040 286 1441info@dekantoorinrichter.comLoo 16A, Bergeijk

Kantoorontwerp en kantoorverbouwing bij Hulan

Update van een monumentaal kantoorpand bij Hulan in Waalre

Hulan maakt educatieve, advertentie gerichte en serious games. Game principes toepassen om iets te leren is absoluut niet nieuw. Toch wordt gamification nog slechts beperkt toegepast binnen het onderwijs. Als het aan Hulan ligt dan veranderen ze dat.

Nieuwe indeling en akoestiek verbetering

Het prachtige monumentale pand op de Markt 8a in Waalre is door Hulan gekocht. Op de 1e etage zitten ze zelf. De begane grond gaan ze in delen verhuren. We hebben een plan gemaakt en dat is zonder het meubilair uitgevoerd. Het plan houdt in dat we in nieuwe lay-out hebben gemaakt met metalstud wanden. De bestaande hoge plinten zijn in de nieuwe wanden doorgevoerd en we hebben nieuwe volglaswanden aangebracht met een frame in een zwarte poedercoating.

Er is een mooie bestaande tegelvloer aanwezig en om de nagalm tegen te gaan hebben we akoestische plafondeilanden met LED verlichting toegepast. Verder hebben we de plafond in een donkergrijs en de wanden in helder wit gespoten. Als laatste hebben we een ventilatiesysteem aangebracht zodat elke ruimte voorzien wordt van verse lucht en hebben we een elektragoot door het pand gelegd zodat we flexibel stroom uit de goot kunnen halen.

Het is al met al een fraai geheel geworden. Met behoud van de originele elementen en toevoeging van nieuwe is er een transparante kantoorruimte ontstaan. De vloerkleden passen goed bij de huidige industriële stijl en maken het geheel af.

Heeft u ook een (oud) pand die opgefrist moet worden? Bel De Kantoorinrichter voor een vrijblijvende adviesafspraak T 040- 2861441Heeft u interesse?

Neem Contact op
Terug naar het overzicht

Willekeurige projecten

CNV 3D inzicht in herinrichting kennisplein CNV
3D inzicht van interieurontwerp UVT
Inzicht in nieuwe werkkamers met gemonteerde werkplekken
Vide dichtgemaakt met glaswanden bij Schindler