040 286 1441[email protected]Loo 16A, Bergeijk

Directiemeubelen

Directiemeubelen

Directiemeubilair in elke gewenste stijl binnen elk budget, voor een ieder wat wils!

Met directiemeubelen in een (directie-)kamer of ruimte word er meteen een speciale plek gecreëerd en word er gelijk een sfeervolle uitstraling aan een ruimte gegeven. Uiteraard moet deze uitstraling passen bij uw bedrijf maar ook bij u als persoon en daar helpt de Kantoorinrichter u graag bij. We bespreken graag uw wensen met betrekking tot het directiekantoor en vertalen dit naar de juiste uitstraling.

Wij beschikken over een breed assortiment directiemeubels en hebben altijd iets wat bij u past. Wij staan u graag ter woord en bieden u graag deskundig advies.

Al onze directiemeubelen hebben een mooie afwerking van hoogwaardig niveau en zijn geschikt voor intensief en langdurig gebruik.

De Kantoorinrichter heeft niet alleen directiebureaus in het assortiment maar onze directiemeubelen zijn vaak zeer uitgebreider dan dat, zo kunt u naast een bureau vaak ook een bijpassend ladenblok, dressoir, vergadertafels en kasten bijbestellen.

Ook kan kleur hier een belangrijke rol in spelen, directiemeubilair kan zomaar een heel andere uitstraling of beeld weergeven in een andere kleurdecor.

Van de meeste directiemeubels beschikken wij ook over de kleurstalen zodat u meer feeling krijgt met het product, indien gewenst sturen wij deze graag naar u op.

Liever een directiekantoor op maat?

De Kantoorinrichter kan u verschillende inrichtingsmogelijkheden bieden voor uw directiekantoor. Door het laten ontwerpen van een directiekantoor op maat kunt u de ruimte helemaal specifiek naar eigen wens en inzicht uitvoeren.

Wij helpen u graag met al uw wensen op het gebied van directiemeubilair dus heeft u vragen gekregen neemt u dan gerust contact met ons op!

Heeft u interesse?

Neem Contact op
Direct bestellen

Willekeurige projecten

Blom Ecologie
kantoorinrichting Maastricht werkplek
Systeemwanden geplaatst bij Crossphase in Leiden