Stoelreiniging

Uw oude stoel blijvend als nieuw? In kantoorinrichting is geen plaats voor vervuiling

Eén van onze diensten richt zich op het schoonhouden van alle gestoffeerde stoelen die zakelijk gebruikt worden. Bureaustoelen raken door het intensieve gebruik het meest vervuild. Maar onze dienstverlening geldt ook voor vergader- en conferentiestoelen, zorgstoelen, wachtkamer-, kantine- en restaurantstoelen.

De Kantoorinrichter hanteert drie reinigingsmethoden in één om uw bureaustoelen hygiënisch te reinigen:

Krachtstofzuiging

Met een zeer krachtige stofzuiger worden de gestoffeerde delen van de stoel gereinigd. Met een neutraal effectief reinigingsmiddel worden vervolgens de kunststof-, stalen- en of houten delen van de stoel gereinigd.

Droogschuimreiniging

De gestoffeerde delen van de stoelen worden na stofzuiging volledig beneveld met droogschuim. Het droogschuim wordt vervolgens ingemasseerd en vervolgens weer afgezogen. Eventuele resterende vlekken worden nabehandeld.

Dieptereiniging

Voor zwaarder vervuilde stoelen wordt de dieptereinigingsmethode toegepast. Met een gespecialiseerde dieptereinigings-machine worden de gestoffeerde delen van de stoel zowel aan de buiten- als aan de binnenzijde gereinigd. Via een spuitmond wordt onder hoge druk het vocht met reinigingsmiddel op de stof gespoten die, zodra deze in de stof is doorgedrongen, weer wordt weggezogen. Dit voorkomt dat de schuimlaag in de gestoffeerde delen nat wordt.

Wij zorgen dat eventuele technische mankementen genoteerd worden zodat ze door uw leverancier gerepareerd kunnen worden.

Tijdens de schoonmaak zorgen wij voor vervangende stoelen.

Mogelijkheden

Beschermende spray tegen huisstofmijt. Tegen meerprijs is het ook mogelijk om de stoelen in de avonduren of in het weekend te laten reinigen of op een andere locatie. Wij reinigen volgens de eisen van de Stichting Waarborg Tapijt- en Meubelreiniging hetgeen u de garantie geeft dat de stoelen na afloop in perfecte hygiënische staat gebracht zijn.

Wilt u een periodieke reiniging van uw stoelen? Uiteraard kunnen wij dit ook verzorgen.

Voor verdere informatie neemt u gerust contact op met De Kantoorinrichter. T 040- 2861441 of email [email protected] voor een informatief gesprek

De kantoorinrichter; voor het reinigen van uw bureaustoelen tegen een scherpe prijs!

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]

Onze projecten

Kantoorontwerp en kantoorverbouwing bij Hulan
Kantoorontwerp en kantoorverbouwing bij Hulan

Update van een monumentaal kantoorpand bij Hulan in Waalre Hulan maakt educatieve, advertentie gerichte en serious games. Game principes toepassen om iets te leren...

Kantoorinrichting en complete kantoorverbouwing bij CWS
Kantoorinrichting en complete kantoorverbouwing bij CWS

Kantoorinrichting en complete kantoorverbouwing bij CWS in Den Bosch Via Jolanda Vogels Interieurontwerp kregen we een aanvraag voor een complete kantoorverbouwing met een gedeeltelijke...