Turn key oplevering kantoor

WAT VERSTAAN WE ONDER TURN KEY OPLEVEREN VAN EEN KANTOOR?

Een “turnkey” kantooroplevering betekent dat u een volledig gebruiksklaar kantoor krijgt. Wij regelen alles voor u en u heeft dus maar één aanspreekpunt. Dit werkt efficiënt en bespaart u veel tijd, tijd die u waarschijnlijk liever aan andere dingen besteedt. In de meeste gevallen hoeft u alleen nog maar de sleutel om te draaien. Kortom, een turnkey oplossing!

WELKE DIENSTEN KUNNEN WIJ LEVEREN BIJ TURN KEY BOUWEN?

 • Demonteren / verwijderen van wanden, vloerbedekking, systeemplafond, verouderde kabelgoten
 • Egaliseren van vloeren en wanden
 • Aanbrengen en/of aanpassen van huidige stroom en databekabeling
 • Verwijderen en/of aanpassen of vernieuwen huidige klimaatbeheersingssystemen
 • Het plaatsen van (glas) wanden en deuren
 • Plaatsen van vloerbedekking, gietvloeren, coatingvloeren, marmoleum, pvc-stroken, tapijttegels
 • Schilderen bestaande en nieuwe wanden, deuren en kozijnen
 • Aanpassen sleutelplan
 • Bewegwijzering
 • Verlichting en verlichtingsplannen
 • Kantoormeubilair in de breedste zin van het woord

Persoonlijk kennismaken?

Onze medewerkers staan u graag te woord. Klik hieronder om direct contact op te nemen.

UW VOORDELEN VAN een TURN KEY projectaanpak

De Kantoorinrichter neemt de zorgen van het bouwproces uit handen door te zorgen voor een vaste expert die alles voor u regelt. Deze expert fungeert als uw technisch aanspreekpunt en zorgt voor een goede communicatie tussen u, de aannemer en andere betrokken partijen. Hierdoor heeft u altijd één vast aanspreekpunt die het project van A tot Z kent en alles nauwlettend in de gaten houdt.

Onze ervaren specialisten beschikken over uitgebreide technische kennis van alle onderdelen die we aanbieden. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor het bouwproces totdat het volledig aan uw eisen voldoet. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de vele onderaannemers die langskomen om een offerte te maken. U ontvangt van ons een totaalprijs inclusief eventuele inrichting als u dat wenst. Bij De Kantoorinrichter bent u verzekerd van een scherpe prijsstelling zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Wij stellen uw wensen centraal en denken daarbij ook aan uw budget. We maken het bouwproces niet complexer dan nodig is en creëren een integraal plan waarin alle door u gevraagde onderdelen zijn opgenomen. Zo weet iedereen wat de bedoeling is en verloopt de samenwerking soepel tussen u, de aannemer en eventueel de gemeente.

Bij het bouwproces is het belangrijk om rekening te houden met het bestemmingsplan. Wij zorgen altijd voor de juiste administratie en leveren niet alleen een tekening met bovenaanzicht of vooraanzicht, maar ook 3D-tekeningen en realistische renderingen. Zo heeft u al vanaf het begin een duidelijk beeld van hoe uw bedrijfspand eruit komt te zien.

UW TURN KEY PROJECT

 • 1 expert
 • Goede technische kennis in huis
 • Scherpe prijsstelling
 • Een integraal plan
 • 3D-tekeningen en fotorealistische renderingen
 • Hoge kwaliteit turnkey projecten

Waarom kiezen voor turn key?

Met een turnkey project bespaart u veel tijd, omdat alle communicatie via één persoon verloopt en het bouwproces daardoor veel sneller verloopt. Bij elke fase van de bouw houden we u uiteraard op de hoogte, totdat het project sleutelklaar is. Of het nu gaat om een turnkey project voor nieuwbouw of een turnkey renovatie, wij zijn de beste keuze als opdrachtnemer voor uw turnkey project.

Ervaringen van onze klanten

Lotte
Lees verder
Het was een zeer goede keuze om in zee te gaan met de Kantoorinrichter. Fijne partij waarbij de lijnen heel kort zijn en er snel geschakeld kan worden. Mede dankzij de Kantoorinrichter was het project een succes!
Freya
Lees verder
Fijne vakmensen! Denken mee, dragen goede oplossingen aan en flexibel tijdens de uitvoering.
Ruud
Lees verder
De kantoorinrichter stelt zich zeer flexibel op, elke vraag krijgt een antwoord en indien mogelijk een invulling. Goed adviezen over inrichting en materialen bij nieuwe projecten. Leuke deskundige mensen die ook weten wat communicatie betekent. Topbedrijf.
Madelon
Lees verder
Zeer persoonlijk en professioneel advies, we kijken nu al uit naar de uitvoering!
Brent Verschuuren
Lees verder
Goed advies, flexibel en het resultaat is top. Aanrader voor iedere kantoorinrichting van klein tot groot.
L. de Natris
Lees verder
Korte lijnen, doen wat wordt beloofd, goede service
Danny Vong
Lees verder
Goede en snelle service. De zit-sta werkplek werkt naar volle tevredenheid!
John Hoenderkamp
Lees verder
De kantoorinrichter is flexibel en de monteurs denken mee in oplossingen!
Hans Hoogveld
Lees verder
Wij hebben ons kantoor, Evenementen Coördinatie Lelystad volledig laten herinrichten. Zeer tevreden, uitstekende service, heldere communicatie. Een aanrader
Previous
Next

Waarom de Kantoorinrichter?

Eigen tekenstudio

Met onze eigen tekenstudio leggen we u binnen korte tijd kwalitatieve 2d en 3d tekeningen voor. Zo komt de inrichting van uw kantoor direct tot leven. 

Korte lijnen

Met een toegewijde contactpersoon houden we de lijnen kort en worden al uw vragen snel beantwoord. Zo houden we het proces gestroomlijnd en zorgeloos

Snelle doorlooptijd

Een herinrichting of verbouwing heeft gevolgen voor uw bedrijf. Door goede planning en sterke relaties met leveranciers minimaliseren wij die gevolgen.   

Alle kennis onder één dak

Ons team is thuis in alle aspecten aangaande kantoorinrichtingen, van kleine opfrisbeurt tot grote renovatie. Met al uw vragen kunt u bij ons terecht.

Neem direct contact op

Bedankt voor uw interesse. Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn.

Vul het formulier in of bel voor meer informatie: 040 286 1441. Je kunt ons ook mailen: [email protected].

"*" geeft vereiste velden aan

Over ons

Ons team bestaat uit 8 enthousiaste mensen, die graag met elkaar maar vooral met onze klanten samenwerken. Door de korte lijnen zijn we erg flexibel en door het plezier wat we samen hebben, kunnen we ook vol energie aan de slag met de vragen van onze klanten.

4.4/5
4.4/5.0
Google logo

Onze projecten

Pro-Industry6
Kantoorontwerp, Renovatie en Kantoorinrichting Pro Industry

Kantoorontwerp, Renovatie en Kantoorinrichting Pro Industry in Breda In hartje Breda is Pro Industry gevestigd. Met 10 vestigingen wordt heel Nederland bediend. Pro Industry...

Kantoorinrichting-Interstream-Barging
Kantoorinrichting en kantoorverbouwing bij Interstream Barging

Kantoorinrichting en kantoorverbouwing bij Interstream Barging in Sliedrecht We kregen een uitnodiging om te praten met Interstream Barging over de nieuwe kantoorinrichting. Een bedrijf...

Blog & nieuws

Maas-kantine
Benodigd meubilair voor in de horeca
Van restaurant tot koffiebar en van café tot vergaderlocatie, iedere horecagelegenheid valt of staat met de inrichting. Horeca inrichting is bepalend voor de sfeer...
02.11.2017
Showroom Satelliet Breda - Work Lounge
Hier moet u op letten bij de indeling van uw kantoor
De indeling van een kantoor is belangrijk. U wilt optimale werkomstandigheden voor u en uw medewerkers. Met als doel tevreden medewerkers, een goede sfeer...
25.09.2017
e1dfb637ffa937b86508c2a16ea413ac
Kantoorinrichting die zorgt voor meer beweging onder personeel
Regelmatig bewegen is belangrijk. Volwassenen moeten, volgens de nieuwe beweegrichtlijnen van de Gezondheidsraad, wekelijks ten minste twee en een half uur matig intensief bewegen....
30.01.2018

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]