040 286 1441info@dekantoorinrichter.comLoo 16A, Bergeijk
Een afspraak maken Laat u terugbellen Offerte aanvragen

Kantoorinrichting, kantoorverbouwingen en akoestiek

Kantoormeubelen

Bent u opzoek naar kantoormeubilair?

Zoek niet verder! De Kantoorinrichter kan u verder helpen. Wij hebben een groot assortiment kantoormeubels in elk gewenst formaat, kleur en design. Naast het leveren van kantoormeubelen geven wij u ook graag advies over de juiste inrichting van de ruimte en indien gewenst zelfs advies over de juiste zit-/werkhouding.

Naast kantoormeubelen hebben wij ook meubilair voor de kantine, wachtkamer, receptie, entree en directie. U bent bij de Kantoorinrichter dus altijd aan het juiste adres.

Waar moet u op letten bij het aanschaffen van kantoormeubilair?

Er zijn verschillende factoren waar u op zou moeten letten en rekening mee zou moeten houden bij het aanschaffen van (nieuwe) kantoormeubelen. Er komt namelijk een hoop kijken bij het aanschaffen van kantoormeubels. Het is niet enkel een kwestie van iets kopen wat er goed en mooi uit ziet, de functionaliteit is ook van groot belang! Niet alleen voor u maar ook voor uw medewerkers. Medewerkers die tevreden zijn en minder klachten hebben zorgen uiteindelijk voor een hogere productiviteit van uw organisatie.

Hierbij een opsomming van de meest gemaakte fouten bij het aanschaffen van kantoormeubelen;

#1. Prijs

Laten we eerlijk wezen prijs is bij de meeste organisaties de doorslaggevende factor maar is dit dan ook altijd de beste keus? Het is voor velen interessant wat er onderaan de streep staat echter is het vaak niet altijd verstandig om voor de goedkoopste optie te gaan, als het kantoormeubilair daardoor veel minder lang mee gaat bent u uiteindelijk onderaan de streep alsnog veel geld kwijt.

#2. Overleg

Er zijn verschillende mensen dus ook verschillende wensen! Luister naar de wensen van uw medewerkers en vraag wat zij willen zodat zij zich belangrijk en gehoord voelen. Als uw medewerkers een comfortabele werkplek hebben zullen ze beter presteren.

#3. Groei van het bedrijf

Soms is het als startende onderneming financieel aantrekkelijk om voor gebruikt meubilair te kiezen echter bestaat de kans dat als het bedrijf gaat groeien geen bijpassend kantoormeubilair bij te bestellen is. Het is dus handig om bij de aanschaf na te denken of het meubilair na te bestellen is.

#4. Service

Dit lijkt misschien een onnodige optie maar service is niet geheel onbelangrijk want u wilt toch geen garantie tot aan de deur?

Denk daarom goed na bij de aanschaf van kantoormeubelen want u wilt niet achteraf voor verrassingen komen te staan. Mocht u er zelf niet uitkomen of heeft u vragen over het aanschaffen van kantoormeubels neem dan contact op met de Kantoorinrichter wij staan u graag te woord of sturen u graag een vrijblijvende offerte: Bel met 040-2861441 of mail naar info@dekantoorinrichter.com

Bestelt u liever direct klik dan hier.

Uit ons blog

Door het gebruik van tapijt op kantoor verbeter je de akoestiek

Ben je niet tevreden met de akoestiek op kantoor en wil je hier graag iets aan veranderen? Wat dacht je van tapijt gebruiken? De voordelen hiervan zullen wij je uitleggen in deze blog. Het belang van een goede akoestiek op kantoor De trend van nu is vooral open, lichte kantoorruimtes. Veel ramen, veel mensen en […]

Lees verder

Willekeurige projecten

Detail Akoestische dividers in Callcenter Nationaal Ouderenfonds
Informeel overleg kantoor
Kantoormeubilair met donkere onderstellen passend bij de sfeer op strijp-T