De Kantoorinrichter::040 286 1441::Winde 13::5667AX Geldrop

3 tips voor het creëren van een moderne kantoorinrichting

3 tips voor het creëren van een moderne kantoorinrichting

Met moderne kantoorinrichting kan een bedrijf goed de bedrijfsvisie en een bepaald concept weerspiegelen. Wilt u dat uw bedrijf een moderne uitstraling krijgt? Met de juiste tips tovert u uw kantoorruimte om tot een moderne werkplaats, waar de productiviteit omhoog schiet.  

#1 Maak het kantoor ‘clean’

Een modern kantoor is een opgeruimd kantoor. ‘Clean’ is hierin het keyword: de inrichting van het kantoor dient netjes en opgeruimd te zijn. Schoon is uiteraard een plus, maar geen absolute noodzaak. Zet een kantoorruimte dan ook niet helemaal vol. Niet iedere wand, iedere hoek en iedere vierkante meter van een kantoor hoeft ingericht te zijn. Een moderne inrichting komt meer tot zijn recht als het een geheel vormt met de ruimte en alle afzonderlijke meubelstukken en eventuele accessoires stuk voor stuk opvallen. Er mogen dus gerust openingen in het interieur zitten.

Moderne kantoorinrichting maakt uw kantoor nog cleaner als u kiest voor witte wanden. Witte kleuren laten de ruimte groter ogen, waardoor een moderne inrichting nog meer opvalt. Kies verder slechts drie tot vier kleuren voor de inrichting, met de kleuren van meubilair en het groen van planten inbegrepen. Zorg in zo’n witte ruimte wel altijd voor één sprekende accentkleur. Deze knalt eruit en geeft het kantoor een ultramoderne look.

#2 Kies voor sprekende vormen

Design is altijd het nieuwste van het nieuwste en zorgt dan ook voor een moderne tint op kantoor. Laat moderne kantoorinrichting daarom opvallen door te kiezen voor sprekende vormen. Ga eens voor een aparte lamp, een opvallende plant of een nieuwe manier om bureaus bij elkaar te zetten. Vermijd tl-verlichting, palmbomen als groene decoratie en rechthoekige bureaus die parallel van elkaar de ruimte vullen. Wat bijvoorbeeld wel kan: een retrolamp, industriële lamp of designlamp in een opvallende kleur, met een klein boompje of een klimop over een hele wand, en bureaus in een waaier bij elkaar gezet.

moderne kantoorinrichting design

#3 Zorg voor een aparte twist

Kies niet voor doorsnee interieurkeuzes bij een moderne kantoorinrichting. Er hoeft maar van één punt afgeweken te worden en de kantoorinrichting krijgt al een geheel andere uitstraling. Hang bijvoorbeeld een lamp níet boven een tafel of bureau, maar juist boven een lege ruimte, of maak een zithoek in het midden van het kantoor in plaats van in een hoekje.

Meer weten over een moderne kantoorinrichting of kunnen we u ergens anders mee helpen? Laat het ons weten!
Neem gerust contact met ons op via info@dekantoorinrichter.com, bel naar 040-286 1441 of vul het contactformulier in.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Contact via social media?

Maak een afspraak Laat u terugbellen Offerte aanvragen
Copyright 2019 De Kantoorinrichter