040 286 1441info@dekantoorinrichter.comLoo 16A, Bergeijk

Werkplekonderzoek

Werkplekonderzoek

Een ergonomische check geeft inzicht in mogelijke knelpunten op de individuele werkplek.

Wat is voor mijn medewerker de beste werkplek?
Wat is voor mijn medewerker de beste werkhouding?
Wat zijn voor mijn medewerker de beste hulpmiddelen?

Om te komen tot een gedegen advies kunnen we besluiten een (projectmatige) inventarisatie van uw huidige omstandigheden te doen, alsmede de wensen te inventariseren van de gewenste situatie. Dit werkplekonderzoek kan uitgevoerd worden op verschillende niveaus.Doel is voorkomen of verhelpen van gezondheidsklachten. Wij geven uw concrete verbeterpunten om de huidige situatie te verbeteren. Dit levert u minder klachten én verzuim op> Daarnaast levert het een positieve bijdrage aan arbeidsproductiviteit en medewerkerstevredenheid.

Zo kunnen we in het kader van preventie van arbeidsklachten een werkplekonderzoek uitvoeren.

De medewerker krijgt aanbevelingen op het gebied van:

  1. Ergonomie van de werkplek
  2. Fysieke belasting van de medewerker
  3. Werkplekomgeving
  4. Werkhouding
  5. Gebruik van hulpmiddelen

Uiteraard hebben wij ook het assortiment om het advies handen en voeten te geven. Wij hanteren zeer vriendelijke tarieven.

Wacht niet te lang

Zijn er mensen binnen uw organisatie met beginnende klachten? Wacht niet te lang met het aanvragen van een werkplekonderzoek. Ook hiermee geldt; Hoe eerder u erbij bent, hoe meer we kunnen doen.

Rugklachten zijn de meest voorkomende problemen op kantoor. 1 maand ziekte kost snel duizenden euro’s. Heeft u een open dag of een terugkomdag voor uw personeel? Wij kunnen op die dag bij uw op kantoor rondlopen en werkplekadvies op de werkplek geven. Staat de werkplek én de bureaustoel goed ingesteld? Heeft de werknemer een goede werkhouding , wordt de werkhouding goed gewisseld etc.

Praktijk wijst uit dat 90% van de werknemers het meubilair verkeerd gebruikt. Wij kunnen hier iets aan doen!

Geïnteresseerd in werkplekonderzoek van De Kantoorinrichter? Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: T 040- 2861441 of mail ons via ons contactformulier door op deze link te klikken: info@dekantoorinrichter.com

Heeft u interesse?

Neem contact op

Willekeurige projecten

Maas Makelaar Eindhoven
Inzicht in nieuwe werkkamers met gemonteerde werkplekken
Akoestische panelen aan plafond