De Kantoorinrichter::040 286 1441::Winde 13::5667AX Geldrop

Mobitec

Mobitec, uw bewuste keuze voor kwaliteit.

Vandaag is Mobitec de belangrijkste fabrikant van stoelen in België. Mobitec levert enerzijds aan de retail en anderzijds aan projectinrichters gerelateerd aan onder meer Zorg- Horeca- Kantoor- Overheid etc…

De grote troef: alle producten worden in eigen beheer geproduceerd.
Het kenmerk : duurzame kwaliteit. Het zitcomfort is het resultaat van meer dan 20 jaar research, ontwikkeling en voortdurende innovaties.

De meerwaarde : een zeer ruime keuze in uitvoeringen. Het gamma geeft u de mogelijkheid om uw product aan te passen aan uw wensen en verwachtingen.
De meeste leveranciers bieden slechts enkele mogelijkheden aangaande stof- en materiaal- keuze. Verschillende houtsoorten (beuken, eiken of notenhout) in 30 kleuren, 25 verschillende stoffen en leer, in niet minder dan 300 kleuren. Wenst u een exclusieve afwerking met een door u zelf gekozen bekleding, dit is voor ons geen probleem.
Het realiseren van uw project tegen een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Door te kiezen voor Mobitec, bent u altijd zeker van een product met een goede prijs/ kwaliteit verhouding. We kiezen bewust voor een eenvoudige structuur maar die georganiseerd en doeltreffend blijft.

Uw keuze voor Mobitec, is bewust kiezen voor kwaliteit.

 

Maak een afspraak Laat u terugbellen Offerte aanvragen
Copyright 2019 De Kantoorinrichter