Directiemeubelen

DIRECTIEMEUBILAIR IN ELKE GEWENSTE STIJL BINNEN ELK BUDGET, VOOR EEN IEDER WAT WILS!

Met directiemeubelen in een (directie-)kamer of ruimte wordt er meteen een speciale plek gecreëerd en wordt er gelijk een sfeervolle uitstraling aan een ruimte gegeven. Uiteraard moet deze uitstraling passen bij uw bedrijf, maar ook bij u als persoon en daar helpt de Kantoorinrichter u graag bij. We bespreken graag uw wensen met betrekking tot het directiekantoor en vertalen dit naar de juiste uitstraling.

Wij beschikken over een breed assortiment directiemeubels en hebben altijd iets wat bij u past. Wij staan u graag ter woord en bieden u graag deskundig advies.

Al onze directiemeubelen hebben een mooie afwerking van hoogwaardig niveau en zijn geschikt voor intensief en langdurig gebruik.

De Kantoorinrichter heeft niet alleen directiebureaus in het assortiment, maar onze directiemeubelen zijn vaak zeer uitgebreider dan dat. Zo kunt u naast een bureau vaak ook een bijpassend ladeblok, dressoir, vergadertafels en kasten bestellen.

Kleur kan ook hier een belangrijke rol in spelen, directiemeubilair kan zomaar een heel andere uitstraling of beeld weergeven in een andere kleur decor.

Van de meeste directiemeubels beschikken wij ook over de kleurstalen, zodat u meer feeling krijgt met het product, indien gewenst sturen wij deze graag naar u op.

MODERNE DIRECTIEMEUBELEN PASSEND IN ELK BUDGET

U zoekt directiemeubilair met een uitstraling die past bij uw functie en binnen uw organisatie.

Nieuwe trends in directiemeubelen geven aan dat ook deze ruimte onderdeel uitmaakt van Het Nieuwe Werken. Hiermee wordt de pure directiefunctie gecombineerd met bijvoorbeeld een vergaderfunctie.

Directiemeubelen worden dus breder toegepast. Dit stelt andere eisen aan uw directiebureau en directiestoelen. Uiteraard zijn er ook nog veel bedrijven waarin de meer conventionele directiekamer nog volop in gebruik is.

LIEVER EEN DIRECTIEKANTOOR OP MAAT?

De Kantoorinrichter kan u verschillende inrichtingsmogelijkheden bieden voor uw directiekantoor. Door het laten ontwerpen van een directiekantoor op maat, kunt u de ruimte helemaal specifiek naar eigen wens en inzicht uitvoeren.

Wij helpen u graag met al uw wensen op het gebied van directiemeubilair, dus heeft u vragen gekregen, neem dan gerust contact met ons op!

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]

Onze projecten

Complete kantoorinrichting bij Intersell
Complete kantoorinrichting bij Intersell

Complete kantoorinrichting, systeemwand en vloerafwerking in Naarden bij Intersell Intersell is een aannemer die voornamelijk voor woningbouwverenigingen werkt en het onderhoud verzorgt. Voor de...

Kantoorontwerp en kantoorverbouwing bij Hulan
Kantoorontwerp en kantoorverbouwing bij Hulan

Update van een monumentaal kantoorpand bij Hulan in Waalre Hulan maakt educatieve, advertentie gerichte en serious games. Game principes toepassen om iets te leren...