Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Projectmanagement

Complete project planning en ontzorging door de Kantoorinrichter

Bent u voor uw organisatie op zoek naar een partner voor het projectmanagement rondom een verbouwing, verhuizing of een andere aanpassing op uw kantoor? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Iedereen weet dat een verbouwing of verhuizing een complexe aangelegenheid is die effect kan hebben op uw organisatie. Daarom is het verstandig een ervaren projectmanager te betrekken bij het projectmanagement. Zo bent u verzekerd van een heldere planning en vlekkeloze projectorganisatie en kan uw bedrijf haar doelen blijven behalen, ook tijdens de uitvoer van het project.

Ga in gesprek met onze ervaren medewerkers om te bespreken hoe projectmanagement van de Kantoorinrichter het verschil kan maken voor uw project en organisatie!

Projectmanagement voor herinrichting kantoorruimte

Bij de herinrichting van een bestaand kantoor of de verhuizing naar een nieuwe kantoorruimte komt veel kijken. Een dergelijke gebeurtenis kan u kostbare tijd kosten en dat kan grote gevolgen hebben voor uw bedrijf. Maar als uw bedrijf groeit of uw bestaande kantoor om andere redenen niet meer voldoet, is een verbouwing, renovatie of verhuizing onvermijdelijk.

Met projectmanagement van de Kantoorinrichter verzekert u zich van een minimale impact van de werkzaamheden op de dagelijkse planning van uw organisatie. Zowel voor de uitvoering van een renovatie of verbouwing en de inrichting van uw bestaande of nieuwe kantoorruimte kunt u bij ons terecht.

Wilt u meer weten over projectmanagement omtrent de uitvoering van werkzaamheden en inrichting van uw kantoor? Onze ervaren en betrokken adviseurs gaan graag vrijblijvend met u in gesprek over de mogelijkheden!

Persoonlijk kennismaken?

Onze medewerkers staan u graag te woord. Klik hieronder om direct contact op te nemen.

Heldere planning en zorgeloze uitvoering met onze toegewijde project managers

Projectmanagement van uw verbouwing, renovatie of inrichting uitbesteden aan de kantoorinrichter biedt u de volgende voordelen:

  • Een ervaren projectmanager die uw vaste contactpersoon is tijdens het project
  • Een gunstig uurtarief van €45.- excl BTW indien wij geen verdere producten leveren
  • Gratis projectmanagement als u aan ons de opdracht verstrekt voor meubilair, systeemwanden en/of -plafonds
  • Controle op uw afbouw, verhuis- en/of meubeltraject
  • Bewaken van kwaliteit en voortgang
  • Actie ondernemen om ervoor te zorgen dat de gemaakte afspraken m.b.t. afwerkingsniveau, oplevertijd en budget nagekomen worden.

Een projectmanager van de Kantoorinrichter

Helder projectbeheer met één contactpersoon

Bij het uitbesteden van het projectmanagement krijgt u een toegewijde contactpersoon uit ons professionele en ervaren projectteam toegewezen. Deze contactpersoon neemt de verantwoordelijkheden rondom uw project op zich en zal ervoor zorgen dat u gedurende alle fases van het project volledig op de hoogte bent van de planning en voortgang.

De projectmanager onderhoudt de communicatie met alle betrokken partijen, zoals architecten, aannemers, leveranciers, de betrokkenen uit uw organisatie en natuurlijk u als opdrachtgever. Zo is er slechts één persoon verantwoordelijk voor de communicatie met u en weet u altijd wie u kunt aanspreken indien u vragen heeft met betrekking tot de planning en uitvoering van de werkzaamheden bij u op kantoor.
Ook zal onze projectmanager het aanspreekpunt zijn voor eventuele wijzigingen in de planning gedurende de renovatie of kantoorinrichting.

Tevens is het aanwezig zijn op locatie onderdeel van de taken die behoren bij het projectmanagement. Zo is er op de cruciale momenten altijd een aanspreekpunt aanwezig om eventuele onduidelijkheden op te helderen en begeleiding te geven aan leveringen en de uitvoering van de volgende stap in het projectplan.

Ervaringen van onze klanten

Lotte
Lees verder
Het was een zeer goede keuze om in zee te gaan met de Kantoorinrichter. Fijne partij waarbij de lijnen heel kort zijn en er snel geschakeld kan worden. Mede dankzij de Kantoorinrichter was het project een succes!
Freya
Lees verder
Fijne vakmensen! Denken mee, dragen goede oplossingen aan en flexibel tijdens de uitvoering.
Ruud
Lees verder
De kantoorinrichter stelt zich zeer flexibel op, elke vraag krijgt een antwoord en indien mogelijk een invulling. Goed adviezen over inrichting en materialen bij nieuwe projecten. Leuke deskundige mensen die ook weten wat communicatie betekent. Topbedrijf.
Madelon
Lees verder
Zeer persoonlijk en professioneel advies, we kijken nu al uit naar de uitvoering!
Brent Verschuuren
Lees verder
Goed advies, flexibel en het resultaat is top. Aanrader voor iedere kantoorinrichting van klein tot groot.
L. de Natris
Lees verder
Korte lijnen, doen wat wordt beloofd, goede service
Danny Vong
Lees verder
Goede en snelle service. De zit-sta werkplek werkt naar volle tevredenheid!
John Hoenderkamp
Lees verder
De kantoorinrichter is flexibel en de monteurs denken mee in oplossingen!
Hans Hoogveld
Lees verder
Wij hebben ons kantoor, Evenementen Coördinatie Lelystad volledig laten herinrichten. Zeer tevreden, uitstekende service, heldere communicatie. Een aanrader
Vorige
Volgende

Waarom de Kantoorinrichter?

Eigen tekenstudio

Met onze eigen tekenstudio leggen we u binnen korte tijd kwalitatieve 2d en 3d tekeningen voor. Zo komt de inrichting van uw kantoor direct tot leven. 

Korte lijnen

Met een toegewijde contactpersoon houden we de lijnen kort en worden al uw vragen snel beantwoord. Zo houden we het proces gestroomlijnd en zorgeloos

Snelle doorlooptijd

Een herinrichting of verbouwing heeft gevolgen voor uw bedrijf. Door goede planning en sterke relaties met leveranciers minimaliseren wij die gevolgen.   

Alle kennis onder één dak

Ons team is thuis in alle aspecten aangaande kantoorinrichtingen, van kleine opfrisbeurt tot grote renovatie. Met al uw vragen kunt u bij ons terecht.

Neem direct contact op

Bedankt voor uw interesse. Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn.

Vul het formulier in of bel voor meer informatie: 040 286 1441. Je kunt ons ook mailen: [email protected].

"*" geeft vereiste velden aan

Over ons

Ons team bestaat uit 6 enthousiaste mensen, die graag met elkaar maar vooral met onze klanten samenwerken. Door de korte lijnen zijn we erg flexibel en door het plezier wat we samen hebben, kunnen we ook vol energie aan de slag met de vragen van onze klanten.

4.4/5
4.4/5.0
Google logo

Onze projecten

kaam2
Kantoorinrichting bij Van Kaam & Partners
Topcon - De Kantoorinrichter
Kantoorontwerp en kantoorinrichting bij Topcon
CWS 11
Kantoorinrichting en complete kantoorverbouwing bij CWS

Blog & nieuws

Sedsu-se-lab-serie-met-hoge-tafels-en-krukken
Een inspirerende kantoorinrichting: deze 4 ideeën brengen creativiteit en balans
Creëer een inspirerende kantoorinrichting met creativiteit en balans | Verbeter uw werkplek met orde, akoestiek, groen en licht.
26.06.2015
csm_sedus_ergonomie_2_4919ad055b
Werkplekonderzoek; werkt u in een optimale werkomgeving?
Een werkplekonderzoek geeft inzicht in de werkomstandigheden van u en uw personeel. Een optimale werkomgeving voorkomt of verhelpt gezondheidsklachten. Bovendien levert het een positieve...
13.03.2018
kantoorontwerp
Op zoek naar nieuw kantoorinterieur? Dit zijn de mogelijkheden
Wil u graag uw kantoor inrichten met nieuwe kantoorinrichting? Het interieur van een kantoor bepaalt voor een groot deel de sfeer op de werkvloer....
01.06.2017

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]