040 286 1441[email protected]Loo 16A, Bergeijk
Een afspraak maken Laat u terugbellen Offerte aanvragen

Kantoorinrichting, kantoorverbouwingen en akoestiek

Kantoorinrichting

De kantoorinrichter voor uw inrichting van kantoor!

Als u opzoek bent naar nieuwe of andere kantoorinrichting kan de Kantoorinrichter u verder helpen. De Kantoorinrichter kan het gehele proces, van begin tot eind, van u overnemen. We helpen u graag met het maken van het ontwerp van de kantoorinrichting tot de totale realisatie hiervan.

Een kantoor inrichten kan een leuke klus zijn maar hoe pas je alles bij elkaar? Of hoe bepaal je de grootte van de werkplek? Past het allemaal wel in de ruimte? En welke kleuren moet ik toepassen?

Vind u het lastig om een beeld te krijgen van het eindresultaat? De Kantoorinrichter kan de kantoorinrichting voor u intekenen met de gewenste maten, kleuren, vormen, vloeren en wanden, zelfs plafonds in tekenen is mogelijk. Zo heeft u in één oogopslag een visueel beeld op schaal van de ruimte.

Inrichting kantoor: Wij halen het beste uit uw wensen

Zodra wij weten wat uw wensen en eisen zijn kunnen we hiermee aan de slag en kijken hoe wij de inrichting van het kantoor kunnen realiseren. Of het nu gaat om een heel pand of één ruimte of misschien wel uw thuiswerkplek de Kantoorinrichter helpt u verder.

We geven u een aantal zaken waar u rekening mee zou moeten houden met de inrichting van uw kantoor;

Daglicht

Goed daglicht in een ruimte zal bijdragen aan een betere prestatie.

Flexibiliteit van de werkplekken

Met een flexibele werkplek creëer je een moderne ruimte en kan de medewerker achter elke werkplek plaatsnemen.

Open ruimte(s)

In de tegenwoordige tijd moeten de kantoren of ruimtes open en transparant zijn zodat er beter gecommuniceerd kan worden, daarnaast draagt het bij aan een moderne kantoorinrichting maar het brengt ook nadelen met zich mee want hoe meer mensen in een open kantoortuin hoe rumoeriger het kan worden, denk dan goed na over de toepassing van de akoestiek.

Verlichting

Pas verlichting toe die efficiënt en mooi is, niemand zit graag onder een TL balk te werken dus naast goede werkverlichting kan en mag sfeerverlichting eigenlijk niet ontbreken.

Toepassen van glas

Glas is het beste materiaal voor het scheiden van een ruimte en tevens behoud je hiermee de open sfeer.

Sfeer, design en kleuren

Een juiste sfeer van design en juiste kleuren draagt bij aan de creativiteit van uw medewerkers. Door het toepassen van een ontspannen hoekje/ruimte kan er op een ontspannen manier ideeën uitgewisseld worden.

Afwerking van de vloer

Het toepassen van tapijt zal meteen een stukje bijdragen aan de akoestiek van de ruimte maar het zorgt ook voor een huiselijke en warme uitstraling maar als er in uw organisatie veel mensen binnen komen met vieze schoenen is het beter om te kiezen voor een harde vloer, een combinatie hiervan is ook mogelijk, we maken graag een vloerplan naar uw wensen en behoeftes.

Voor meer informatie over wat er allemaal komt kijken bij het inrichten van uw kantoor, neem dan contact op met de Kantoorinrichter; Bel 040-2861441 of mail naar [email protected] en wij helpen u graag verder.

Uit ons blog

Een inspirerende kantoorinrichting: deze 4 ideeën brengen creativiteit en balans

De werkvloer, een plek waar dagelijks vele duizenden mensen in Nederland zich bevinden. Een plek waar u graag geïnspireerd raakt voor het uitvoeren van uw werkzaamheden. Een plek waar rust en creativiteit samen horen te komen en goed in balans zijn. Deze ideeën dragen bij aan een inspirerende en creatieve kantoorinrichting. 1. Orde in de […]

Lees verder

Willekeurige projecten

Volglas wanden geplaatst bij Kranen Makelaardij in Geldrop
kantoorinrichting Utrecht
kantoorinrichting gemeente Geldrop