en boomstamtafel