040 286 1441[email protected]Loo 16A, Bergeijk

Zo creëer je een flexruimte op kantoor

Flexplekken zijn inmiddels niet meer weg te denken bij veel organisaties. Kantoortuinen worden steeds vaker ingewisseld voor flexwerkplekken. Dit betekent geen eigen bureau meer en elke dag weer andere collega’s om je heen. En dat niet alleen: ze zorgen ook voor meer verantwoordelijkheid en vrijheid. Met een flexruimte gaan jouw werknemers niet meer naar hun werk, maar aan het werk. En dat is toch wat elk bedrijf wil? Lees hier hoe je flexruimtes creëert op kantoor. De kantoorinrichter helpt jou hier graag bij.

Benut alle ruimte met flexplekken

Ben je van plan om flexruimtes te creëren op kantoor? Goed idee want ze zijn tegenwoordig een belangrijk onderdeel van de moderne kantoorinrichting. Let er wel op dat je bij het creëren van flexplekken gebruik maakt van alle ruimte die er is. Flexplekken zijn ideaal om onbenutte ruimtes in jouw kantoor op te vullen. Met een flexruimte geef je jouw kantoor een moderne look en creëer je ook nog eens meer ruimte. Win-win!

Laat je werknemers meedenken

Flexplekken doorvoeren doe je niet van de ene op de andere dag. Overgaan op flexplekken is namelijk een hele verandering. Want niet alleen de ruimte is anders, ook de manier van werken wordt anders. Ga daarom altijd eerst met je werknemers om de tafel zitten om ideeën te bespreken. Inventariseer hun wensen en betrek ze in het veranderproces. Waarom dit zo belangrijk is? Omdat de plekken uiteindelijk door je werknemers in de praktijk gebruikt gaan worden en zij van het flexwerken een succes kunnen maken.

Creëer ontmoetingsplekken in de buurt van flexruimtes

Bij flexplekken horen ook ontmoetingsplekken. Waar ontmoeten werknemers elkaar anders? Op de ontmoetingsplekken ontmoeten werknemers elkaar op een informele en gezellige manier. Een ontmoetingsplek kan bijvoorbeeld een mooie koffiebar in het centrum van jouw kantoor zijn. Ouderwetse, stijve en saaie vergaderingen zijn verleden tijd dankzij deze ontmoetingsplekken. Hierdoor besparen jouw werknemers niet alleen tijd, maar worden ze ook veel creatiever. Ontmoetingsplekken geven namelijk een unieke sfeer op kantoor, waardoor ze bijdragen aan een productieve en creatieve werksfeer.

Zie jij dat flexwerken wel zitten en wil jij meer weten over het creëren van een flexruimte? De kantoorinrichter helpt je graag. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.Neem contact op

Willekeurige projecten

3D inzicht van interieurontwerp UVT
Akoestische schuifdeurkasten geplaatst bij Aeternus