Akoestische Designobjecten

Akoestische designobjecten

Akoestische designobjecten zijn niet meer weg te denken in de moderne kantoorinrichting!

Akoestiek is een hot item in de moderne kantoren. Geluidsoverlast geeft een hinderlijke onrust die de prestaties beïnvloedt. Met de huidige ontwikkelingen in de kantoorinrichting is een speciaal plan met betrekking tot de akoestiek geen overbodige luxe. Akoestische designobjecten kunnen daar zeker een bijdrage aan leveren.

Werknemers ervaren geluidsoverlast immers als zeer storend.
Om dit te ondervangen zijn er verschillende oplossingen mogelijk. Er is een breed scala aan akoestische producten in te zetten, variërend van wand- en plafondpanelen, bureauwanden, systeemplafonds tot designobjecten.

Aanvulling op uw akoestiek plan

Akoestische designobjecten zijn vaak qua oppervlakte en werking niet de beste oplossing voor overlast. Ze zijn met name zeer geschikt als aanvulling op uw akoestiek plan. De geluiddempende panelen zorgen voor minder overlast aan geluidsprikkels binnen een kantooromgeving. De akoestische panelen hebben vaak een uniek design en dragen daardoor zeker bij aan de sfeer in uw kantoor.

Onze ontwerpafdeling maakt voor u graag een voorstel waarbij de moderne interieurarchitectuur toegepast wordt. Daarbij gebruik makend van deze akoestische designobjecten.  Ons team interieurarchitecten volgt de trends voor u en laat u graag middels 3D visualisaties zien hoe u het aanpakken van geluidsoverlast met design kunt combineren.

Nieuwsgierig? Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: T 040-2861441 of vul het contactformulier in.

Galerij

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]

Onze projecten

Kantoorinrichting en complete kantoorverbouwing bij CWS
Kantoorinrichting en complete kantoorverbouwing bij CWS

Kantoorinrichting en complete kantoorverbouwing bij CWS in Den Bosch Via Jolanda Vogels Interieurontwerp kregen we een aanvraag voor een complete kantoorverbouwing met een gedeeltelijke...

Kantoorinrichting bij van Kaam & Partners
Kantoorinrichting bij van Kaam & Partners

Kantoorinrichting bij van Kaam & Partners in Baarle Nassau Voor het nieuwe kantoor van Kaam en Partners hebben we een voorstel gemaakt voor de...