Design and build

Kantoorinrichting van A tot Z

De Kantoorinrichter biedt met design and build kantoorinrichting een totaalpakket aan voor het verwezenlijken van uw ideale kantoor. Met ons ervaren team van ontwerpers en projectmanagers gaan we verder dan alleen het maken van tekeningen en het plaatsen van meubels. We creëren samen met u functionele en inspirerende kantoorruimtes die aansluiten bij de cultuur en de identiteit van uw bedrijf. Met design and build brengt u het gehele project bij de Kantoorinrichter onder.

Zo kunnen wij het project van A tot Z overzichtelijk voor u houden en hoeft u zich geen zorgen te maken over het coördineren van verschillende partijen.

Kom niet voor verrassingen te staan met design & build kantoorinrichting

Vaak komen opdrachtgevers bij de oplevering van een project voor de nodige verrassingen te staan. Waar men vooraf het idee heeft dat aan alles gedacht is en het nieuwe kantoor tot in de puntjes verzorgd zal worden opgeleverd, blijkt in de praktijk nog het nodige niet af te zijn of vele malen duurder uit te vallen. De oorzaak van dergelijke verrassingen is doorgaans een slechte communicatie met en tussen de verschillende verantwoordelijken binnen het project.

Met design and build kantoorinrichting van de Kantoorinrichter worden dergelijke risico’s volledig uitgebannen. Omdat wij volledig gespecialiseerd zijn in elke fase van ontwerp, bouw en inrichting van uw kantoor, kunnen wij de verantwoordelijkheid nemen over het gehele project. Zo kunnen we duidelijke afspraken maken, besparen we tijd, minimaliseren we risico’s en maken we uiteindelijk geen onnodige kosten. En daarnaast krijgt u natuurlijk een kantoor dat perfect aansluit op de behoeften en het karakter van uw bedrijf!

Wat is design and build kantoorinrichting?

Design and build kantoorinrichting is een benadering waarbij we het ontwerp en de bouw van de kantoorinrichting combineren tot één geïntegreerde dienst. In plaats van met meerdere partijen te werken, zoals een architect en een aannemer apart, zorgen we er met design and build voor dat het hele proces onder één dak wordt uitgevoerd.
Met design and build kantoorinrichting heeft u dan ook één aanspreekpunt gedurende het hele project, wat zorgt voor een efficiënte en gestroomlijnde aanpak. Het bespaart tijd en voorkomt communicatieproblemen tussen verschillende partijen.

De voordelen van design and build

Deze manier van werken biedt tal van voordelen. Omdat het ontwerp en de bouw bij dezelfde partij ligt, kunt u er zeker van zijn dat het ontwerp ook naar wens wordt uitgevoerd. Naast betere coördinatie en consistentie in het eindresultaat kan design and build kantoorinrichting ook zeer kosteneffectief zijn. Door één partij verantwoordelijk te maken is er namelijk optimalisatie en samenwerking tussen het ontwerp- en bouwproces mogelijk. Zo voorkomen we mogelijke overlapping, onnodige wachttijden of onnodige kosten die kunnen optreden bij het werken met afzonderlijke partijen.

Volledige ontzorging met de Kantoorinrichter

Bij de Kantoorinrichter helpen we u graag het ultieme kantoor te realiseren. Om dat voor elkaar te krijgen beginnen we met het in kaart brengen van de identiteit van het bedrijf en de wensen en behoeften omtrent kantoor en inrichting. Binnen de design and build projectuitvoer zorgen wij ervoor dat u volledig ontzorgd wordt, omdat alle verantwoordelijkheid bij ons komt te liggen. Van de beginfase van het ontwerp, tot de laatste afwerking van de inrichting, zijn wij uw enige contactpersoon. Zo blijft het gehele project overzichtelijk en komt u niet voor verrassingen te staan tijdens of na afloop van de ontwerp-, bouw- en inrichtingsfase.

Wilt u meer weten over de voordelen van de design and build methodiek? Neem eens contact op met ons team van enthousiaste en ervaren kantoorinrichters. We vertellen u graag meer!

Kies voor design and build kantoorinrichting

Een kantoor verbouwing of herinrichting kan een complex proces zijn. Met design and build kantoorinrichting heeft u echter slechts één centraal aanspreekpunt gedurende het hele project. Ons team begeleidt u door elke fase, van conceptontwikkeling en ontwerp tot de daadwerkelijke bouw en oplevering. Zo besparen we kostbare tijd en komt u niet voor onverwachte verrassingen of kosten te staan.

Neem dus vandaag nog contact met ons op als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor het design and build proces voor uw kantoorinrichting. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en samen met u een fantastisch kantoor te creëren dat past bij uw bedrijf!

Waarom de Kantoorinrichter?

Eigen tekenstudio

Met onze eigen tekenstudio leggen we u binnen korte tijd kwalitatieve 2d en 3d tekeningen voor. Zo komt de inrichting van uw kantoor direct tot leven. 

Korte lijnen

Met een toegewijde contactpersoon houden we de lijnen kort en worden al uw vragen snel beantwoord. Zo houden we het proces gestroomlijnd en zorgeloos

Snelle doorlooptijd

Een herinrichting of verbouwing heeft gevolgen voor uw bedrijf. Door goede planning en sterke relaties met leveranciers minimaliseren wij die gevolgen.   

Alle kennis onder één dak

Ons team is thuis in alle aspecten aangaande kantoorinrichtingen, van kleine opfrisbeurt tot grote renovatie. Met al uw vragen kunt u bij ons terecht.

Over ons

De Kantoorinrichter is eind 2006 opgericht. Ons doel is om onze klanten optimaal te ondersteunen en ze facilitair te ontlasten en begeleiden op het gebied van een kantoor inrichten. Dat betekent dat wij voor al uw huisvestingsvragen een antwoord hebben, wij vinden het namelijk belangrijk om samen met u een prettige werkomgeving te creëren, of u nou een klein kantoor heeft of een erg groot kantoor. Van één bureaustoel tot en met het maken en uitvoeren van een concept voor uw complete verbouwing met herinrichting, wij helpen u graag verder met uw kantoor inrichten om samen te zorgen voor een mooi, modern kantoor geheel naar uw wens.

Hoge klantbeoordeling 

Dankzij onze expertise en persoonlijk aanpak beoordelen onze klanten ons gemiddeld met een 9,9!

Bekijk hier een aantal van onze projecten om te zien hoe we telkens met onze klanten naar een mooi eindresultaat werken. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Kantoorinrichting & verbouwing
Interstream Barging

Bij Interstream Barging hebben we het kantoor compleet opnieuw mogen vernieuwen. Wij hebben daarvoor eerst realistische 3D renderingen gemaakt. Door deze ontwerpen én ons scherpe voorstel heeft de klant voor ons gekozen. Bekijk hier het resultaat! 

Complete kantoorinrichting
Intersell

Bij Intersell hebben we niet alleen de complete kantoorinrichtingen mogen uitvoeren maar hebben we ook de ruimte grotendeels gerenoveerd. Hierbij zijn de systeemwand en de vloer vernieuwd. Benieuwd naar het resultaat? Klik hier!   

Ervaringen van onze klanten

Lotte
Lees verder
Het was een zeer goede keuze om in zee te gaan met de Kantoorinrichter. Fijne partij waarbij de lijnen heel kort zijn en er snel geschakeld kan worden. Mede dankzij de Kantoorinrichter was het project een succes!
Freya
Lees verder
Fijne vakmensen! Denken mee, dragen goede oplossingen aan en flexibel tijdens de uitvoering.
Ruud
Lees verder
De kantoorinrichter stelt zich zeer flexibel op, elke vraag krijgt een antwoord en indien mogelijk een invulling. Goed adviezen over inrichting en materialen bij nieuwe projecten. Leuke deskundige mensen die ook weten wat communicatie betekent. Topbedrijf.
Madelon
Lees verder
Zeer persoonlijk en professioneel advies, we kijken nu al uit naar de uitvoering!
Brent Verschuuren
Lees verder
Goed advies, flexibel en het resultaat is top. Aanrader voor iedere kantoorinrichting van klein tot groot.
L. de Natris
Lees verder
Korte lijnen, doen wat wordt beloofd, goede service
Danny Vong
Lees verder
Goede en snelle service. De zit-sta werkplek werkt naar volle tevredenheid!
John Hoenderkamp
Lees verder
De kantoorinrichter is flexibel en de monteurs denken mee in oplossingen!
Hans Hoogveld
Lees verder
Wij hebben ons kantoor, Evenementen Coördinatie Lelystad volledig laten herinrichten. Zeer tevreden, uitstekende service, heldere communicatie. Een aanrader
Previous
Next

Neem direct contact op

Bedankt voor uw interesse. Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn.

Vul het formulier in of bel voor meer informatie: 040 286 1441. Je kunt ons ook mailen: [email protected].

"*" geeft vereiste velden aan

Neem contact op

Graag leggen wij in een persoonlijk gesprek uit wat de mogelijkheden zijn.
Bel voor meer informatie: 040 286 1441 of mail ons: [email protected]