Kantoorontwerp en kantoorverbouwing bij Hulan

Project info

UPDATE VAN EEN MONUMENTAAL KANTOOR BIJ HULAN IN WAALRE

Hulan maakt educatieve, advertentie gerichte en serious games. Game principes toepassen om iets te leren is absoluut niet nieuw. Toch wordt gamification nog slechts beperkt toegepast binnen het onderwijs. Als het aan Hulan ligt dan veranderen ze dat.

Het prachtige monumentale pand op de Markt 8a in Waalre is door Hulan gekocht. Op de 1e etage zitten ze zelf. De begane grond gaan ze in delen verhuren. We hebben een plan gemaakt en dat is zonder het meubilair uitgevoerd. Het plan houdt in dat we in nieuwe lay-out hebben gemaakt met metalstud wanden. De bestaande hoge plinten zijn in de nieuwe wanden doorgevoerd en we hebben nieuwe volglaswanden aangebracht met een frame in een zwarte poedercoating

NIEUWE INDELING EN AKOESTIEK VERBETERING

Er is een mooie bestaande tegelvloer aanwezig en om de nagalm tegen te gaan hebben we akoestische plafondeilanden met LED verlichting toegepast. Verder hebben we de plafond in een donkergrijs en de wanden in helder wit gespoten. Als laatste hebben we een ventilatiesysteem aangebracht zodat elke ruimte voorzien wordt van verse lucht en hebben we een elektragoot door het pand gelegd zodat we flexibel stroom uit de goot kunnen halen.

Het is al met al een fraai geheel geworden. Met behoud van de originele elementen en toevoeging van nieuwe is er een transparante kantoorruimte ontstaan. De vloerkleden passen goed bij de huidige industriële stijl en maken het geheel af.

 

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]

Meer projecten

Kantoorinrichting bij Kompas in Haarlem 10
Kantoorinrichting bij Kompas Publishing
Kantoor Solmar
Kantoorverbouwing en kantoorinrichting bij Solmar