Ontvangstruimte

UW ONTVANGSTRUIMTE IS DE EERSTE INDRUK VAN UW BEDRIJF

De ontvangstruimte van uw bedrijf is een belangrijke ruimte die uw klant direct iets over uw organisatie vertelt. De Kantoorinrichter beschikt over een ruim assortiment voor uw ontvangstruimte: receptie, entreebalie, een zithoek of leestafel, wij bieden dit in diverse stijlen en prijsklassen.

EEN ONTVANGSTRUIMTE INRICHTEN

Bij een ontvangstruimte denkt men al snel aan een receptiebalie in een verder vrij kale ruimte. Maar tegenwoordig zijn er nog zoveel meer mogelijkheden om de ontvangstruimte van een bedrijf aan te kleden. Denk daarbij aan verschillende soorten zitjes waar bezoekers even kunnen wachten. Dit kan variëren van losse fauteuils tot wachtkamerbanken. Deze banken kunnen worden voorzien van een hoge rug, wat zorgt voor een prettige akoestiek. Zo kunnen uw gasten bijvoorbeeld nog even ongestoord bellen terwijl ze wachten.

Persoonlijk kennismaken?

Onze medewerkers staan u graag te woord. Klik hieronder om direct contact op te nemen.

VERLICHTING IN UW ONTVANGSTRUIMTE

De juiste verlichting is erg fijn in een ontvangstruimte. Daglicht of wit licht zorgt ervoor dat mensen zich energieker en opgewekter voelen terwijl geel licht juist zorgt voor minder activiteit en verlies van concentratie. Voldoende daglicht is daarom altijd een goed idee, mocht dit niet mogelijk zijn kunnen we samen kijken naar een goede oplossing of een lichtplan.

Voor uw ontvangstruimte hoeft u niet binnen de standaard kaders te denken. De Kantoorinrichter verwezenlijkt uw ideale ontvangstruimte voor u en uw gasten. Denk bijvoorbeeld aan een mini-restaurant of een plek om wat te drinken. Tijdens het wachten kan de juiste afleiding en gezelligheid erg aangenaam zijn. 

DE RECEPTIEBALIE

De ontvangstbalie is vaak groot en opzichtig en het maakt de sfeer in uw ontvangstruimte. Voor een goede eerste indruk is de ontvangstbalie erg belangrijk, de balie met uw receptionist zijn het eerste aanspreekpunt.

Een balie op maat is altijd de beste uitkomst, en het is passend voor iedere kantoorinrichting. Het voordeel hiervan is dat de balie precies op maat wordt gemaakt waardoor de stijl optimaal in het gewenste sfeerbeeld past. De kantoorinrichter kan voor u een balie ontwerpen die perfect aansluit bij de gewenste inrichting van uw kantoor. Denk bijvoorbeeld aan een balie met uw logo erop.

Benieuwd wat de kantoorinrichter voor uw kantoor kan doen? Neem dan gerust contact met ons op!

Wil u uw gasten zo gastvrij mogelijk ontvangen in uw gebouw en uw gast het aan niets laten ontbreken tijdens het wachten? De kantoorinrichter maakt samen met u een plan om het gewenste doel te bereiken, zorgen dat de ontvangstruimte écht het visitekaartje van uw bedrijf wordt.

Ervaringen van onze klanten

Lotte
Lees verder
Het was een zeer goede keuze om in zee te gaan met de Kantoorinrichter. Fijne partij waarbij de lijnen heel kort zijn en er snel geschakeld kan worden. Mede dankzij de Kantoorinrichter was het project een succes!
Freya
Lees verder
Fijne vakmensen! Denken mee, dragen goede oplossingen aan en flexibel tijdens de uitvoering.
Ruud
Lees verder
De kantoorinrichter stelt zich zeer flexibel op, elke vraag krijgt een antwoord en indien mogelijk een invulling. Goed adviezen over inrichting en materialen bij nieuwe projecten. Leuke deskundige mensen die ook weten wat communicatie betekent. Topbedrijf.
Madelon
Lees verder
Zeer persoonlijk en professioneel advies, we kijken nu al uit naar de uitvoering!
Brent Verschuuren
Lees verder
Goed advies, flexibel en het resultaat is top. Aanrader voor iedere kantoorinrichting van klein tot groot.
L. de Natris
Lees verder
Korte lijnen, doen wat wordt beloofd, goede service
Danny Vong
Lees verder
Goede en snelle service. De zit-sta werkplek werkt naar volle tevredenheid!
John Hoenderkamp
Lees verder
De kantoorinrichter is flexibel en de monteurs denken mee in oplossingen!
Hans Hoogveld
Lees verder
Wij hebben ons kantoor, Evenementen Coördinatie Lelystad volledig laten herinrichten. Zeer tevreden, uitstekende service, heldere communicatie. Een aanrader
Previous
Next

Waarom de Kantoorinrichter?

Eigen tekenstudio

Met onze eigen tekenstudio leggen we u binnen korte tijd kwalitatieve 2d en 3d tekeningen voor. Zo komt de inrichting van uw kantoor direct tot leven. 

Korte lijnen

Met een toegewijde contactpersoon houden we de lijnen kort en worden al uw vragen snel beantwoord. Zo houden we het proces gestroomlijnd en zorgeloos

Snelle doorlooptijd

Een herinrichting of verbouwing heeft gevolgen voor uw bedrijf. Door goede planning en sterke relaties met leveranciers minimaliseren wij die gevolgen.   

Alle kennis onder één dak

Ons team is thuis in alle aspecten aangaande kantoorinrichtingen, van kleine opfrisbeurt tot grote renovatie. Met al uw vragen kunt u bij ons terecht.

Neem direct contact op

Bedankt voor uw interesse. Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn.

Vul het formulier in of bel voor meer informatie: 040 286 1441. Je kunt ons ook mailen: [email protected].

"*" geeft vereiste velden aan

Over ons

Ons team bestaat uit 6 enthousiaste mensen, die graag met elkaar maar vooral met onze klanten samenwerken. Door de korte lijnen zijn we erg flexibel en door het plezier wat we samen hebben, kunnen we ook vol energie aan de slag met de vragen van onze klanten.

4.4/5
4.4/5.0
Google logo

Onze projecten

20210106_125204
Kantoorontwerp en kantoorverbouwing bij Hulan
Vehco 13
Kantoorinrichting bij Vehco
Kantoorinrichting bij DSV in Maastricht
Kantoorinrichting bij DSV in Maastricht

Blog & nieuws

Scrum-werken-met-behulp-van-whiteboards
Scrum - Agile manier van werken
Ontdek Scrum: Een wendbare werkwijze voor effectieve projectopleveringen | Creëer een omgeving die de principes van Scrum ondersteunt
03.10.2022
Sedsu-se-lab-serie-met-hoge-tafels-en-krukken
Een inspirerende kantoorinrichting: deze 4 ideeën brengen creativiteit en balans
Creëer een inspirerende kantoorinrichting met creativiteit en balans | Verbeter uw werkplek met orde, akoestiek, groen en licht.
26.06.2015
WTC-Utrecht-gebouwd-volgens-BREEAM
BREEAM-NL
Wij begeleiden uw kantoor naar duurzaamheid met een BREEAM-NL certificaat | Lees hier hoe wij u kunnen helpen.
03.10.2022

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]