De Kantoorinrichter::040 286 1441::Winde 13::5667AX Geldrop

Designobjecten

Akoestische designobjecten zijn niet meer weg te denken in de moderne kantoorinrichting!

Akoestiek is een hot item in de moderne kantoren. Geluidsoverlast geeft een hinderlijke onrust die de prestaties beïnvloedt. Met de huidige ontwikkelingen in de kantoorinrichting is een speciaal plan met betrekking tot de akoestiek geen overbodige luxe.

Werknemers ervaren geluidsoverlast immers als zeer storend.
Middels een breed scala aan akoestische producten, variërend van wand- en plafondpanelen, bureauwanden, systeemplafonds tot designobjecten, kunnen wij u ter zijde staan.

De designobjecten zijn vaak qua oppervlakte en werking niet de beste oplossing voor overlast, maar zijn met name zeer geschikt als aanvulling op uw akoestiek plan.

Onze ontwerpafdeling maakt voor u graag een voorstel waarbij de moderne interieurarchitectuur toegepast wordt, gebruik makend van deze akoestische designobjecten.
Ons team interieurarchitecten volgt de trends voor u en laat u graag middels 3D visualisaties zien hoe u het aanpakken van geluidsoverlast met design kunt combineren.

Nieuwsgierig? Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: T 040- 2861441 of mail ons via ons contactformulier door op deze link te klikken: info@dekantoorinrichter.com

Maak een afspraak Laat u terugbellen Offerte aanvragen
Copyright 2018 De Kantoorinrichter