040 286 1441[email protected]Loo 16A, Bergeijk

Akoestische Designobjecten

Geluidsabsorberende vrijstaande schermen in de vorm van een boom in vele kleuren leverbaar

Akoestische designobjecten.

Akoestische designobjecten zijn niet meer weg te denken in de moderne kantoorinrichting!

Akoestiek is een hot item in de moderne kantoren. Geluidsoverlast geeft een hinderlijke onrust die de prestaties beïnvloedt. Met de huidige ontwikkelingen in de kantoorinrichting is een speciaal plan met betrekking tot de akoestiek geen overbodige luxe. Akoestische designobjecten kunnen daar zeker een bijdrage aan leveren.

Werknemers ervaren geluidsoverlast immers als zeer storend.
Om dit te ondervangen zijn er verschillende oplossingen mogelijk. Er is een breed scala aan akoestische producten in te zetten, variërend van wand- en plafondpanelen, bureauwanden, systeemplafonds tot designobjecten.

Aanvulling op uw akoestiek plan.

Akoestische designobjecten zijn vaak qua oppervlakte en werking niet de beste oplossing voor overlast. Ze zijn met name zeer geschikt als aanvulling op uw akoestiek plan. De geluiddempende panelen zorgen voor minder overlast aan geluidsprikkels binnen een kantooromgeving. De akoestische panelen hebben vaak een uniek design en dragen daardoor zeker bij aan de sfeer in uw kantoor.

Onze ontwerpafdeling maakt voor u graag een voorstel waarbij de moderne interieurarchitectuur toegepast wordt. Daarbij gebruik makend van deze akoestische designobjecten.  Ons team interieurarchitecten volgt de trends voor u en laat u graag middels 3D visualisaties zien hoe u het aanpakken van geluidsoverlast met design kunt combineren.

Nieuwsgierig? Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: T 040- 2861441 of vul het contactformulier in.

 

Heeft u interesse?

Neem Contact op

Willekeurige projecten

Onder de glaswanden loopt het vloerplan mooi door
Inzicht in nieuwe werkkamers met gemonteerde werkplekken
Maas Makelaar Eindhoven