Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Akoestische scheidingswanden kantoor

AKOESTISCHE SCHEIDINGSWANDEN OP KANTOOR

Met akoestische scheidingswanden is het mogelijk om een goede akoestiek op kantoor te realiseren en tegelijkertijd een flexibele en open kantoorruimte te behouden. Slechte akoestiek en geluidsoverlast worden in de praktijk niet zozeer veroorzaakt door de geluiden die op de werkvloer geproduceerd worden, maar door het ongeremd dragen en weerkaatsen van die geluiden in een open kantoorruimte. Met akoestische schermen, scheidingswanden en andere passende akoestische oplossingen van De Kantoorinrichter kunt u effectief werken aan een verbetering van de akoestiek op de werkvloer.

Wilt u meer weten over de vele manieren waarop gewerkt kan worden aan een goede akoestiek op kantoor? Neem vrijblijvend contact met ons op om verder te praten met een van onze adviseurs.

Het belang van goede akoestiek op kantoor

De akoestiek op kantoor heeft een grote invloed op de concentratie en productiviteit van de medewerkers op kantoor. Vooral onderlinge gesprekken van andere werknemers en de nagalm van apparaten die geluid produceren zorgen ervoor dat we ons slecht concentreren, hetgeen leidt tot minder productiviteit en meer stress. Een goede akoestiek in een open kantooromgeving zorgt ervoor dat collega’s naar behoefte kunnen samenwerken zonder daarbij anderen te storen.

Een verbetering van de akoestiek op kantoor kan gerealiseerd worden door akoestische oplossingen gericht te implementeren. Op deze manier kunnen we geluidsoverlast minimaliseren terwijl een comfortabel kantoor met een open natuur behouden blijft.

Voorkom slechte akoestiek met een akoestische scheidingswand

Het plaatsen van een akoestische scheidingswand is een van de meest laagdrempelige manieren om de akoestische problemen in open kantoorruimtes weg te nemen. Door simpelweg een scheidingswand te plaatsen die voorzien is van akoestisch materiaal dat zorgt voor de juiste demping van geluiden die zorgen voor geluidsoverlast op de werkvloer, verhinderen we het dragen en de nagalm van geluid.
Zeker wanneer uw kantoorruimte een groot aantal vierkante meters beslaat, bieden scheidingswanden vele voordelen. Zo werkt u niet alleen aan een betere akoestiek op de werkplek door het wegnemen van geluidsoverlast. Akoestische scheidingswanden zijn ook ideaal om grotere ruimtes onder te delen in werkplekken voor verschillende teams of afdelingen binnen uw bedrijf.

Flexibele akoestische oplossingen van de Kantoorinrichter

Bij de Kantoorinrichter zijn we gespecialiseerd in advies, ontwerp en uitvoer van verschillende oplossingen op het gebied van akoestiek verbeteren. In ons assortiment vindt u dan ook diverse akoestische producten die bijdragen aan het realiseren van de perfecte akoestiek op kantoor. We hebben er enkele op een rijtje gezet.

Akoestische scheidingswanden
Met akoestische scheidingswanden zorgen we enerzijds voor een betere akoestiek op kantoor, terwijl we tegelijkertijd een scheidingswand plaatsen waarmee afgezonderde werkplekken op kantoor gerealiseerd kunnen worden. Een scheidingswand is een mobiele wand die naar behoefte verplaatst kan worden indien u het kantoor anders wilt indelen. Zo kunt u een dergelijke wand gebruiken om, waar u maar wilt, op kantoor een akoestische werkplek te creëren.

Akoestische panelen
Akoestische panelen zijn panelen die tegen de wanden of het plafond van het kantoor worden gemonteerd. Aangezien de wanden en het plafond, net als de vloer, doorgaans gemaakt zijn van harde materialen, weerkaatsen deze veel geluid en dragen zo bij aan een slechte akoestiek.
Door akoestische panelen te monteren tegen de wanden of een plafondpaneel op te hangen, wordt de weerkaatsing van het geluid tegengegaan. Een dergelijk paneel met akoestische werking kan op elk kantoor worden toegepast. De akoestische panelen zijn verkrijgbaar in elke gewenste afmeting en diverse kleuren.

Akoestische bureauschermen
Akoestische schermen zijn panelen die door middel van klemmen tussen twee bureaus aangebracht kunnen worden. Zo creëren we van een open duo bureau een individuele werkplek met een goede akoestiek. Ook deze panelen zijn in verschillende kleuren, afmetingen en uitvoeringen te verkrijgen zodat zij toegepast kunnen worden op elke werkplek.

Akoestische wanden: betere akoestiek zonder verbouwing

Of u nu kiest voor de akoestische wanden, het akoestische paneel of akoestische schermen, de grote meerwaarde van deze akoestische producten is dat zij bijdragen aan een goede akoestiek op kantoor zonder dat u hiervoor hoeft te verbouwen. Door de juiste plaatsing van akoestische materialen zoals akoestische wanden kan elke vorm van overlast van geluid voorkomen worden.

Kies voor akoestische scheidingswanden van De Kantoorinrichter

Indien u last heeft van overlast van geluid of een slechte akoestiek op kantoor, zullen wij in de meeste gevallen eerst adviseren om een akoestische meting uit te voeren. Met de resultaten van de akoestische meting kunnen we u vervolgens voorzien van doelgericht advies waarmee uw huidige akoestische situatie verbeterd kan worden. We zullen een plan ontwerpen waarmee we u laten zien hoe het geluid door de ruimte beweegt en waar de pijnpunten van de akoestiek in uw ruimte liggen. Samen met u kunnen we vervolgens de juiste akoestische materialen selecteren en deze implementeren om de akoestiek van uw kantoor te perfectioneren.

Bent u benieuwd wat de Kantoorinrichter kan betekenen voor de akoestiek bij u op kantoor? Neem eens contact met ons op om vrijblijvend verder te praten.

Bekijk voor meer informatie

Lande 1stclass akoestische banken voor overleg op kantoor

Kantoorakoestiek

Home Breng balans op de werkvloer met goede akoestiek Een slechte akoestiek op kantoor kan een behoorlijke invloed hebben op het functioneren van uw medewerkers en

Waarom de Kantoorinrichter?

Eigen tekenstudio

Met onze eigen tekenstudio leggen we u binnen korte tijd kwalitatieve 2d en 3d tekeningen voor. Zo komt de inrichting van uw kantoor direct tot leven. 

Korte lijnen

Met een toegewijde contactpersoon houden we de lijnen kort en worden al uw vragen snel beantwoord. Zo houden we het proces gestroomlijnd en zorgeloos

Snelle doorlooptijd

Een herinrichting of verbouwing heeft gevolgen voor uw bedrijf. Door goede planning en sterke relaties met leveranciers minimaliseren wij die gevolgen.   

Alle kennis onder één dak

Ons team is thuis in alle aspecten aangaande kantoorinrichtingen, van kleine opfrisbeurt tot grote renovatie. Met al uw vragen kunt u bij ons terecht.

Ervaringen van onze klanten

Lotte
Lees verder
Het was een zeer goede keuze om in zee te gaan met de Kantoorinrichter. Fijne partij waarbij de lijnen heel kort zijn en er snel geschakeld kan worden. Mede dankzij de Kantoorinrichter was het project een succes!
Freya
Lees verder
Fijne vakmensen! Denken mee, dragen goede oplossingen aan en flexibel tijdens de uitvoering.
Ruud
Lees verder
De kantoorinrichter stelt zich zeer flexibel op, elke vraag krijgt een antwoord en indien mogelijk een invulling. Goed adviezen over inrichting en materialen bij nieuwe projecten. Leuke deskundige mensen die ook weten wat communicatie betekent. Topbedrijf.
Madelon
Lees verder
Zeer persoonlijk en professioneel advies, we kijken nu al uit naar de uitvoering!
Brent Verschuuren
Lees verder
Goed advies, flexibel en het resultaat is top. Aanrader voor iedere kantoorinrichting van klein tot groot.
L. de Natris
Lees verder
Korte lijnen, doen wat wordt beloofd, goede service
Danny Vong
Lees verder
Goede en snelle service. De zit-sta werkplek werkt naar volle tevredenheid!
John Hoenderkamp
Lees verder
De kantoorinrichter is flexibel en de monteurs denken mee in oplossingen!
Hans Hoogveld
Lees verder
Wij hebben ons kantoor, Evenementen Coördinatie Lelystad volledig laten herinrichten. Zeer tevreden, uitstekende service, heldere communicatie. Een aanrader
Vorige
Volgende

Neem direct contact op

Bedankt voor uw interesse. Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn.

Vul het formulier in of bel voor meer informatie: 040 286 1441. Je kunt ons ook mailen: [email protected].

"*" geeft vereiste velden aan

Over ons

Ons team bestaat uit 6 enthousiaste mensen, die graag met elkaar maar vooral met onze klanten samenwerken. Door de korte lijnen zijn we erg flexibel en door het plezier wat we samen hebben, kunnen we ook vol energie aan de slag met de vragen van onze klanten.

4.4/5
4.4/5.0
Google logo

Onze projecten

Resultaat Intersell
Complete kantoorinrichting bij Intersell
IMG_20180206_133512_555-800x800
Kantoorinrichting Kennisplein CNV vakmensen
Panalpina Amsterdam
Kantoorinrichting bij Panalpina in Amsterdam

Blog & nieuws

csm_005094_WH_AT_2019_2761633b27
Doe uw gezondheid een plezier en kies voor bewegend zitten
Stijve benen en last van uw nek, schouders en rug? De oplossing is simpel. Stop gewoon met langdurig zitten tijdens het werk. Hoe u...
03.10.2019
Sedsu-se-lab-serie-met-hoge-tafels-en-krukken
Een inspirerende kantoorinrichting: deze 4 ideeën brengen creativiteit en balans
Creëer een inspirerende kantoorinrichting met creativiteit en balans | Verbeter uw werkplek met orde, akoestiek, groen en licht.
26.06.2015
kantoor-verbouwen
4 punten waar u op moet letten bij een kantoorrenovatie
Transformeer uw kantoor naar een moderne, efficiënte en duurzame werkomgeving | Ontvang waardevol advies voor een optimale kantoorrenovatie.
09.04.2018

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]