Kantoorinrichting

Uw professionele partner voor kantoorinrichting

Een prettige werkplek stelt uw medewerkers in staat geconcentreerd te werken en draagt bij aan de uitstraling van uw bedrijf. Het realiseren van een inspirerende werkomgeving is dan ook een belangrijke maar ingewikkelde taak. De Kantoorinrichter is door jarenlange ervaring en onderscheidende klantgerichtheid de aangewezen partner voor al uw kantoorinrichting projecten.

Kantoorinrichting

Kantoormeubilair-de-Kantoorinrichter

Kantoormeubilair

Interstream 2

Interieurontwerp kantoor

De-Vorm-Lookbook-49

Duurzame kantoorinrichting

Werkplekonderzoek

Werkplekinrichting

Interstream zithoek

Kantoorinterieur

Topcon - De Kantoorinrichter

Interieurbouw

Modulyss-New-Shapes-First-Absolute-1

Projectstoffering

ronde-vergadertafel-met-eenvoudige-vergaderstoelen-strak-uitgevoerd-in-zwart-en-wit

Vergaderruimte inrichting

Thuiswerkplek-HAYHAY-AAC-53-stoel-met-HAY-CPH-90-Desk

Mogelijkheden voor de thuiswerkplek

RSI-arm-polsklachten

Werkplekonderzoek

wini-zit-sta-bureau-met-mooie-afgeronde-details

Ergonomische werkplek

Klantgerichtheid is onze manier van werken

Bij de Kantoorinrichter is het onze missie om uw verwachtingen te overtreffen. Van kleine tot grote projecten zetten wij ons voor u in om de door u gewenste kantoorinrichting van A tot Z te realiseren. Daarom beginnen we graag met een kennismaking, zodat we duidelijk weten wie u bent en op welke wijze wij u van dienst kunnen zijn.

Persoonlijk kennismaken?

Onze medewerkers staan u graag te woord. Klik hieronder om direct contact op te nemen.

Jarenlange ervaring met vele verschillende projecten

Al sinds 2005 zetten wij ons bij de Kantoorinrichter vol enthousiasme in als partner voor alle soorten kantoorinrichting projecten. Van kleine opfrisbeurt tot grote renovatie en van het verstellen van een verstelbaar bureau tot het opschalen naar voldoende werkplekken voor uw complete kantoor. Uit ervaring weten wij dat een goed begin het halve werk is. Daarom brengen we als eerste uw wensen duidelijk in kaart, zodat we in staat zijn van elk project een overzichtelijk en gestroomlijnd proces te maken dat uw verwachtingen overtreft.

Voor alle soorten kantoorinrichting

U kunt met elke vraag over kantoorinrichting bij ons terecht. Of het nu gaat om de aanschaf van een enkele bureaustoel of om complete projectinrichting. De Kantoorinrichter is thuis in alle vereisten voor moderne kantoorinrichting. Zo kan uw bedrijf moeiteloos een inspirerende en gezonde werkplek bieden aan uw werknemers.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op om uw wensen te bespreken met ons enthousiaste en ervaren team.

Waarom de Kantoorinrichter?

Eigen tekenstudio

Met onze eigen tekenstudio leggen we u binnen korte tijd kwalitatieve 2d en 3d tekeningen voor. Zo komt de inrichting van uw kantoor direct tot leven. 

Korte lijnen

Met een toegewijde contactpersoon houden we de lijnen kort en worden al uw vragen snel beantwoord. Zo houden we het proces gestroomlijnd en zorgeloos

Snelle doorlooptijd

Een herinrichting of verbouwing heeft gevolgen voor uw bedrijf. Door goede planning en sterke relaties met leveranciers minimaliseren wij die gevolgen.   

Alle kennis onder één dak

Ons team is thuis in alle aspecten aangaande kantoorinrichtingen, van kleine opfrisbeurt tot grote renovatie. Met al uw vragen kunt u bij ons terecht.

Belangrijke pijlers van moderne kantoorinrichting

We vertellen u graag alvast wat meer over een aantal zaken die van belang zijn wanneer u samen met ons een nieuwe kantoorinrichting wilt creëren.

Verlichting

We proberen zoveel mogelijk gebruik te maken van daglicht. Dit omdat voldoende daglicht zorgt voor een prettige sfeer in de ruimte en omdat daglicht een positieve invloed heeft op de prestaties van uw medewerkers. De overige verlichting vullen we aan met efficiënte en mooie werkverlichting, ondersteund door sfeerverlichting. Deze combinatie zorgt voor een werkplek waar goed gewerkt kan worden en waar uw medewerkers zich thuis zullen voelen.

Indeling van de ruimtes

Open ruimtes zijn van groot belang voor de inrichting van moderne kantoren. Een open ruimte bevordert samenwerking en straalt transparantie uit. Tevens heeft een open ruimte voordelen op het gebied van verlichting. Binnen de ruimte wordt steeds vaker gekozen voor flexibele werkplekken, mede omdat steeds meer werknemers (gedeeltelijk) thuis werken. Met open ruimtes en flexibele werkplekken zorgt u voor een efficiënte indeling van uw kantoor. Voor het afschermen van delen van de ruimte kan gebruik gemaakt worden van bijvoorbeeld glas, zodat geluidshinder voorkomen kan worden terwijl de open sfeer van de ruimte behouden blijft.

Sfeer en afwerking

Met de keuze voor bepaalde designs en kleuren realiseren we een bepaalde sfeer op de werkvloer. Hierbij proberen we een brug te slaan tussen functionaliteit en uitstraling. Sommige ruimtes hebben baat bij een meer zakelijke inrichting, terwijl andere ruimtes met een meer huiselijke inrichting juist de creativiteit en productiviteit van uw medewerkers kunnen bevorderen. Een belangrijk onderdeel hiervan is ook de afwerking van de vloer. Zo heeft tapijt een goede invloed op de sfeer en de akoestiek van een ruimte, maar is een harde vloer makkelijker te onderhouden.

Kantoor inrichten: het kantoormeubilair

Naast verlichting, afwerking en ruimte bestaat goede kantoorinrichting natuurlijk ook uit de keuze voor kantoormeubelen: bureaus, bureaustoelen, kasten en wellicht nog andere meubelen zoals banken en tafels om aan te vergaderen. Niet alleen dient het kantoormeubilair prettig en comfortabel te zijn om aan te werken, ook draagt het meubilair bij aan het creëren van een goede sfeer. Bij de Kantoorinrichter hebben we een breed aanbod kantoormeubelen. Ook voor design kantoormeubilair kunt u bij ons terecht.

Nieuwe kantoorinrichting of verbouwing

U kunt bij ons terecht voor alle soorten projecten rondom kantoorinrichting. Of het nu gaat om een verbouwing, renovatie, of een verhuizing of inrichting van een nieuw te betrekken kantoor. Wij vertalen uw visie naar een praktisch ontwerp en zijn gespecialiseerd in snelle turnkey oplevering en het volledig ontzorgen van onze klanten. Voor elke vorm van kantoorinrichting bent u bij ons dus aan het juiste adres!

Industriële kantoorinrichting

Net als uw bedrijf gaat ook uw kantoorinrichting met de tijd mee. De beleving van uw medewerkers en klanten die aanwezig zijn op uw kantoor speelt immers een belangrijke rol voor uw onderneming. Met een industriële kantoorinrichting kiest u dan ook voor een eigentijdse en unieke kantoorinrichting die uw kantoorruimte voorziet van een stoere en productieve uitstraling. Benieuwd hoe we met uw visie en onze expertise een unieke kantoorinrichting kunnen realiseren voor uw kantoor? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op!

Ervaren en enthousiaste adviseurs staan voor u klaar

Het team van de Kantoorinrichter gaat elke dag met veel plezier naar kantoor. De inrichting van een kantoorruimte of thuiswerkplek is wat wij elke dag het liefste doen. Ons team luistert aandachtig naar uw ideeën en visie en deelt haar enthousiasme en expertise met u zodat we samen een geschikte kantoorinrichting kunnen creëren die voldoet aan al uw wensen. We adviseren u graag over alle producten en artikelen in onze shop maar ook over verlichting, sfeer en afwerking van uw kantoorruimte.

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]

Onze projecten

Kantoorinrichting-Interstream-Barging
Kantoorinrichting en kantoorverbouwing bij Interstream Barging

Kantoorinrichting en kantoorverbouwing bij Interstream Barging in Sliedrecht We kregen een uitnodiging om te praten met Interstream Barging over de nieuwe kantoorinrichting. Een bedrijf...

Pro-Industry6
Kantoorontwerp, Renovatie en Kantoorinrichting Pro Industry

Kantoorontwerp, Renovatie en Kantoorinrichting Pro Industry in Breda In hartje Breda is Pro Industry gevestigd. Met 10 vestigingen wordt heel Nederland bediend. Pro Industry...

Over ons

Ons team bestaat uit 8 enthousiaste mensen, die graag met elkaar maar vooral met onze klanten samenwerken. Door de korte lijnen zijn we erg flexibel en door het plezier wat we samen hebben, kunnen we ook vol energie aan de slag met de vragen van onze klanten.

4.4/5
4.4/5.0
Google logo

Blog & nieuws

Flexwerken
Zo creëer je een flexruimte op kantoor
Flexplekken zijn inmiddels niet meer weg te denken bij veel organisaties. Kantoortuinen worden steeds vaker ingewisseld voor flexwerkplekken. Dit betekent geen eigen bureau meer...
08.04.2019
sta-zit-werken-dynamisch
Wat zijn de voordelen van een zit-sta werkplek?
In het kader van het nieuwe werken en vele andere vernieuwingen op de werkvloer steken een hoop nieuwe ontwikkelingen de kop op. Voorbeelden hiervan...
01.03.2017
c84a7c5bfd2d10d52939426de1008243
Werkplekinrichting: hierdoor popelen mensen om naar kantoor te komen
Schokkend maar waar: de meeste mensen brengen ongeveer een derde van hun dag door op het werk. En met 38 uur per week achter...
12.11.2018