Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kantoor wandpanelen

HEEFT U OP KANTOOR AKOESTISCHE WANDPANELEN?

Wandpanelen voor op kantoor zijn een uitstekende manier om de werkomgeving te verbeteren en er stijlvol uit te laten zien. Bij De Kantoorinrichter bieden we verschillende soorten wandpanelen aan die passen bij elk type kantoorinrichting – van modern en minimalistisch tot klassiek en traditioneel. Naast wandpanelen beschikken we ook over een breed aanbod aan systeemwanden en -plafonds. Zo kunt u bij ons terecht voor veelzijdige oplossingen voor de inrichting van de werkplek.

Wilt u meer weten over wanden en panelen voor op de wand om de beleving van de werkplek akoestisch en visueel te verbeteren? Neem gerust eens contact met ons op om uw situatie te bespreken.

Wandpanelen: verschillende uitvoeringen voor een unieke kantoorinrichting

Wandpanelen zijn een zeer effectieve en simpele oplossing om de akoestiek bij u op kantoor te verbeteren. Deze wanden absorberen het geluid in de ruimte, hetgeen de concentratie en productiviteit van uw medewerkers ten goede komt. Daarnaast zijn de panelen verkrijgbaar in vele verschillende uitvoeringen, zodat we een afwerking kunnen realiseren die naadloos aansluit op de sfeer van uw interieur.

Een breed scala kantoorwanden voor een betere akoestiek

Naast wandpanelen kunnen kantoorwanden of wandsystemen ook een goede manier zijn om de ruimte van uw kantoor beter in te richten. Met de plaatsing van wanden of wandsystemen creëren we ruimtes waar medewerkers in rust kunnen werken terwijl we tegelijkertijd werken aan een goede akoestiek van de werkomgeving. Bij De Kantoorinrichter hebben we een breed aanbod wanden en wandsystemen die bijdragen aan een productieve werkplek.

Systeemwanden: Flexibele en functionele oplossingen

Systeemwanden bieden flexibiliteit in elke werkomgeving. Ze kunnen gemakkelijk worden geplaatst en verplaatst, zodat u uw ruimte kunt optimaliseren naargelang de behoeften van uw bedrijf. Daarnaast hebben ze ook akoestische voordelen waardoor ze kunnen helpen de geluidsisolatie te verbeteren. De Kantoorinrichter beschikt ook over een breed aanbod glazen systeemwanden, waarmee u tegelijkertijd afgesloten ruimtes kunt realiseren, maar wel een open werksfeer behoudt door het gebruik van glas.

Wilt u meer weten over kantoorinrichting en -indeling met systeemwanden? Neem gerust eens contact met ons op.

Bekijk voor meer informatie

Signet-aanbrengen-akoestisch-spuitplafond

Systeem plafonds & wanden

Home wanden en plafonds op kantoor Systeemplafonds en -wanden worden vaak gebruikt op kantoor vanwege de vele voordelen die deze systemen bieden en de relatief lage

Waarom de Kantoorinrichter?

Eigen tekenstudio

Met onze eigen tekenstudio leggen we u binnen korte tijd kwalitatieve 2d en 3d tekeningen voor. Zo komt de inrichting van uw kantoor direct tot leven. 

Korte lijnen

Met een toegewijde contactpersoon houden we de lijnen kort en worden al uw vragen snel beantwoord. Zo houden we het proces gestroomlijnd en zorgeloos

Snelle doorlooptijd

Een herinrichting of verbouwing heeft gevolgen voor uw bedrijf. Door goede planning en sterke relaties met leveranciers minimaliseren wij die gevolgen.   

Alle kennis onder één dak

Ons team is thuis in alle aspecten aangaande kantoorinrichtingen, van kleine opfrisbeurt tot grote renovatie. Met al uw vragen kunt u bij ons terecht.

Ervaringen van onze klanten

Lotte
Lees verder
Het was een zeer goede keuze om in zee te gaan met de Kantoorinrichter. Fijne partij waarbij de lijnen heel kort zijn en er snel geschakeld kan worden. Mede dankzij de Kantoorinrichter was het project een succes!
Freya
Lees verder
Fijne vakmensen! Denken mee, dragen goede oplossingen aan en flexibel tijdens de uitvoering.
Ruud
Lees verder
De kantoorinrichter stelt zich zeer flexibel op, elke vraag krijgt een antwoord en indien mogelijk een invulling. Goed adviezen over inrichting en materialen bij nieuwe projecten. Leuke deskundige mensen die ook weten wat communicatie betekent. Topbedrijf.
Madelon
Lees verder
Zeer persoonlijk en professioneel advies, we kijken nu al uit naar de uitvoering!
Brent Verschuuren
Lees verder
Goed advies, flexibel en het resultaat is top. Aanrader voor iedere kantoorinrichting van klein tot groot.
L. de Natris
Lees verder
Korte lijnen, doen wat wordt beloofd, goede service
Danny Vong
Lees verder
Goede en snelle service. De zit-sta werkplek werkt naar volle tevredenheid!
John Hoenderkamp
Lees verder
De kantoorinrichter is flexibel en de monteurs denken mee in oplossingen!
Hans Hoogveld
Lees verder
Wij hebben ons kantoor, Evenementen Coördinatie Lelystad volledig laten herinrichten. Zeer tevreden, uitstekende service, heldere communicatie. Een aanrader
Vorige
Volgende

Neem direct contact op

Bedankt voor uw interesse. Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn.

Vul het formulier in of bel voor meer informatie: 040 286 1441. Je kunt ons ook mailen: [email protected].

"*" geeft vereiste velden aan

Over ons

Ons team bestaat uit 6 enthousiaste mensen, die graag met elkaar maar vooral met onze klanten samenwerken. Door de korte lijnen zijn we erg flexibel en door het plezier wat we samen hebben, kunnen we ook vol energie aan de slag met de vragen van onze klanten.

4.4/5
4.4/5.0
Google logo

Onze projecten

Goed-Wonen-Gemert-73
Kantoorinrichting bij Goed Wonen
20190227_140320
Kantoorinrichting bij Tritium Advies
Panalpina Amsterdam
Kantoorinrichting bij Panalpina in Amsterdam

Blog & nieuws

CWS 10
Waarom u de kantoorinrichting het best kunt uitbesteden
Bij het (her)inrichten van uw kantoor of bedrijfspand komt veel kijken. Er dient rekening te worden gehouden met factoren als voldoende licht, voldoende warmte,...
19.04.2017
Deblick_Acoustics_Wallsystems_1
Akoestische wandpanelen op kantoor
Verbeter de akoestiek met akoestische wandpanelen | Verhoog de productiviteit en creëer een moderne werkomgeving | Lees er hier alles over
04.01.2019
Akoestsich-wandpaneel-gestoffeerd
6 interieurtips waarmee u geluidsoverlast op kantoor kunt beperken
Optimaliseer uw kantoorruimte voor een productievere en comfortabelere werkomgeving | Alle interieurtips om geluidsoverlast te verminderen.
21.02.2017

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]