040 286 1441info@dekantoorinrichter.comLoo 16A, Bergeijk
Een afspraak maken Laat u terugbellen Offerte aanvragen

Kantoorinrichting, kantoorverbouwingen en akoestiek

Akoestische panelen kantoor

Akoestische panelen kantoor voor een fraaie oplossing

U wilt minder geluidsoverlast in uw directiekamer? Is het vergaderen lastig omdat er geluid vanuit andere ruimtes doordringt? Klagen de collega’s omdat ze last hebben van elkaar? Dan zijn akoestische panelen wellicht een oplossing voor uw kantoor. Voordat u denkt dat dit absoluut geen fraaie oplossing is, vertellen we u graag dat u bij De Kantoorinrichter een ruime keus hebt. Wij denken graag met u mee. We begrijpen dat ook de uitstraling van uw kantoor belangrijk is. De panelen zijn zowel effen als met een mooie print leverbaar. Akoestische panelen voor kantoor kunnen soms zelfs een aanwinst zijn voor het interieur.

Verschillende formaten mogelijk bij akoestiek panelen kantoor

De akoestische panelen kantoor zijn verkrijgbaar in diverse formaten. Wij hebben ze bijvoorbeeld in posterformaat, maar ze kunnen ook wandhoog en wandbreed worden geleverd. Het is maar net wat u wenst. U kunt ook zelf een foto aanleveren wanneer dat passend is bij uw bedrijf. Het is dan wel belangrijk dat het een hoog resolutie foto is. Een print uit een fotodatabase is ook een goede optie. Deze kan dan bekleed worden met een speciaal daarvoor geschikte stof. U heeft de keuze uit maar liefst 60 verschillende kleuren. Twijfelt u wat het meest passend is? Onze ervaren medewerkers denken graag met u mee. Wij hebben veel expertise op dit gebied. Een breed aanbod aan akoestische panelen voor kantoor vindt u bij de Kantoorinrichter. Voor ieder budget een passende oplossing.

Wat is een vereiste voor akoestische panelen voor kantoor?

Als het gaat om akoestiek panelen kantoor zijn er een aantal zaken waarmee we rekening moeten houden. Daarom vragen wij altijd om een testrapport. Wij streven naar een waarde die zo dicht mogelijk bij 1 uitkomt. Dit is het hoogst haalbare. Voor minder gaan wij het liefst niet. Een goede akoestische demping vraagt in de eerste plaats om absorberend vermogen en in de tweede plaats om massa. Onze akoestische panelen voldoen hier helemaal aan. Omdat wij de panelen met afstandhouders op de muur monteren, blijft er ook nog een luchtspouw over. Deze zorgt voor extra demping. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Zouden wij iets voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met De Kantoorinrichter. We denken graag met u mee. Het is zeker mogelijk om even bij u ter plekke te komen kijken. Voor ieder probleem een passende oplossing. Wij werken met 6 enthousiaste mensen. Stuk voor stuk hebben we veel ervaring op dit gebied. Korte lijntjes vinden wij zeer belangrijk.

Bestelt u liever direct klik dan hier.

Uit ons blog

Door het gebruik van tapijt op kantoor verbeter je de akoestiek

Ben je niet tevreden met de akoestiek op kantoor en wil je hier graag iets aan veranderen? Wat dacht je van tapijt gebruiken? De voordelen hiervan zullen wij je uitleggen in deze blog. Het belang van een goede akoestiek op kantoor De trend van nu is vooral open, lichte kantoorruimtes. Veel ramen, veel mensen en […]

Lees verder

Willekeurige projecten

Grote vergadertafel vergaderen meetingroom