De Kantoorinrichter::040 286 1441::Winde 13::5667AX Geldrop

10 x inspiratie voor uw nieuwe design kantoorinrichting

10 x inspiratie voor uw nieuwe design kantoorinrichting

Een fijne en professionele werkomgeving voor uw werknemers is een belangrijke basis om uw bedrijfsdoelstellingen te realiseren. Maar hoe creëert u zo’n inspirerende werkomgeving? Onderstaand 10 inspiratietips!

1. Verschil in werkplek

Zorg dat elke werkplek uniek is. Richt een werkplek in geïnspireerd door de specifieke taken die uw medewerkers uitvoeren. Zo houdt u niet alleen goed overzicht maar geeft het uw kantoor een uniek tintje. Deze vergaderruimte is bijvoorbeeld speciaal ingericht om creatieve, frisse ideeën op te doen.

 

2. Bureaustoelen en vormgeving

Wanneer u uren achter elkaar aan het werk bent achter een pc of telefoon is het belangrijk dat u geen lichamelijke klachten ervaart. Gelukkig zijn er ergonomische bureaustoelen in alle soorten, maten en kleuren.

Maar ook bureaustoelen bepalen voor een groot deel de sfeer in een kantoor. Kijk daarom bij de keuze voor een bepaalde bureaustoel niet alleen naar het ergonomische aspect maar ook naar de vormgeving en de kleuren van de bureaustoel.

3. Integreer de bureaus in het geheel

Een bureau is een belangrijk onderdeel van de inrichting in een kantoor. Ook de stijl van het bureau geeft een sfeer af aan de ruimte. Zorg ervoor dat een bureau geen losstaand object is in uw kantoor, maar een onderdeel uitmaakt van de gehele sfeer. Laat de vormgeving van uw bureaus dus aansluiten bij de stoffering en de gehele inrichting van uw kantoor. De kleur van deze design bureaustoel komt bijvoorbeeld mooi overeen met het onderstel van het bureau en de accessoires in de kast.

 

4. Besteed aandacht aan de juiste stoffering

Ook op het gebied van (project)stoffering kan er vaak veel verbeterd worden. Zo zijn er in de loop der jaren verschillende materialen ontwikkeld die elk een eigen sfeer kunnen geven aan een ruimte. Besteed daarom veel aandacht bij het inrichten van een kantoor aan de stoffering van vloeren, wanden en ramen. Dit maakt grotendeels de sfeer!

5. Gebruik stimulerende kleuren

Blauwe of koele kleuren bevorderen de creativiteit. Roden wanden werken oppeppend en in groene werkkamers voelen de werknemers zich goed op hun gemak. Maak dus een bewuste keuze als het gaat om kleuren van meubels en muren.

6. Haal de natuur in huis

Plaats sporadisch planten in uw kantoor. Werken in een groene omgeving is niet alleen gezond, het bevordert vernieuwend denken en vermindert stress. Ook kunnen plantenbakken leuk gecombineerd worden met het design van het kantoor.

7. Verlichting

De verlichting heeft een grote invloed op de werknemers. Er moet natuurlijk voldoende licht zijn om te werken. Maar de juiste verlichting draagt ook weer bij aan een inspirerende werkomgeving. Warme verlichting geeft bijvoorbeeld veel creativiteit bij werknemers.

8. Geen kantoorruimte zonder ramen

Ramen zorgen ervoor dat er natuurlijk licht binnenkomt. Ook kan er een raam open gezet worden voor frisse lucht. Want na uren werken achter de computer kan frisse lucht helpen voor een verdere werksessie.

9. Decoratie

Er zijn verschillende decoraties die bij kunnen dragen aan een inspirerende werkruimte. Zo kan kunst een finishing touch geven aan uw kantoor. Maar ook zorgvuldig gekozen bureauaccessoires kunnen bijdragen aan het geheel. Kijk maar eens wat onderstaande muurdecoratie doet met de ruimte.

Inspirerende werk- en vergaderruimte

 

10. Creatief en uniek inrichten

Velen kantoren lijken op elkaar. Laat uw kantoorinrichting eruit springen! Er zijn vele ontwerpen waarvan mensen geïnspireerd kunnen raken. Soms kan een kantoorinrichting wel op kunst lijken! Bekijk onderstaande voorbeelden eens en bedenk dat ook uw kantoorruimte er zo uit kan zien!

 

We hopen dat u nu vol nieuwe ideeën zit voor het inrichten van uw kantoorruimte. Mocht u onze hulp willen inschakelen neem dan contact met ons op via info@dekantoorinrichter.com, bel naar 040-286 1441 of vul het contactformulier in, wij helpen u graag verder! 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Contact via social media?

Maak een afspraak Laat u terugbellen Offerte aanvragen
Copyright 2019 De Kantoorinrichter