Interieurbouw

MET GEDEGEN EN MODERNE INTERIEURBOUW MAAKT U UW KANTOORINRICHTING AF

Ieder project en iedere branche heeft zijn eigen kenmerken. Elke opdrachtgever heeft zijn eigen ideeën en eisen. Zeker op het gebied van een uitdagende en vernieuwende vormgeving of innovatieve en stimulerende werkomgeving. Interieurbouw op maat kan dan de oplossing zijn. De Kantoorinrichter biedt vakmanschap op maat, met zorg, kwaliteit en aandacht voor materialen toveren we uw bedrijf om tot het gewenste resultaat.

Met aandacht zorgen we voor uw interieurbouw, vanaf het plan tot en met de uitvoering. Zo voldoen we altijd aan de verwachtingen.

WAT BIEDT DE KANTOORINRICHTER OP HET GEBIED VAN INTERIEURBOUW?

Onze interieurbouw service biedt verschillende voordelen en diensten voor onze klanten:

  • Uniek ontwerp: Bij ons krijgt u altijd een uniek ontwerp dat past bij uw wensen en eisen. Geen standaardoplossingen, maar maatwerk dat past bij uw bedrijf.
  • Maatwerk: Samen met u creëren we een interieur dat perfect aansluit bij uw wensen en de wensen van uw medewerkers en uw klant. Het ontwerp, de productie, het installeren en de afwerking, alles voor u op maat gemaakt.
  • Vakmanschap: Onze interieurbouwers zijn vakmensen die net zulke hoge eisen stellen als u aan hen. Ze werken met zorg en aandacht voor materialen om uw bedrijf om te toveren tot het gewenste resultaat.
  • Inlevingsvermogen: Wij begrijpen dat elk project en elke branche zijn eigen kenmerken heeft. Daarom stellen wij ons in op uw ideeën en eisen, zodat we een interieur kunnen realiseren dat bij uw bedrijf past.
  • Vakkennis: Onze interieurbouwers beschikken over de nodige vakkennis en ervaring om uw interieurproject tot een succes te maken.
  • Kwaliteit: Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en zorgen ervoor dat de materialen en afwerking van hoog niveau zijn. Zo kunt u nog jarenlang genieten van uw interieur.
  • Service: U heeft één aanspreekpunt die uw interieurbouw regelt en zorgt voor de vertaling van uw wensen en eisen. Wij staan altijd voor u klaar en denken met u mee.
    Resultaatgerichtheid: Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Daarom werken wij resultaatgericht en streven we naar het behalen van het gewenste resultaat.

Persoonlijk kennismaken?

Onze medewerkers staan u graag te woord. Klik hieronder om direct contact op te nemen.

Interieurbouwers

Wij werken met interieurbouwers die net zulke hoge eisen aan zichzelf stellen als u aan hen. Zij hebben daarom ook ons volledige vertrouwen. Wij doen verschillende projecten en door ons volume kunnen we hiervoor scherp inkopen. U heeft één aanspreekpunt die uw interieurbouw regelt en zorgt voor de vertaling van uw wensen en eisen. Daarnaast zorgen wij dat logistiek alles tot in de puntjes verzorgd is en dat u er geen omkijken meer naar heeft. Door onze eigen montagemedewerkers worden uw opdrachten vakkundig geplaatst.

Maatwerk

Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk, samen met u creëren we een interieur dat perfect aansluit bij uw wensen en de wensen van uw medewerkers en uw klant. Het ontwerp, de productie, het installeren en de afwerking. Alles voor u op maat gemaakt.

Kasten en meubels op maat gemaakt

Op maat gemaakte kasten die perfect passen in uw interieur? Onze interieurbouwers maken uw meubels op maat zodat ze perfect in uw interieur passen. Benieuwd wat de Kantoorinrichter voor u kan doen? Neem dan contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Waarom de Kantoorinrichter?

Eigen tekenstudio

Met onze eigen tekenstudio leggen we u binnen korte tijd kwalitatieve 2d en 3d tekeningen voor. Zo komt de inrichting van uw kantoor direct tot leven. 

Korte lijnen

Met een toegewijde contactpersoon houden we de lijnen kort en worden al uw vragen snel beantwoord. Zo houden we het proces gestroomlijnd en zorgeloos

Snelle doorlooptijd

Een herinrichting of verbouwing heeft gevolgen voor uw bedrijf. Door goede planning en sterke relaties met leveranciers minimaliseren wij die gevolgen.   

Alle kennis onder één dak

Ons team is thuis in alle aspecten aangaande kantoorinrichtingen, van kleine opfrisbeurt tot grote renovatie. Met al uw vragen kunt u bij ons terecht.

Ervaringen van onze klanten

Lotte
Lees verder
Het was een zeer goede keuze om in zee te gaan met de Kantoorinrichter. Fijne partij waarbij de lijnen heel kort zijn en er snel geschakeld kan worden. Mede dankzij de Kantoorinrichter was het project een succes!
Freya
Lees verder
Fijne vakmensen! Denken mee, dragen goede oplossingen aan en flexibel tijdens de uitvoering.
Ruud
Lees verder
De kantoorinrichter stelt zich zeer flexibel op, elke vraag krijgt een antwoord en indien mogelijk een invulling. Goed adviezen over inrichting en materialen bij nieuwe projecten. Leuke deskundige mensen die ook weten wat communicatie betekent. Topbedrijf.
Madelon
Lees verder
Zeer persoonlijk en professioneel advies, we kijken nu al uit naar de uitvoering!
Brent Verschuuren
Lees verder
Goed advies, flexibel en het resultaat is top. Aanrader voor iedere kantoorinrichting van klein tot groot.
L. de Natris
Lees verder
Korte lijnen, doen wat wordt beloofd, goede service
Danny Vong
Lees verder
Goede en snelle service. De zit-sta werkplek werkt naar volle tevredenheid!
John Hoenderkamp
Lees verder
De kantoorinrichter is flexibel en de monteurs denken mee in oplossingen!
Hans Hoogveld
Lees verder
Wij hebben ons kantoor, Evenementen Coördinatie Lelystad volledig laten herinrichten. Zeer tevreden, uitstekende service, heldere communicatie. Een aanrader
Previous
Next

Neem direct contact op

Bedankt voor uw interesse. Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn.

Vul het formulier in of bel voor meer informatie: 040 286 1441. Je kunt ons ook mailen: [email protected].

"*" geeft vereiste velden aan

Over ons

Ons team bestaat uit 6 enthousiaste mensen, die graag met elkaar maar vooral met onze klanten samenwerken. Door de korte lijnen zijn we erg flexibel en door het plezier wat we samen hebben, kunnen we ook vol energie aan de slag met de vragen van onze klanten.

4.4/5
4.4/5.0
Google logo

Onze projecten

Industriële kantoorinrichting bij Signet op Strijp T in Eindhoven
Kantoorontwerp en kantoorinrichting Signet - Strijp T
Panalpina Amsterdam
Kantoorinrichting bij Panalpina in Amsterdam
Ocean Fish
Kantoorinrichting bij Ocean Fish

Blog & nieuws

CWS 10
Waarom u de kantoorinrichting het best kunt uitbesteden
Bij het (her)inrichten van uw kantoor of bedrijfspand komt veel kijken. Er dient rekening te worden gehouden met factoren als voldoende licht, voldoende warmte,...
19.04.2017
c84a7c5bfd2d10d52939426de1008243
Werkplekinrichting: hierdoor popelen mensen om naar kantoor te komen
Lees hier de geheimen van een werkplekinrichting die mensen doet verlangen naar kantoor | Vijf tips voor de perfecte werkplekinrichting
12.11.2018
Trends kleuren 2024 Multi
6 trends in de kantoorinrichting voor het jaar 2024
Wat zijn de nieuwste trends in de inrichting van kantoren voor 2024 en wat is het kleurenpallet dat we veel gaan zien het komende jaar? Je leest er alles over in dit blog.
04.04.2024

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]