040 286 1441info@dekantoorinrichter.comWinde 13, Geldrop
Een afspraak maken Laat u terugbellen Offerte aanvragen

Kantoorinrichting, kantoorverbouwingen en akoestiek

Flexibele kantoorinrichting

U overweegt een flexibele kantoorinrichting?

Wanneer u op zoek bent naar een flexibele kantoorinrichting, neem dan contact op met de flexibele kantoorinrichter. De Kantoorinrichter is specialist op dit terrein. Wij hebben al veel verschillende soorten kantoorruimten ingericht. Wilt u ook een nieuwe inrichting, maar twijfelt u nog over de precieze uitvoering en invulling? Wij kunnen u met onze expertise zeker van dienst zijn. Twijfelt u nog over de voordelen van een kantoorinrichting die flexibel is? In de eerste plaats wordt op deze manier het flexwerken gestimuleerd. Op deze wijze zit niet iedere werknemer continue op dezelfde plek, maar wisselen de mensen van plaats. Zo volgt er automatisch meer samenwerking. Daarnaast krijgt u vanzelf een meer innovatieve uitstraling.

Laat de flexibele kantoorinrichter meedenken voor een goed resultaat

Bij een flexibele kantoorinrichting komt heel wat kijken. Waarschijnlijk bent u al druk met heel veel andere zaken. Delegeer de kantoorinrichting flexibel daarom met een gerust hart naar ons. Uiteraard gebeurt er niets zonder een uitgebreid overleg met u. In ons assortiment vindt u diverse meubels die kunnen bijdragen aan een flexibele inrichting. Maar het eerste wat moet gebeuren is het maken van een goed plan. Ook is het belangrijk dat de doelstellingen helder zijn. Waarom wilt u de kantoorinrichting flexibel hebben? Kunt u dit uitleggen aan uw medewerkers? Dit wordt nog weleens vergeten, maar begrip onder het personeel is absoluut onmisbaar. Eventueel kunnen wij workshops verzorgen om uw personeel ook enthousiast te krijgen.

Vaste contactpersoon die u begeleidt bij kantoorinrichting flexibel

Is het de bedoeling dat uw kantoor grondig wordt aangepakt? Heeft u veel plannen? Moet er veel nieuw meubilair komen? Wordt de inrichting zoveel mogelijk flexibel? Neem dan contact op met De Kantoorinrichter. Als het gaat om een groot project, dan krijgt u van ons altijd een vaste contactpersoon. Dit werkt veel prettiger dan dat u steeds met andere mensen te maken heeft. Neem contact met ons op als u meer wilt weten over een flexibele kantoorinrichting. We kunnen dan ook zo nodig een eerste afspraak maken met elkaar. Wij werken met 6 mensen, maar bij grote projecten krijgt u altijd 1 vaste persoon. Uiteraard kunnen wij gebruik maken van elkaars kennis en ervaring. We werken allemaal vol enthousiasme en passie. Korte lijntjes vinden wij erg belangrijk.

Uit ons blog

Van kantoortuin naar thuiskantoor, hoe doe je dat?

De situatie rondom het huidige Corona virus zorgt ervoor dat veel mensen de komende tijd thuis werken. Voor vele een hele aanpassing natuurlijk. Hoe zorg je er nu voor dat je ook vanuit huis zo productief mogelijk blijft? Wij geven je een paar tips. Creëer een fijne werkplek Hoe verleidelijk het misschien ook is, probeer […]

Lees verder

Willekeurige projecten

Akoestische panelen aan plafond
kantoorinrichting Maastricht werkplek
Wachtruimte op kantoor met boomstamtafel