Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Akoestische Designobjecten

AKOESTISCHE OPLOSSINGEN MET STIJL

Designobjecten zijn niet meer weg te denken uit een moderne kantoorinrichting! En hoe mooi zou het zijn als deze objecten ook nog eens akoestisch comfort bieden? Geluidsoverlast in kantoren is een hot topic. Het veroorzaakt hinderlijke onrust die de prestaties en concentratie van medewerkers beïnvloedt.

Met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van kantoorinrichting is een speciaal plan met betrekking tot akoestiek geen overbodige luxe meer. Akoestische designobjecten kunnen daar zeker aan bijdragen. Bovendien zien ze er ook nog eens prachtig uit in uw kantoorruimte!

AANVULLING OP UW AKOESTIEK-PLAN

Akoestische designobjecten zijn vaak niet de meest effectieve oplossing als het gaat om geluidsoverlast, vanwege hun beperkte oppervlakte en werking. Ze zijn vooral geschikt als aanvulling op uw akoestisch plan. Geluiddempende panelen daarentegen bieden een krachtige oplossing tegen geluidsprikkels in een kantooromgeving. Deze akoestische panelen hebben vaak een uniek design en dragen daardoor ook bij aan de sfeer in uw kantoor.

Een uniek plan met unieke producten

Onze ontwerpafdeling maakt graag voor u een voorstel waarbij de moderne interieurarchitectuur toegepast wordt en waarbij gebruik gemaakt wordt van deze akoestische designobjecten. Ons team interieurarchitecten volgt de trends voor u en laat u graag door middel van 3D-visualisaties zien hoe u het aanpakken van geluidsoverlast met design kunt combineren.

Persoonlijk kennismaken?

Onze medewerkers staan u graag te woord. Klik hieronder om direct contact op te nemen.

RUIME COLLECTIE AKOESTISCHE OBJECTEN

De Kantoorinrichter biedt een breed scala aan bijzondere akoestische objecten, met keuze uit verschillende stoffen, kleuren en texturen. Onze akoestische designobjecten zijn beschikbaar voor aan de muur, aan het plafond of op de vloer,er is voor elke ruimte een geschikt en uniek object met hoogstaande akoestische technologie. Niet alleen functionele objecten, maar ook fraaie lichtontwerpen, designstoelen, zitjes, plantenpotten, kussens, wanden en meer zijn beschikbaar. Maak van uw kantoorruimte een stijlvolle en akoestisch comfortabele omgeving met onze prachtige collectie akoestische designobjecten.

Licht en geluidabsorptie met akoestische verlichting

Unieke verlichting die niet alleen een bijzonder ontwerp heeft, maar ook geluid absorbeert. Deze lampen zijn perfect voor kantoren en vergaderruimtes. Onze ontwerpers creëren deze lampen speciaal voor uw kantoorinrichting, zodat uw werkruimte er helemaal compleet uitziet.

Gaat u ook voor optimale akoestiek?

Wilt u meer weten over akoestische oplossingen of wilt u de akoestische prestaties van uw objecten door ons laten meten? Neem dan contact op, we helpen u graag verder op weg naar een optimale akoestiek.

Ervaringen van onze klanten

Lotte
Lees verder
Het was een zeer goede keuze om in zee te gaan met de Kantoorinrichter. Fijne partij waarbij de lijnen heel kort zijn en er snel geschakeld kan worden. Mede dankzij de Kantoorinrichter was het project een succes!
Freya
Lees verder
Fijne vakmensen! Denken mee, dragen goede oplossingen aan en flexibel tijdens de uitvoering.
Ruud
Lees verder
De kantoorinrichter stelt zich zeer flexibel op, elke vraag krijgt een antwoord en indien mogelijk een invulling. Goed adviezen over inrichting en materialen bij nieuwe projecten. Leuke deskundige mensen die ook weten wat communicatie betekent. Topbedrijf.
Madelon
Lees verder
Zeer persoonlijk en professioneel advies, we kijken nu al uit naar de uitvoering!
Brent Verschuuren
Lees verder
Goed advies, flexibel en het resultaat is top. Aanrader voor iedere kantoorinrichting van klein tot groot.
L. de Natris
Lees verder
Korte lijnen, doen wat wordt beloofd, goede service
Danny Vong
Lees verder
Goede en snelle service. De zit-sta werkplek werkt naar volle tevredenheid!
John Hoenderkamp
Lees verder
De kantoorinrichter is flexibel en de monteurs denken mee in oplossingen!
Hans Hoogveld
Lees verder
Wij hebben ons kantoor, Evenementen Coördinatie Lelystad volledig laten herinrichten. Zeer tevreden, uitstekende service, heldere communicatie. Een aanrader
Vorige
Volgende

Waarom de Kantoorinrichter?

Eigen tekenstudio

Met onze eigen tekenstudio leggen we u binnen korte tijd kwalitatieve 2d en 3d tekeningen voor. Zo komt de inrichting van uw kantoor direct tot leven. 

Korte lijnen

Met een toegewijde contactpersoon houden we de lijnen kort en worden al uw vragen snel beantwoord. Zo houden we het proces gestroomlijnd en zorgeloos

Snelle doorlooptijd

Een herinrichting of verbouwing heeft gevolgen voor uw bedrijf. Door goede planning en sterke relaties met leveranciers minimaliseren wij die gevolgen.   

Alle kennis onder één dak

Ons team is thuis in alle aspecten aangaande kantoorinrichtingen, van kleine opfrisbeurt tot grote renovatie. Met al uw vragen kunt u bij ons terecht.

Neem direct contact op

Bedankt voor uw interesse. Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn.

Vul het formulier in of bel voor meer informatie: 040 286 1441. Je kunt ons ook mailen: [email protected].

"*" geeft vereiste velden aan

Over ons

Ons team bestaat uit 6 enthousiaste mensen, die graag met elkaar maar vooral met onze klanten samenwerken. Door de korte lijnen zijn we erg flexibel en door het plezier wat we samen hebben, kunnen we ook vol energie aan de slag met de vragen van onze klanten.

4.4/5
4.4/5.0
Google logo

Onze projecten

IMG_20180206_133512_555-800x800
Kantoorinrichting Kennisplein CNV vakmensen
Panalpina Amsterdam
Kantoorinrichting bij Panalpina in Amsterdam
Kantoorinrichting bij DSV in Maastricht
Kantoorinrichting bij DSV in Maastricht

Blog & nieuws

Sedsu-se-lab-serie-met-hoge-tafels-en-krukken
Een inspirerende kantoorinrichting: deze 4 ideeën brengen creativiteit en balans
Creëer een inspirerende kantoorinrichting met creativiteit en balans | Verbeter uw werkplek met orde, akoestiek, groen en licht.
26.06.2015
sissy-boy16-Hd-formaat-e1536229158948
Ga voor duurzaamheid en zorg voor een circulair kantoor
Ontdek de voordelen van een circulair kantoor en draag bij aan duurzaam ondernemen | Lees hier praktische tips over een duurzaam kantoor
20.11.2019
oplusa_meraki_0665
Door het gebruik van tapijt op kantoor verbetert u de akoestiek
Ontdek hoe tapijt geluid absorbeert en een comfortabele werkruimte creeërt | Lees al onze praktische tips om de akoestiek te verbeteren.
10.03.2021

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]