Zoek
Sluit dit zoekvak.

Akoestische Bureauwanden

RUST IN UW KANTOORINRICHTING DOOR MIDDEL VAN EEN AKOESTISCHE SCHEIDINGSWAND!

Afleiding van omgevingsgeluiden tijdens het werken is niet prettig en vermindert het concentratievermogen. Bij een kantoorruimte met een slechte akoestiek of een open indeling wordt al snel geluidsoverlast ervaren. Met akoestische scheidingswanden tussen- of op de bureaus kunt u deze geluidsoverlast verhelpen. De scheidingswanden zijn er in verschillende afmetingen. In ons ruime assortiment vindt u ook diverse stoffen en kleuren. Met bureau scheidingswanden zorgen wij voor uw complete kantoorinrichting.

Geluidshinder wordt gereduceerd doordat de toegepaste materialen absorberend werken, vooral in het spraakgebied van 500- 2500 Hz. Ook het visuele aspect van bureauwanden werkt mee aan de beleving van rust. Dat betekent dat het van belang is zoveel mogelijk gelijke hoogte-wanden toe te passen bij een kantoorruimte met open werkplekken.

WAAR MOET U OP LETTEN BIJ DE AANSCHAF VAN AKOESTISCHE BUREAUWANDEN?

Op de kantoorinrichtingsmarkt worden veel geluidsschermen verkocht die weinig akoestische werking hebben. Zonde, want u wilt waar voor uw geld. Vraag eens naar een testrapport en de dempingswaardes. De maximale dempingswaarde is 1, deze wilt u uiteraard zo dicht mogelijk benaderen. Wij weten dat onze partners, die serieus met akoestiek bezig zijn, hun producten akoestisch hebben laten testen. U kunt ons bellen voor een first- of second opinion!

Hoe bevestigen we akoestische bureau scheidingswanden?

Geluidsschermen kunnen bevestigd worden met een klem aan het werkblad, of losstaand op poten. Het laatste geeft een blijvend, rustig beeld doordat de wanden niet beïnvloed worden door de hoogte van het individueel in te stellen werkblad. Dit geldt ook voor akoestische wanden die op het frame van een duobench geplaatst worden.

Persoonlijk kennismaken?

Onze medewerkers staan u graag te woord. Klik hieronder om direct contact op te nemen.

Kantoorinrichting Panalpina Rozenburg- De Kantoorinrichter

LEVERBAAR IN VERSCHILLENDE KLEUREN EN AFMETINGEN

Akoestische bureauwanden zijn niet alleen leverbaar in diverse afmetingen, maar ook in een breed scala aan stofmogelijkheden, waaronder het moderne wolvilt. Dit geeft uw bedrijfsidentiteit kleur en uitstraling. Door het ruime aanbod aan verschillende kleuren is er altijd een scheidingswand die past bij uw werkplek. En de scheidingswanden zijn op deze manier ook een designobject, een goed idee om rekening mee te houden bij uw kantoorinrichting.

Verschillende kleuren voor rust bij uw bureau

De wanden zorgen ook voor een rustige uitstraling. Denkt u eens aan een open bureaublad, hier liggen vaak spullen op, bijvoorbeeld een pen, een boekje voor notities, een telefoon en ga zo maar door. Dit ziet er rommelig uit, en kan de rust verstoren. Het beste is dus om meerdere bureaus af te schermen. Dit geeft uw kantoor een rustige uitstraling. Door de verschillende kleuren zijn er altijd panelen die aansluiten bij uw inrichting. Een geheel in de inrichting van uw kantoor zorgt ook voor rust.

ONS ASSORTIMENT VOOR UW AKOESTISCHE BUREAUSCHERMEN HEEFT NIET ALLEEN VERSCHILLENDE KLEUREN, MAAR OOK FORMATEN

Het formaat bureauwand dat u het beste kunt neerzetten, hangt af van uw andere kantoormeubelen en uw wens. De afmeting kan verschillen van een klein scherm voor op het bureau tot een groot scherm dat helemaal om uw bureau heen staat. Om te weten welke wand geschikt is voor u is het van belang de precieze functie van de wand te weten. Het gaat natuurlijk om het dempen van geluid en het creëren van rust, maar hoe wilt u de indeling? Wilt u bijvoorbeeld de collega’s naast u kunnen zien? Dit alles hangt af van de positie van uw bureau. Wij denken graag met u mee voor de beste oplossing voor uw bureauwanden.

Monteren of plaatsen voor een goede akoestiek

Bij de kantoorinrichter hebben we al bij verschillende werkplekken meegemaakt dat de akoestiek niet in orde was. Het effect hiervan is dat u en uw collega’s zich dan slecht kunnen concentreren. Wij vinden dat zonde, het vergt immers een kleine aanschaf om het kantoor akoestisch in orde te maken. Wij richten ons voor u op het geluid, de galm en de akoestiek in kantoren. Met een voor u op maat gemaakt plan en de beste producten zorgen we ervoor dat uw werkplek is voorzien van een zo goed mogelijke akoestiek zodat u rustig kan werken zonder hinder van geluid.

U bent van harte welkom bij ons op kantoor om een gesprek te voeren over de geschikte bureauwanden en de juiste akoestiek.

BUREAU-SCHEIDINGSWANDEN VOOR AKOESTISCHE OPLOSSINGEN

Wij verkopen o.a. wanden met een dikte van 65 mm. Je hebt namelijk massa nodig om te dempen. Wat ook belangrijk is dat er een geluidsbreker in zit. Alleen absorberen is niet voldoende. We gebruiken in deze wanden overigens twee akoestische platen met een demping van 0,9. Vervolgens twee geluidsbrekers met een luchtspouw. Dit is de optimale opbouw van een akoestische bureauwand. Van deze wand hebben wij testgegevens van Adviesbureau Peutz.


Bent u nieuwsgierig naar de akoestische werking van de bureauwanden op uw werkplek en de mogelijkheden die het design in uw kantoorruimte kan bieden? Wij kunnen voor u een ontwerp maken op onze interieurontwerpafdeling en dit met een 3D-visualisatie inzichtelijk voor u maken. Bel voor meer informatie: 040-2861441 of vul het contactformulier in.

Waarom de Kantoorinrichter?

Eigen tekenstudio

Met onze eigen tekenstudio leggen we u binnen korte tijd kwalitatieve 2d en 3d tekeningen voor. Zo komt de inrichting van uw kantoor direct tot leven. 

Korte lijnen

Met een toegewijde contactpersoon houden we de lijnen kort en worden al uw vragen snel beantwoord. Zo houden we het proces gestroomlijnd en zorgeloos

Snelle doorlooptijd

Een herinrichting of verbouwing heeft gevolgen voor uw bedrijf. Door goede planning en sterke relaties met leveranciers minimaliseren wij die gevolgen.   

Alle kennis onder één dak

Ons team is thuis in alle aspecten aangaande kantoorinrichtingen, van kleine opfrisbeurt tot grote renovatie. Met al uw vragen kunt u bij ons terecht.

Ervaringen van onze klanten

Lotte
Lees verder
Het was een zeer goede keuze om in zee te gaan met de Kantoorinrichter. Fijne partij waarbij de lijnen heel kort zijn en er snel geschakeld kan worden. Mede dankzij de Kantoorinrichter was het project een succes!
Freya
Lees verder
Fijne vakmensen! Denken mee, dragen goede oplossingen aan en flexibel tijdens de uitvoering.
Ruud
Lees verder
De kantoorinrichter stelt zich zeer flexibel op, elke vraag krijgt een antwoord en indien mogelijk een invulling. Goed adviezen over inrichting en materialen bij nieuwe projecten. Leuke deskundige mensen die ook weten wat communicatie betekent. Topbedrijf.
Madelon
Lees verder
Zeer persoonlijk en professioneel advies, we kijken nu al uit naar de uitvoering!
Brent Verschuuren
Lees verder
Goed advies, flexibel en het resultaat is top. Aanrader voor iedere kantoorinrichting van klein tot groot.
L. de Natris
Lees verder
Korte lijnen, doen wat wordt beloofd, goede service
Danny Vong
Lees verder
Goede en snelle service. De zit-sta werkplek werkt naar volle tevredenheid!
John Hoenderkamp
Lees verder
De kantoorinrichter is flexibel en de monteurs denken mee in oplossingen!
Hans Hoogveld
Lees verder
Wij hebben ons kantoor, Evenementen Coördinatie Lelystad volledig laten herinrichten. Zeer tevreden, uitstekende service, heldere communicatie. Een aanrader
Vorige
Volgende

Neem direct contact op

Bedankt voor uw interesse. Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn.

Vul het formulier in of bel voor meer informatie: 040 286 1441. Je kunt ons ook mailen: [email protected].

"*" geeft vereiste velden aan

Over ons

Ons team bestaat uit 6 enthousiaste mensen, die graag met elkaar maar vooral met onze klanten samenwerken. Door de korte lijnen zijn we erg flexibel en door het plezier wat we samen hebben, kunnen we ook vol energie aan de slag met de vragen van onze klanten.

4.4/5
4.4/5.0
Google logo

Onze projecten

Vehco 13
Kantoorinrichting bij Vehco
Resultaat Intersell
Complete kantoorinrichting bij Intersell
DSV Eindhoven
Complete kantoorinrichting bij DSV

Blog & nieuws

Vayner-Media-ontvangstruimte
Ontvangstruimte inrichten; zo maakt u een goede eerste indruk
Ontvang uw gasten in stijl met een goed ingerichte ontvangstruimte | Maak een goede eerste indruk en laat uw bedrijfsidentiteit stralen.
19.04.2018
Sedsu-se-lab-serie-met-hoge-tafels-en-krukken
Een inspirerende kantoorinrichting: deze 4 ideeën brengen creativiteit en balans
Creëer een inspirerende kantoorinrichting met creativiteit en balans | Verbeter uw werkplek met orde, akoestiek, groen en licht.
26.06.2015
WTC-Utrecht-gebouwd-volgens-BREEAM
BREEAM-NL
Wij begeleiden uw kantoor naar duurzaamheid met een BREEAM-NL certificaat | Lees hier hoe wij u kunnen helpen.
03.10.2022

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]