Neem gerust contact met ons op: [email protected] / 040 286 1441

Ontvang vrijblijvend een scherpe offerte

Al meer dan 0 +
kantoren ingericht sinds 2005

Luxe kantoorinrichting

Brengt u veel tijd door op kantoor? Dan is het wel zo fijn om in een comfortabele omgeving te werken met een luxe kantoorinrichting. En luxe hoeft niet duur te zijn. Met een paar simpele veranderingen kunt u een passende kantoorinrichting binnen no time realiseren. Benieuwd hoe u dat doet, een luxe inrichting? In deze blog leest u er alles over.

Comfort op kantoor

vergaderkamer - vergadermeubilair - projectmeubelen

Bij een luxe inrichting draait alles om comfort. Comfortabele werkplekken zijn onmisbaar op kantoor, aangezien werknemers daar het grootste deel van de dag doorbrengen. Bij een oncomfortabele werkplek krijgen werknemers gezondheidsklachten, zoals rugpijn, en worden zij minder productief. Denk bij een comfortabele en prettige werkomgeving aan een goede bureaustoel of een verstelbaar bureau. Een bureau dat kan worden afgestemd op de juiste hoogte en een goede bureaustoel die zorgt voor een gezonde en productieve houding. Een luxe kantoorinrichting en comfort zijn onafscheidelijk van elkaar. Zonder comfort kunt u geen luxe creëren. Bent u benieuwd naar hoe u een luxe en juiste kantoorinrichting kunt realiseren? Lees dan snel verder!

Luxe kantoorinrichting met design interieur

Als u denkt aan een kantoor komt er misschien nog steeds een grijze, lelijke en saaie inrichting naar boven. Maar grijze kantoren zijn inmiddels verleden tijd: een inspirerende werkomgeving is helemaal van nu! Er wordt steeds meer aandacht besteed aan een mooie kantoorinrichting. Een fijne werkomgeving verhoogt namelijk de productiviteit en bevorderd daarnaast de sfeer op kantoor. Maar hoe realiseert u dan zo’n luxe kantoorinrichting? Met designinterieur bijvoorbeeld. Een modern design met luxe designobjecten zorgt voor een luxere uitstraling en een prettigere werkomgeving. Het is misschien een investering, maar verdient zich uiteindelijk dubbel en dwars terug. Een luxe kantoor is namelijk voor iedereen geschikt!

Luxe kantoorinrichting met deze belangrijke onderdelen

Hush Meet van Mikomax - concentratie unit

Een luxe uitstraling op kantoor ontstaat niet alleen door interieur, de kleinste details tellen mee. Ook andere faciliteiten dragen bij aan een luxe kantoorinrichting. Denk bijvoorbeeld aan het onderhoud van een kantoor. Het netjes schoonmaken en onderhouden van het gehele kantoor zorgt namelijk ook voor een betere werkomgeving. Wanneer u de ruimte heeft, denk dan ook eens aan een mooie kantine met een overheerlijke en gezonde keuken. Als laatste mag privacy absoluut niet vergeten worden. Een open ruimte stimuleert de samenwerking, maar een aparte ruimte draagt ook zeker bij aan een luxe kantoorinrichting. Sterker nog, een stilteruimte is een must have voor een luxe kantoorinrichting.

Groen, groen en nog eens groen

Het klinkt misschien gek, maar planten dragen ook bij aan een luxe en gezonde werkomgeving. En planten zijn goedkope luxe. Is dat even fijn! Daarnaast zorgen planten voor een goede luchtkwaliteit. Dit heeft weer effect op het welzijn van de werknemers. Het schijnt zelfs dat planten het stressniveau verlagen, ze mogen dus niet ontbreken op uw kantoor.

Luxe kantoorinrichting met de juiste akoestiek

Een slechte akoestiek zorgt voor ruis op kantoor, en ruis is een grote stoorzender. Een slechte akoestiek vermindert het comfort dat u heeft gecreëerd. Maar ook de gezondheid en de productiviteit van uw werknemers gaat erop achteruit. Gaat u voor een luxe kantoorinrichting? Dan zijn vergaderruimtes, scheidingswanden en akoestische concentratie units niet weg te denken in uw kantoor. Bij De Kantoorinrichter helpen we u graag verder met uw zoektocht naar het geschikte meubilair dat zorgt voor luxe, comfort én hoge kwaliteit.

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]

Meer artikelen

Vayner-Media-ontvangstruimte
Ontvangstruimte inrichten; zo maakt u een goede eerste indruk
Een ontvangstruimte moet niet alleen praktisch zijn, maar ook passen bij uw bedrijfsidentiteit. De ontvangstruimte is immers het visitekaartje van uw bedrijf. En u...
19.04.2018
Bedrijfskantine-inrichten
De inrichting van een lunchruimte binnen het bedrijf
In uw werkzaamheden komt u regelmatig in contact met nieuwe mensen, variërend van collega’s tot zakelijke relaties. Het is niet ongebruikelijk dat deze ontmoetingen...
04.10.2017
CWS 10
Waarom u de kantoorinrichting het best kunt uitbesteden
Bij het (her)inrichten van uw kantoor of bedrijfspand komt veel kijken. Er dient rekening te worden gehouden met factoren als voldoende licht, voldoende warmte,...
19.04.2017

Onze projecten

H2K 2
Kantoorinrichting bij H2K

Pro-Industry2
Kantoorontwerp, Renovatie en Kantoorinrichting Pro Industry