De Kantoorinrichter::040 286 1441::Winde 13::5667AX Geldrop

Elektrisch verstelbaar bureau

Een elektrisch verstelbaar bureau is snel te transformeren

U wilt een elektrisch verstelbaar bureau kopen? Zoekt u voor al uw werknemers een elektrisch verstelbaar bureau? Of zijn er een aantal personeelsleden die hier belangstelling voor hebben? Bij De Kantoorinrichter bent u van harte welkom. Het maakt ons niet uit of u een of meerdere bureaus zoekt. U bent in beide gevallen van harte welkom. Klantgerichtheid is voor ons uiterst belangrijk. Elektrisch verstelbare bureaus werken in de praktijk zeer goed. We zien dat ze door de dag heen regelmatig in hoogte versteld worden. Het zitten en staan wordt op deze manier veel afgewisseld. Met een druk op de knop is het bureau te transformeren.

Een offerte voor verstelbaar bureau elektrisch?

U twijfelt nog over de aanschaf van een elektrisch verstelbaar bureau? Het is tenslotte wel een investering. Aan de andere kant is het afwisselen van zittend en staand werken beter voor uw personeel. De concentratie en de productiviteit nemen toe. Het ziekteverzuim loopt terug. Wilt u eerst een prijsopgave? Vraag deze geheel vrijblijvend aan bij De Kantoorinrichter.

Op korte termijn een elektrisch verstelbaar bureau kopen?

Een verstelbaar bureau elektrisch is eigenlijk op korte termijn nodig? U wilt zelf niet langer wachten en hebt veel behoefte aan afwisselend staand en zittend werken? Soms is de levertijd op kantoormeubelen lang. Over het algemeen kunt u bij De Kantoorinrichter uitgaan van een snelle levertijd. Veel is bij ons op voorraad. U wilt nu meteen een elektrisch verstelbaar bureau kopen? Bel of mail ons en we kunnen u direct de informatie geven die u zoekt. Ons team bestaat uit 6 mensen die stuk voor stuk vol passie hun werk doen. Overleg en korte lijntjes staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zien niets liever dan dat onze klanten tevreden zijn. Wij behandelen u zoals we ook zelf behandeld willen worden.

Meer over ons

3D sfeerimpressie mogelijk

De kantoorinrichter heeft een eigen ontwerpafdeling en maakt aanvullend gebruik van de diensten van een aantal gerenommeerde externe interieurarchitecten. Onze interieurarchitecten kunnen samen met u een compleet inrichtingsconcept maken, maar u kunt hun hulp ook inroepen voor een kleur- en/of materiaaladvies. De interieurarchitect zal voor u een presentatie maken in 3D, op basis waarvan u verder kunt om plannen verder te ontwikkelen.
Maak een afspraak Laat u terugbellen Offerte aanvragen
Copyright 2019 De Kantoorinrichter