Open overlegunits

HEEFT U BEHOEFTE AAN FLEXIBILITEIT IN UW INRICHTING?

In een dynamische en open kantoorruimte is er vaak behoefte aan het creëren van een aantal rustige werk- en overlegplekken. Op een dergelijke plek kunnen medewerkers zich even terugtrekken voor de nodige concentratie, maar ook zijn deze plekken ideaal voor de wat informelere vormen van overleg tussen collega’s en bijeenkomsten met klanten. Met open overlegunits bieden we bij de Kantoorinrichter ruime mogelijkheden om zulke plekken te creëren bij u op kantoor.

Wilt u meer weten over het creëren van een rustige overleg- en werkplek op de werkvloer? We voorzien u graag van deskundig advies over de vele mogelijkheden.

De voordelen van open overlegunits

Met open overlegunits kunnen uw werknemers ongestoord overleg houden en geconcentreerd werken zonder afleiding wanneer zij daar behoefte aan hebben. Met deze relatief stille werkplek combineren we de voordelen van een open kantoorruimte met de mogelijkheid voor collega’s om zich terug te trekken en te vergaderen of te focussen op het werk. Enkele belangrijke voordelen van deze units zijn:

Geconcentreerd werken of overleggen
Open units kunnen naast overleggen met meerdere personen ook gebruikt worden als stilte werkplek waar werknemers ongestoord en efficiënt hun werk kunnen doen. Zo realiseert u met deze units een multi-functionele werkplek.

Flexibele indeling met een mobiele vergaderruimte
Een open overlegunit of concentratie unit is vaak modulair en kan eenvoudig worden aangepast aan de behoeften van uw kantoor. Dit maakt het mogelijk om de ruimte in alle vrijheid in te delen naar de behoeften van uw organisatie. Enkele uitvoeringen zijn uitgevoerd met wielen waardoor zij makkelijk te verplaatsen zijn.

Een rustige werkomgeving in een open kantoor
De open overlegunits zijn uitermate geschikt om een relatief rustige plek te creëren binnen de open kantoorruimte. Naast de kantoortuin worden deze units dan ook steeds meer toegepast in bijvoorbeeld de kantine, die met dergelijke werkplekken een meer multifunctionele aard krijgt.

Akoestische werkplekken: een akoestische oplossing van De Kantoorinrichter

Naast de open overlegunit kunt u bij de Kantoorinrichter ook terecht voor een breed aanbod aan andere oplossingen waarmee een stille of akoestische werkplek of akoestische overlegplek gerealiseerd kan worden.

Akoestische werkplek
De Kantoorinrichter is gespecialiseerd in het leveren van units en producten waarmee we de akoestiek van uw kantoorinrichting optimaliseren. Zo ontwerpen we akoestische werkplekken om medewerkers een rustige en comfortabele werkruimte te bieden waarin zij zich kunnen concentreren op hun werk. Het meubilair kan worden voorzien van stoffering die geluid absorbeert en storende factoren vermindert.

Akoestische belcel
Een akoestische belcel is een afgesloten ruimte waarin medewerkers rustig kunnen telefoneren zonder anderen te storen. Deze belcellen zijn uitgerust met akoestische panelen en isolatiemateriaal om geluidsoverlast te minimaliseren.

Akoestische overlegplek met een akoestische unit
Akoestische overlegplekken zijn speciaal ontworpen ruimtes voor informele vergaderingen en samenwerking tussen medewerkers. Deze plekken bieden een rustige omgeving, dankzij de akoestische panelen en andere geluiddempende materialen.

Investeer in een productieve en rustige werkomgeving
Investeer in open overlegunits, concentratie units en andere akoestische oplossingen van De Kantoorinrichter om een rustige en productieve werkomgeving te creëren voor uw medewerkers. Door storende factoren te minimaliseren en geconcentreerd werken te bevorderen, zullen uw medewerkers productiever en tevredener zijn op de werkplek.
Neem contact op met De Kantoorinrichter om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen bij het realiseren van een optimale kantoorinrichting met open overlegunits en andere akoestische oplossingen.

Bekijk voor meer informatie

Hub-One-Work-akoestische-wekunit-voor-kantoor

Concentratie, overleg units & belcellen

Home Concentratie units voor rust en productiviteit op kantoor Een van de belangrijkste doelen van kantoorinrichting is een ruimte creëren waar uw medewerkers zo goed mogelijk

Waarom de Kantoorinrichter?

Eigen tekenstudio

Met onze eigen tekenstudio leggen we u binnen korte tijd kwalitatieve 2d en 3d tekeningen voor. Zo komt de inrichting van uw kantoor direct tot leven. 

Korte lijnen

Met een toegewijde contactpersoon houden we de lijnen kort en worden al uw vragen snel beantwoord. Zo houden we het proces gestroomlijnd en zorgeloos

Snelle doorlooptijd

Een herinrichting of verbouwing heeft gevolgen voor uw bedrijf. Door goede planning en sterke relaties met leveranciers minimaliseren wij die gevolgen.   

Alle kennis onder één dak

Ons team is thuis in alle aspecten aangaande kantoorinrichtingen, van kleine opfrisbeurt tot grote renovatie. Met al uw vragen kunt u bij ons terecht.

Ervaringen van onze klanten

Lotte
Lees verder
Het was een zeer goede keuze om in zee te gaan met de Kantoorinrichter. Fijne partij waarbij de lijnen heel kort zijn en er snel geschakeld kan worden. Mede dankzij de Kantoorinrichter was het project een succes!
Freya
Lees verder
Fijne vakmensen! Denken mee, dragen goede oplossingen aan en flexibel tijdens de uitvoering.
Ruud
Lees verder
De kantoorinrichter stelt zich zeer flexibel op, elke vraag krijgt een antwoord en indien mogelijk een invulling. Goed adviezen over inrichting en materialen bij nieuwe projecten. Leuke deskundige mensen die ook weten wat communicatie betekent. Topbedrijf.
Madelon
Lees verder
Zeer persoonlijk en professioneel advies, we kijken nu al uit naar de uitvoering!
Brent Verschuuren
Lees verder
Goed advies, flexibel en het resultaat is top. Aanrader voor iedere kantoorinrichting van klein tot groot.
L. de Natris
Lees verder
Korte lijnen, doen wat wordt beloofd, goede service
Danny Vong
Lees verder
Goede en snelle service. De zit-sta werkplek werkt naar volle tevredenheid!
John Hoenderkamp
Lees verder
De kantoorinrichter is flexibel en de monteurs denken mee in oplossingen!
Hans Hoogveld
Lees verder
Wij hebben ons kantoor, Evenementen Coördinatie Lelystad volledig laten herinrichten. Zeer tevreden, uitstekende service, heldere communicatie. Een aanrader
Previous
Next

Neem direct contact op

Bedankt voor uw interesse. Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn.

Vul het formulier in of bel voor meer informatie: 040 286 1441. Je kunt ons ook mailen: [email protected].

"*" geeft vereiste velden aan

Over ons

Ons team bestaat uit 8 enthousiaste mensen, die graag met elkaar maar vooral met onze klanten samenwerken. Door de korte lijnen zijn we erg flexibel en door het plezier wat we samen hebben, kunnen we ook vol energie aan de slag met de vragen van onze klanten.

4.4/5
4.4/5.0
Google logo

Onze projecten

Vehco 13
Kantoorinrichting bij Vehco

inzicht-informeel-overleg-hoek
Kantoorinrichting bij het CNV

Blog & nieuws

Mobiele-flexruimte
2 onmisbare zaken voor een prettige en efficiënte werkplek
De gemiddelde mens brengt een groot deel van zijn tijd door op de werkplek. Soms is deze omgeving niet bepaald inspiratievol of efficiënt ingericht....
30.11.2017
Space-Co-8090-700x467
Moderne Kantoorinrichting
Vergeet Google met de glijbanen, skiliften en zitzakken. Negeer voor het gemak ook even Microsoft met de hypermoderne vergaderplekken die iedereen mag gebruiken. (Yep,...
18.03.2019
Projectmanagement-voor-klant-in-Eindhoven-800x800
De voordelen van een interieurontwerper bij het inrichten van een nieuw kantoorpand
Bij het inrichten van een nieuw kantoorpand komt meer kijken dan alleen even een paar bureaus neerzetten. Zo moet er rekening gehouden worden met...
17.03.2018

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn. Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]