Kantoorinrichting bij DSV Eindhoven

Project info

Kantoorinrichting bij DSV Eindhoven

In 2010 verhuisde Panalpina (de fusiepartner van DSV) van het Flight Forum naar de Jan Hilgersweg. De Kantoorinrichter heeft toen het volledige pand ingericht met hoogte instelbare Voortman benches. Na het einde van de huurperiode werd een pand op De Schakel betrokken die we ook ingericht hebben. Omdat de verdere groei niet binnen De Schakel kon plaatsvinden is er een pand op het Stadhuisplein gehuurd waar de afdeling IT gehuisvest werd. Omdat DSV verder groeide werd er naar extra warehouseruimte gekeken. In deze deal werd ook extra kantoorruimte bedongen en werd het contract wederom voor de Jan Hilgersweg getekend.

Kantoormeubilair

De bestaande sta-zit werkplekken hebben we verhuisd van het Stadhuisplein en aangevuld met nieuwe Voortman Hi-tee stazit werkplekken. De grote boardroomtafel TABS van 720 cm lengte is opnieuw opgesteld. Verder hebben we een banksysteem geplaatst van Moduplus. Dit is een zeer innovatief modulair bankprogramma waarbij op een zeer milieuvriendelijke wijze de stoffering evenals het zitschuim eenvoudig vervangen kan worden. Hierdoor krijg je een oneindige gebruiksduur en mogelijkheden én de minste impact op het milieu.

Heeft u ook een verhuizing of moet u pand opnieuw ingericht worden? Bel of mail voor een vrijblijvende afspraak.

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]

Meer projecten

Daiichi-Sankyo-37
Kantoorinrichting bij Daiichi Sankyo
Panalpina Amsterdam
Kantoorinrichting bij Panalpina in Amsterdam