Zoek
Sluit dit zoekvak.

Casala

Over het merk

Casala is gevestigd in Culemborg en heeft zich toegelegd op de productie van modern projectmeubilair met een lange levensduur.  Dit meubilair wordt o.a. ingezet in congreszalen en kerken, in kantoren, op universiteiten, bij overheden en in zorgcentra. In het ontwerp van de zaalstoelen wordt rekening gehouden met functionele aspecten zoals, stapelbaarheid, koppelbaarheid, stoelnummering, opbergmogelijkheden en transport.

 

Palau Collectie

Met de Palau collectie bied Casala producten die goed passen bij de moderne kantoorinrichting. Variabele werkplekken, moderne kantoortuinen en informele kantooromgevingen maken daar steeds meer deel van uit.  Met het uitgebreide en hoogwaardige assortiment van Casala’s Palau collectie, speelt Casala in op deze behoefte. De Palau producten zijn gericht op het creëren van modulaire interieuroplossingen waarbij samenwerking tussen mensen wordt aangemoedigd.

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]

Onze projecten

Panalpina Amsterdam
Kantoorinrichting bij Panalpina in Amsterdam
HAY's kantoorinrichting
Kantoorinrichting Hays volgens BREEAM-NL keurmerk
20190227_140320
Kantoorinrichting bij Tritium Advies