040 286 1441info@dekantoorinrichter.comLoo 16A, Bergeijk

Kantoorinrichting bij Schindler liften in Zwijndrecht

Vide dichtgemaakt met glaswanden bij Schindler

Schindler liften

Deze Zwitserse onderneming vervoert dagelijks 1 miljard mensen. Schindler maakt hoogwaardige roltrappen en liften. Overal in Europa maar ook ver daarbuiten kunt u de producten van Schindler vinden.

De afgelopen jaren hebben wij diverse projecten voor deze relatie mogen uitvoeren. Het is begonnen met een grote verbouwing in Den Haag. Van 5 etages is Schindler hier teruggegaan naar 3 etages. Wij hebben de indeling van het kantoor aangepast. We hebben veel wanden verwijderd en een aantal vergaderkamers gecreëerd. Alle wanden zijn opnieuw geschilderd, we hebben nieuwe tapijtegels geplaatst. In de entree hebben we een nieuwe vergaderruimte gemaakt met systeemwanden van 425 cm hoogte.

Kantoorinrichting bij Schindler in Zwijndrecht

Dit jaar hebben wij aanpassingen gedaan aan de panden in Eindhoven, Zwolle en Zwijndrecht (B). Zwijndrecht hebben we in nauwe samenwerking met de architect en de klant volglaswanden geplaatst, gestoffeerd, geschilderd, akoestiek oplossingen en interieurbouwwerk voorzien. De uitstraling van het pand moest industrieel blijven, daarin zat bouwtechnisch nog wel een hele uitdaging.

Bent u ook op zoek naar een partner die de plannen maakt, alles voorbereid en alles voor u regelt? Bel dan met (+31)(0) 40- 2861441 voor een afspraak bij u op locatie.

 Heeft u interesse?

Neem Contact op
Terug naar het overzicht

Willekeurige projecten

Kantoortuin bij PSA in Veenendaal
Eundresultaat-met-visgraat-PVC-en-lattenstructuur-op-de-wanden